Menu
Menu
Winkelwagen

Smoofl

Smoofl heeft een groot assortiment om heerlijke ijsjes te maken
Lactosevrij, graanvrij en vetvrij!
Diverse smaken ijsmixen in handige beker voor pup of volwassen hond met volledig eetbare sticks, ijsmallen en starterskitten
Smoofl gelooft dat geluk ligt in het genieten van de kleine momenten.
Knuffelen met je furbaby op de bank of wakker worden en twee grote blije ogen zien die je aanstaren, elk moment telt.
Tijd maken om deze gelukkige momenten met je furriend te koesteren en te creëren is belangrijk.
Heb je ooit iemand gelukkiger gezien dan je hond?
De wereld aanvaarden zoals die is, dat is zijn manier van leven.
En dat is precies hoe wij zouden moeten leven!
Daarom zeggen wij HAKUNA MASMOOFL, Smoofl je zorgen weg!Hondensnack Smoofl Ice Chew Sticks - 10st Hondensnack Smoofl Ice Chew Sticks - 10st
Nieuw
Merk: Smoofl
Ontdek onze nieuwe eetbare Chew Sticks! Nu is het volledige Smoofl Dog Ice eetbaar! Met de nieuwe eetbare ijsstokjes kan je furriend genieten van elk deel van het Smoofl hondenijsje. Geen afval, alleen Smoofl! Gebruik de eetbare ijsstokjes om zelf met je eigen ijsjesrecept aan de slag te gaan of..
€ 4,49
Excl. BTW:€ 3,71
Bestellen
Hondensnack Smoofl Mix Dog Ice - Aardbei Hondensnack Smoofl Mix Dog Ice - Aardbei
Nieuw
Merk: Smoofl
Verwen je fur vriend ​met onze Mix voor hondenijs in de smaak Aardbei. In het potje mix zitten 2 zakjes mix en 10 eetbare stokjes waarvan je viervoeter kan genieten. De Smoofl hondenijsjes zijn zeer eenvoudig te maken en klaar in slechts 60 seconden. Een volledig eetbare snack die smelt in ..
€ 8,99
Excl. BTW:€ 7,43
Bestellen
Hondensnack Smoofl Mix Dog Ice - Appel Hondensnack Smoofl Mix Dog Ice - Appel
Nieuw
Merk: Smoofl
Verwen je fur vriend ​met onze Mix voor hondenijs in de smaak Appel. In het potje mix zitten 2 zakjes mix en 10 eetbare stokjes waarvan je viervoeter kan genieten. De Smoofl hondenijsjes zijn zeer eenvoudig te maken en klaar in slechts 60 seconden. Een volledig eetbare snack die smelt in de..
€ 8,99
Excl. BTW:€ 7,43
Bestellen
Hondensnack Smoofl Mix Dog Ice - Banaan Hondensnack Smoofl Mix Dog Ice - Banaan
Nieuw
Merk: Smoofl
Verwen je fur vriend ​met onze Mix voor hondenijs in de smaak Banaan. In het potje mix zitten 2 zakjes mix en 10 eetbare stokjes waarvan je viervoeter kan genieten. De Smoofl hondenijsjes zijn zeer eenvoudig te maken en klaar in slechts 60 seconden. Een volledig eetbare snack die smelt in d..
€ 8,99
Excl. BTW:€ 7,43
Bestellen
Hondensnack Smoofl Mix Dog Ice - Bessen Hondensnack Smoofl Mix Dog Ice - Bessen
Nieuw
Merk: Smoofl
Verwen je fur vriend ​met onze Mix voor hondenijs in de smaak Bessen. In het potje mix zitten 2 zakjes mix en 10 eetbare stokjes waarvan je viervoeter kan genieten. De Smoofl hondenijsjes zijn zeer eenvoudig te maken en klaar in slechts 60 seconden. Een volledig eetbare snack die smelt in d..
