Menu
Menu
Winkelwagen

Vachtverzorging kat

Veel keus in producten die bijdragen aan uw verzorging

De vachtverzorging van uw kat is zeer belangrijk. Katten zijn van nature hygiënische dieren, maar soms is een beetje hulp voor een mooie vacht welkom. Online4Pets biedt daarom diverse shampoos en middeltjes tegen vlooien en teken. Zo behoudt uw kat een hoge aaibaarheidsfactor en zit uw spinnende poes lekker in haar vel. Neem een kijkje in onze webshop en gun uw kat een gladde vacht.

Optimale middelen voor uw kat

Online4Pets staat garant voor de hoogwaardige kwaliteit van zijn producten. Wij verkopen producten van toonaangevende merken als Beaphar en Frontline. Vooral bij langharige katten is een goede werking van vacht verzorgende producten van essentieel belang. In combinatie met een goede vlooienband bent u goed voorbereid. Veel katten vinden het immers niet fijn als u hen kamt. Voorkomen is dus beter dan genezen!

Contact

Een goede vachtverzorging van uw huisdier wordt gewaarborgd door de producten van Online4Pets. Voor meer informatie of advies kunt u mailen naar info@online4pets.nl of bellen met 06- 30 24 28 26. Wij adviseren u graag over de verzorging va uw dier.