Menu
Menu
Winkelwagen

Petcomfort

Merk: Petcomfort
Dit My Home honden of katten huis is verkrijgbaar in vele kleuren en maten. Geschikt voor hond of kat(ten) Het huisje heeft een stevige schuimrubberen vulling en het dak is vast of los te maken d.m.v. een ritssluiting. Voorzien van een 2 kleurig los kussentje (fiberfill vulling). En als ..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Bestellen
Merk: Petcomfort
Hoes ter vervanging van overtrek van de ovale bontmand in effen uni kleuren. Soms na een tijdje is de hoes op zijn einde maar de schuimrubberen mand zelf nog niet.  Dus als u niet een gehele nieuwe mand nodig hebt, is dit de oplossing!   Mis je een kleur of misschien wel een leuk printje..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Merk: Petcomfort
Hoes ter vervanging van overtrek van de ovale bontmand in diverse printjes dessins. Soms na een tijdje is de hoes op zijn eindje, maar de schuimrubberen mand zelf nog niet.  Dus als u niet een gehele nieuwe mand nodig hebt, is dit de oplossing! Mis je een uni effen kleur of misschien wel ee..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Merk: Petcomfort
Heerlijk zachte radiator hangmat voor katten.   Uitgevoerd in grijs langharig imitatiebont. Deze hangmat onderscheidt zich van andere producten door de kwaliteit van de stof en het stevige metalen frame. Geef vuil en bacteriën geen kans, de hoes is afneembaar en wasbaar op 30°C. Iedereen..
€ 16,95
Excl. BTW:€ 14,01
Bestellen
Merk: Petcomfort
Heerlijk zachte radiator hangmat voor katten.   Uitgevoerd in langharig ivoor/off white imitatiebont. Deze hangmat onderscheidt zich van andere producten door de kwaliteit van de stof en het stevige metalen frame. Geef vuil en bacteriën geen kans, de hoes is afneembaar en wasbaar op 30°C...
€ 16,95
Excl. BTW:€ 14,01
Bestellen
Merk: Petcomfort
Heerlijk zachte radiator hangmat voor katten.   Uitgevoerd in zwart langharig imitatiebont. Deze hangmat onderscheidt zich van andere producten door de kwaliteit van de stof en het stevige metalen frame. Geef vuil en bacteriën geen kans, de hoes is afneembaar en wasbaar op 30°C. Iederee..
€ 16,95
Excl. BTW:€ 14,01
Bestellen
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6