Menu
Menu
Winkelwagen

Welness Core

Bij Wellness CORE is het algemene welzijn van je huisdier het allerbelangrijkste.
Onze passie helpt ons om natuurlijk, hoogwaardig en evenwichtig hondenvoer en kattenvoer te ontwikkelen sinds 1926.
CORE smaakt niet alleen heerlijk; het bevat ook alle nodige natuurlijke ingrediënten om je vierpotige vriend van binnenuit te ondersteunen.

 • De beste verse, echte en voedzame ingrediënten

Elk Wellness CORE recept is ontwikkeld op de juiste manier, niet de snelste manier. We selecteren zorgvuldig enkel maar natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit om premium kattenvoer te maken dat volwaardig & evenwichtig is.

 • Vers vlees voorop, rijk aan vleeseitwitten

  Onze recepten zijn hoog in eiwitten en rijk aan vlees. Wellness CORE bevat alle essentiële aminozuren die katten nodig hebben voor een optimaal energieniveau, meer vetvrije spieren, een gezonde huid en een zachte, glanzende vacht. En het beste van al: een heerlijke smaak waar dieren dol op zijn!

 • Minder koolhydraten & vuller-vrij

  Naast het feit dat al onze recepten graanvrij zijn, is Wellness CORE anders dan andere merken dankzij een vermindering van de totale hoeveelheid koolhydraten per zak. Dat zorgt ervoor dat je huisdier meer van de goede dingen binnenkrijgt in de plaats van loze vullers.

Wetenschappelijk bewezen voordelen:

 1. Huid & vacht: Omega 3- & 6-vetzuren van volvet lijnzaad & zalmolie gecombineerd met essentiële vitaminen & mineralen (zink, vitamine E) om een gezonde huid en zachte, glanzende vacht te bevorderen.

 2. Gezonde spijsvertering: Voedingsvezels, prebiotica en probiotica met toegevoegde essentiële mineralen om de spijsvertering optimaal te ondersteunen en een goede, stevige stoelgang te bevorderen.

 3. Ogen, tanden & tandvlees: Vitamine A, calcium, fosfor & magnesium zijn essentieel voor de goede werking van de zintuigen.

 4. Energie: Volwaardige & evenwichtige recepten met hoogwaardige vleesrijke of visrijke eiwitten, geselecteerde vetten en minder koolhydraten om de vitaliteit van je huisdier te ondersteunen tijdens het spelen. Tegelijk bevorderen ze een gezond hart en een optimale lichaamsconditie.

 5. Immuunsysteem: Met toegevoegde vitaminen, mineralen en antioxidanten om het immuunsysteem van je huisdier te versterken en het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen.


Je wilt je hond natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden. Senior Original All Breeds van Wellness Core is een natuurlijke en complete voeding voor senior honden, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met kalkoen en kip dat wordt aangevuld met onder andere s..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Bestellen
Je wilt je hond natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden. Adult Lamb van Wellness Core is een natuurlijke en complete voeding voor volwassen honden met voedselintolerantie of een gevoelige spijsvertering, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met lam als en..
€ 74,95
Excl. BTW:€ 61,94
Bestellen
Je wilt je hond natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden. Adult Original Large Breed van Wellness Core is een natuurlijke en complete voeding voor grote volwassen honden, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met kip dat wordt aangevuld met onder andere sup..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Bestellen
Wellness CORE Large Breed Puppy Original ondersteunt de ontwikkeling van sterke spieren en botten dankzij een optimaal calciumgehalte & hoogwaardige eiwitten. Onze Large Breed Puppy Original werd samengesteld om nutritionele ondersteuning te bieden aan een evenwichtige ontwikkeling van de spieren..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Bestellen
Je wilt je hond natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden.  Adult Original Medium Breed van Wellness Core is een natuurlijke en complete voeding voor middelgrote volwassen honden, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met kalkoen en kip dat wordt aangevuld ..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Bestellen
Je wilt je hond natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden. Adult Low Fat Medium-Large Breed van Wellness Core is een natuurlijke en complete voeding voor (middel)grote volwassen honden, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met kalkoen die wordt aangevuld me..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Bestellen
Onze Wellness CORE Adult Ocean werd ontwikkeld om een gezonde huid en glanzende vacht te bevorderen met omega 3-vetzuren uit zalm. Naast graanvrij en eiwitrijk te zijn, heeft onze Wellness CORE Adult Ocean verse zalm als het n°1 ingrediënt. Een natuurlijk recept met hoogwaardige eiwitten uit vlees,..
€ 74,95
Excl. BTW:€ 61,94
Bestellen
Onze Wellness CORE Small Breed Adult Low Fat werd ontwikkeld om de noden van gesteriliseerde en gecastreerde honden van kleine rassen te bevorderen en hun gewicht gezond te houden. Naast graanvrij en eiwitrijk te zijn, heeft onze Wellness CORE Small Breed Adult Low Fat verse kalkoen als het hoofd..
€ 34,94
Excl. BTW:€ 28,88
Bestellen
Je wilt je hond natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden.  Wellness Core Adult Ocean Small Breed is een natuurlijke en complete voeding voor kleine volwassen honden, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met zalm en tonijn dat wordt aangevuld met onder and..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Je wilt je puppy natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden. Puppy Original Small-Medium Breed van Wellness Core is een natuurlijke en complete voeding voor puppy’s van kleine en middelgrote rassen van 2 tot 18 maanden oud, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïn..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Bestellen
Je wilt je kat natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden.  Wellness Core Ocean is een natuurlijke en complete voeding voor volwassen katten, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met verse zalm en tonijn dat wordt aangevuld met onder andere gezonde groenten..
€ 22,95
Excl. BTW:€ 18,97
Bestellen
Je wilt je kat natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden.  Wellness Core Ocean is een natuurlijke en complete voeding voor volwassen katten, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met verse zalm en tonijn dat wordt aangevuld met onder andere gezonde groenten..
€ 4,99
Excl. BTW:€ 4,12
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 37