Menu
Menu
Winkelwagen

Boxby Proline

Boxby Proline staat altijd garant voor hoge kwaliteit, geheel natuurlijk, innovatie en gezondheid.
Alle producten zijn onder te verdelen in training snacks, kauwsnacks, tandverzorgende snacks, snacks in grootverpakking, patés, natuurlijke oliën, specificaties voor speciale doeleinde/dieet.
Vele graanvrij, 100% natuurlijk, laag in vet, hoog vlees gehalte en proteine en tevens vitamine rijk.
Alle hebben een eigen smaak of samenstelling van diverse smaken en ingrediënten.
De smaken zijn o.a. rund, lam, kip, eend, groenten en vis.
Boxby functional selectie is uitgebalanceerde snack die specifiek is voor bepaalde dieëten en problemen bij viervoeters, zoals gewicht, gevoeligheid, gewrichtspijnen enzovoort.
Ook zijn er Boxby superfood snacks, deze bevatten geen graan en gluten, die ook speciaal zijn afgestemd voor specifieke dieëten/doeleinde.


Zo is er altijd wel een geschikt product te vinden die bij jou viervoeter past!
Vraag het ons gerust als u vragen heeft over de snacks.Boxby Aanbieding Snack - 4 Stuks 12 Euro! Boxby Aanbieding Snack - 4 Stuks 12 Euro!
Hot
Merk: Boxby
Super Deal van 4 zakjes (á 80-100gram) boxby proline petfood snacks voor maar 10 euro! Verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Smaken zoals kip, lam, eend, rund, groenten en vis in diverse vormen en hoeveelheden. Boxby maakt verschillende verantwoorde en lekkere snacks voor honden. Boxby..
€ 12,00
Excl. BTW:€ 9,92
Bestellen
Boxby Aanbieding Snack met EEND - 4 Stuks 12 Euro Boxby Aanbieding Snack met EEND - 4 Stuks 12 Euro
Nieuw
Merk: Boxby
Super Deal van 4 zakjes (á 80 t/m 140gram) boxby proline petfood snacks voor maar 12 euro! Verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Deze aanbieding zijn boxby snacks die o.a. EEND/DUCK bevatten. Smaken zoals kip, lam, eend, rund, groenten en vis in diverse vormen en hoeveelheden. Boxby maakt vers..
€ 12,00
Excl. BTW:€ 9,92
Bestellen
Boxby Aanbieding Snack met KIP - 4 Stuks 12 Euro Boxby Aanbieding Snack met KIP - 4 Stuks 12 Euro
Nieuw
Merk: Boxby
Super Deal van 4 zakjes (á 80 t/m 140gram) boxby proline petfood snacks voor maar 12 euro! Verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Deze aanbieding zijn boxby snacks die kip bevatten. Smaken zoals kip, lam, eend, rund, groenten en vis in diverse vormen en hoeveelheden. Boxby maakt verschillende v..
€ 12,00
Excl. BTW:€ 9,92
Bestellen
Boxby Aanbieding Snack met LAM - 4 Stuks 12 Euro Boxby Aanbieding Snack met LAM - 4 Stuks 12 Euro
Nieuw
Merk: Boxby
Super Deal van 4 zakjes (á 80 t/m 140gram) boxby proline petfood snacks voor maar 12 euro! Verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Deze aanbieding zijn boxby snacks die o.a. Lam bevatten. Smaken zoals kip, lam, eend, rund, groenten en vis in diverse vormen en hoeveelheden. Boxby maakt verschille..
€ 12,00
Excl. BTW:€ 9,92
Bestellen
Boxby Aanbieding Snack met RUND - 4 Stuks 12 Euro Boxby Aanbieding Snack met RUND - 4 Stuks 12 Euro
Nieuw
Merk: Boxby
Super Deal van 4 zakjes (á 80 t/m 140gram) boxby proline petfood snacks voor maar 12 euro! Verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Deze aanbieding zijn boxby snacks die o.a. RUND/BEEF bevatten. Smaken zoals kip, lam, eend, rund, groenten en vis in diverse vormen en hoeveelheden. Boxby maakt vers..
€ 12,00
Excl. BTW:€ 9,92
Bestellen
Boxby Aanbieding Snack met VIS - 4 Stuks 12 Euro Boxby Aanbieding Snack met VIS - 4 Stuks 12 Euro
Nieuw
Merk: Boxby
Super Deal van 4 zakjes (á 80 t/m 140gram) boxby proline petfood snacks voor maar 12 euro! Verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Deze aanbieding zijn boxby snacks die o.a. vis bevatten. Smaken zoals kip, lam, eend, rund, groenten en vis in diverse vormen en hoeveelheden. Boxby maakt ve..
€ 12,00
Excl. BTW:€ 9,92
Bestellen
Boxby Bone Snack - 100gr 4 voor 12 euro Boxby Bone Snack - 100gr 4 voor 12 euro
Hot
Merk: Boxby
De Boxby Bone Snack bestaat uit gedroogde runderhuid met aan beide kanten ‘knotsen’ van gedroogd kipfilet. Het kauwen op de Bone Snack is goed voor de tanden en deze snack is licht verteerbaar. Dus daardoor ideaal als tussendoortje of als aanvullende (dieet) voeding. Eiwitrijk, laag vetgeh..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Boxby Chew Sticks met Kip - 4 voor 12 euro Boxby Chew Sticks met Kip - 4 voor 12 euro
Hot
Merk: Boxby
Proline Petfood Boxby zijn gezonde, verantwoorde en lekkere snacks speciaal voor honden. Boxby producten zijn 100% natuurlijk! De Dog Chew Sticks zijn gemaakt van rawhide stick omwikkelt met kip. Boxby heeft een groot assortiment honden en kattensnacks. De boxby snacks zijn per stuk te b..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Boxby Beef Bites 100 gram - 4 voor 12 euro Boxby Beef Bites 100 gram - 4 voor 12 euro
Nieuw
Merk: Boxby
Boxby Beef Bites zijn perfect voor het trainen en belonen van uw hond. Deze graanvrije snack gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dus zonder suiker en smaakstoffen, is niet alleen een traktatie voor de hond maar ook nog eens heel gezond. Dit product is verpakt in een hersluitbare zak van 100 gram..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Boxby Calcium Bone - 100gr 4 voor 12 euro Boxby Calcium Bone - 100gr 4 voor 12 euro
Hot
Merk: Boxby
Een calcium botje waar gedroogde kipfilet omheen is gedraaid. De naam geeft al aan dat aan dit product calcium is toegevoegd. Zoals u wellicht weet, zorgt calcium voor sterkere botten en tanden. Botje verrijkt met calcium, glutenvrij, laag vetgehalte en eiwitrijk. Boxby snack per stuk 3..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Boxby Calcium DUO Bones 140gr - 4 voor 12 euro Boxby Calcium DUO Bones 140gr - 4 voor 12 euro
Nieuw
Merk: Boxby
Onze Boxby Puppy snacks calcium duo bones is gemaakt met lamsvlees en is verrijkt met vitamine A, D3, E en calcium om de gezondheid van uw hond te ondersteunen. Deze hondensnack is volledig natuurlijk, vetarm, geschikt voor puppy's en volwassen honden en is perfect voor training en behandeling. He..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Merk: Boxby
Een Cheese Bone is een 100% natuurlijk hondenkauwbot met een zeer dichte structuur en geproduceerd volgens een eeuwenoud recept uit de Himalaya regio van Nepal. De Cheese Bone wordt omgezet in een lactosearme kaas die minstens 1 tot 5 maanden wordt gehard om een hoge dichtheid te bereiken en is zo ..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 58