Menu
Menu
Winkelwagen

Kattenhuis

Een heerlijk huiselijk plekje voor uw kat? Kijk eens in onze webshop!

Katten houden ervan om zich af en toe helemaal terug te trekken en zich te verstoppen voor gezelschap. Zo kunnen ze in alle rust slapen. Een poezenhuisje is dan ook een geweldig cadeau voor iedere kat. Er zijn diverse producten waarin een kat een eigen plekje kan vinden. Denk bijvoorbeeld aan een krabton of een mooie krabpaal met een huisje erbij. Wat u ook zoekt voor uw huisdier, u vindt het bij Online4Pets.

Een voordelig kattenhuisje voor veel verstopplezier

Wanneer u interesse heeft in een poezenhuisje of in een ander product waarin katten zich goed kunnen verstoppen, dan kunt u altijd terecht bij Online4Pets. Wij bieden werkelijk alles waar honden en katten blij van worden. Wij staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en een hoge mate van duurzaamheid van al onze producten. Natuurlijk tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt het product van uw keuze direct online bestellen, waarna wij het op het gewenste adres bezorgen.

Contact

Wilt u iets bestellen bij een professionele webwinkel? Dan bent u bij Online4Pets aan het juiste adres. Neemt u gerust even een kijkje in ons uitgebreide assortiment, vanwaar u direct kunt bestellen en betalen op veilige wijze. Bijvoorbeeld door middel van PayPal of iDeal. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 06-30 24 28 26 of mail naarinfo@online4pets.nl.