Menu
Menu
Winkelwagen

Smoofl

Smoofl heeft een groot assortiment om heerlijke ijsjes te maken
Lactosevrij, graanvrij en vetvrij!
Diverse smaken ijsmixen in handige beker voor pup of volwassen hond met volledig eetbare sticks, ijsmallen en starterskitten
Smoofl gelooft dat geluk ligt in het genieten van de kleine momenten.
Knuffelen met je furbaby op de bank of wakker worden en twee grote blije ogen zien die je aanstaren, elk moment telt.
Tijd maken om deze gelukkige momenten met je furriend te koesteren en te creëren is belangrijk.
Heb je ooit iemand gelukkiger gezien dan je hond?
De wereld aanvaarden zoals die is, dat is zijn manier van leven.
En dat is precies hoe wij zouden moeten leven!
Daarom zeggen wij HAKUNA MASMOOFL, Smoofl je zorgen weg!Merk: Smoofl
Ontdek onze nieuwe eetbare Chew Sticks! Nu is het volledige Smoofl Dog Ice eetbaar! Met de nieuwe eetbare ijsstokjes kan je furriend genieten van elk deel van het Smoofl hondenijsje. Geen afval, alleen Smoofl! Gebruik de eetbare ijsstokjes om zelf met je eigen ijsjesrecept aan de slag te gaan of..
€ 4,49
Excl. BTW:€ 3,71
Bestellen
Merk: Smoofl
De Starter Kit voor hondenijsjes heeft alles wat u nodig heeft voor een pawtastisch moment quality time met je hond! De kit bevat de Aardbei en Pindakaas Mix voor Dog Ice, eetbare Joy Sticks en de Large ijsvorm. Wat wil je nog meer? Je maakt maar liefst 12 van je lieverd’s favoriete Smooflicio..
€ 30,00
Excl. BTW:€ 24,79
Bestellen
Merk: Smoofl
Verwelkom je nieuwe viervoeter in jullie roedel met dit heerlijke verwenpakket voor puppy’s. Het recept van het Smoofl Pup Ice is speciaal ontwikkeld voor de kleintjes. Naast een lekkere beloning zijn de pup ijsjes ook erg geschikt als een verzachtend knabbeltje tijdens de wissel van jouw pup’s t..
€ 30,99
Excl. BTW:€ 25,61
Bestellen
Merk: Smoofl
Met de Smoofl Ice Mould (IJsvorm) Large maak je heerlijke ijsjes in de vorm van een hondenpoot! De ijsvorm heeft het ideale formaat voor een lekker ijsje voor grotere honden. Gebruik de vorm in combinatie met de Smoofl Ice Treat Mix for Dogs. Laat het smullen aan deze fruitige verrassing ma..
€ 13,99
Excl. BTW:€ 11,56
Op Bestelling
Merk: Smoofl
Met de Smoofl Ice Mould (IJsvorm) Medium maak je heerlijke ijsjes in de vorm van een hondenpoot! De ijsvorm heeft het ideale formaat voor een lekker ijsje voor je kleine of middelgrote honden. Gebruik de vorm in combinatie met de Smoofl Ice Treat Mix for Dogs. Laat het smullen aan deze frui..
€ 13,99
Excl. BTW:€ 11,56
Op Bestelling
Merk: Smoofl
Maak je Smoofl hondenijsjes extra Smooflicious met de pootvormige Smoofl ijsvormen! Want wie wil er nou geen insta-worthy snack? Er is een maat voor elke furriend in small, medium of large formaat. De Small ijsvorm is perfect voor kleine honden (..
€ 13,99
Excl. BTW:€ 11,56
Op Bestelling
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6