€ 8,99
Excl. BTW:€ 7,43
Bestellen
Hondensnack Smoofl Mix Dog Ice - Mango Hondensnack Smoofl Mix Dog Ice - Mango
Nieuw
Merk: Smoofl
Verwen je fur vriend ​met onze Mix voor hondenijs in de smaak Mango. In het potje mix zitten 2 zakjes mix en 10 eetbare stokjes waarvan je viervoeter kan genieten. De Smoofl hondenijsjes zijn zeer eenvoudig te maken en klaar in slechts 60 seconden. Een volledig eetbare snack die smelt in de..
€ 8,99
Excl. BTW:€ 7,43
Bestellen
Hondensnack Smoofl Mix Dog Ice - Pindakaas Hondensnack Smoofl Mix Dog Ice - Pindakaas
Nieuw
Merk: Smoofl
Verwen je fur vriend ​met onze Mix voor hondenijs in de smaak Pindakaas. In het potje mix zitten 2 zakjes mix en 10 eetbare stokjes waarvan je viervoeter kan genieten. De Smoofl hondenijsjes zijn zeer eenvoudig te maken en klaar in slechts 60 seconden. Een volledig eetbare snack die smelt i..
€ 8,99
Excl. BTW:€ 7,43
Bestellen
Hondensnack Smoofl Mix Pup Ice - Aardbei Hondensnack Smoofl Mix Pup Ice - Aardbei
Nieuw
Merk: Smoofl
Naast een lekkere beloning zijn de pup ijsjes ook erg geschikt als een verzachtend knabbeltje tijdens de wissel van jouw pup’s tandjes. In het potje mix zitten 10 eetbare stokjes waarvan je viervoeter kan genieten. De Smoofl pup ijsjes zijn zeer eenvoudig te maken en klaar in slechts 60 second..
€ 9,49
Excl. BTW:€ 7,84
Bestellen
Hondensnack Smoofl Mix Pup Ice - Appel Hondensnack Smoofl Mix Pup Ice - Appel
Nieuw
Merk: Smoofl
Verwelkom je nieuwe viervoeter in jullie roedel met de Smoofl Mix voor pup ijs in de smaak appel. Het recept van het Smoofl Pup Ice is speciaal ontwikkeld voor de kleintjes Naast een lekkere beloning zijn de pup ijsjes ook erg geschikt als een verzachtend knabbeltje tijdens de wissel van jouw ..
€ 9,49
Excl. BTW:€ 7,84
Bestellen
Hondensnack Smoofl Starterkit - Dog ice Large Hondensnack Smoofl Starterkit - Dog ice Large
Nieuw
Merk: Smoofl
De Starter Kit voor hondenijsjes heeft alles wat u nodig heeft voor een pawtastisch moment quality time met je hond! De kit bevat de Aardbei en Pindakaas Mix voor Dog Ice, eetbare Joy Sticks en de Large ijsvorm. Wat wil je nog meer? Je maakt maar liefst 12 van je lieverd’s favoriete Smooflicio..
€ 30,00
Excl. BTW:€ 24,79
Bestellen
Hondensnack Smoofl Starterkit - PUP Ice Hondensnack Smoofl Starterkit - PUP Ice
Nieuw
Merk: Smoofl
Verwelkom je nieuwe viervoeter in jullie roedel met dit heerlijke verwenpakket voor puppy’s. Het recept van het Smoofl Pup Ice is speciaal ontwikkeld voor de kleintjes. Naast een lekkere beloning zijn de pup ijsjes ook erg geschikt als een verzachtend knabbeltje tijdens de wissel van jouw pup’s t..
€ 30,99
Excl. BTW:€ 25,61
Bestellen
Smoofl IJsvorm Dog Ice - Large Smoofl IJsvorm Dog Ice - Large
Nieuw
Merk: Smoofl
Met de Smoofl Ice Mould (IJsvorm) Large maak je heerlijke ijsjes in de vorm van een hondenpoot! De ijsvorm heeft het ideale formaat voor een lekker ijsje voor grotere honden. Gebruik de vorm in combinatie met de Smoofl Ice Treat Mix for Dogs. Laat het smullen aan deze fruitige verrassing ma..
€ 13,99
Excl. BTW:€ 11,56
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 15