Menu
Menu
Winkelwagen

Nina Ottosson

Nina Ottosson Hond Activity Mat - Fast Food Fun Nina Ottosson Hond Activity Mat - Fast Food Fun
Nieuw
Nina Ottosson Activity Matz fast food fun multi laat uw hond verstoppertje spelen met lekkernijen, eten, speelgoed of botten. Houdt uw hond bezig met 3 fysieke en mentale uitdagingen. Verhoog de uitdaging door meer verborgen traktatiezakjes en sluitingen op te nemen. Niveau 2 puzzel Nina Ottosso..
€ 36,95
Excl. BTW:€ 30,54
Bestellen
Nina Ottosson Hond Activity Mat - Garden Game Nina Ottosson Hond Activity Mat - Garden Game
Nieuw
Nina Ottosson Activity Matz garden game laat uw hond verstoppertje spelen met lekkernijen, eten, speelgoed of botten. Houdt uw hond bezig met 3 fysieke en mentale uitdagingen. Verhoog de uitdaging door meer verborgen traktatiezakjes en sluitingen op te nemen. Niveau 2 puzzel Nina Ottosson ..
€ 36,95
Excl. BTW:€ 30,54
Bestellen
Hunt 'N Swat Treat Tumbler (wiebelende snack dispenser houdt je nieuwsgierige kat bezig.De Hunt 'N Swat speelmuis wiebelt en rolt terwijl katten met het speeltje spelen door zijn poot of neus er tegenaan te bewegen.De onvoorspelbare beweging houdt katten bezig.Vervang uw standaard voerbak en voer je..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
The Dog Brick is de ideale manier om de hond te verwennen en verveling te voorkomen, terwijl u de band tussen u en uw hond versterkt. Plaats lekkernijen in de compartimenten van basis- en schuifblokken en bedek de middelste compartimenten met de botten (puzzelstukjes). Hoe meer bedekte compartimente..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
Bestellen
De hond kan het snoepje zoeken door de schuiven naar verschillende kanten open te trekken. In elke schuif kan een snoepje worden gestopt. U kunt het spel vermoeilijken door de schuiven met bijgeleverde klossen te blokkeren aan de bovenkant. Uw hond moet nu eerst deze verwijderen voordat hij de sch..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
Bestellen
Speel verstoppertje met jouw hond met dit hondenspel.Plaats lekkernijen in de compartimenten van de basis. Bedek de compartimenten met de botten (puzzelstukjes). Hoe meer compartimenten er zijn, hoe moeilijker het spel zal zijn. Toon je hond waar de traktaties zijn en kijk hoe hij de smakelijke belo..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
Bestellen
Leuk next level intelligentie spel voor je hond.Houdt je hond lekker bezig om zijn beloning te scoren.Door zijn vier lagen spinplezier is het nieuwe spel waar je hond lekker zoet mee is.De lagen kunnen draaien en zijn elk voorzien van 4 dekseltjes in vorm van een botje.Je hond moet dus door gebruik ..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
Bestellen
Met de Dog Twister moet de hond snoepjes vinden door de schijven, in de vorm van taartpunten, in verschillende richtingen in het rond te schuiven.Het spel kan nog uitdagender gemaakt worden door de schijven met pluggen vast te zetten, die de hond dan eerst moet verwijderen, voordat de schijven versc..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Bestellen
De ultieme oefening om te leren, lekker te spelen en bezig te zijn.Het spel kan je op diverse plekken voorzien worden van "droge" snacks, zodat je hond moet puzzelen om zijn snack te vinden.Je kan ze lekker verstoppen onder schijven, dopjes en klepjes.Door de verschillende onderdelen en diverse moei..
€ 35,95
Excl. BTW:€ 29,71
Bestellen
Een leuk spel met moeilijkheidsgraad 4 voor diverse dieren.Een puzzelspel en slow feeder in 1 productMet 28 verborgen traktatiecompartimenten is de Nina Ottosson Dog MultiPuzzle de meest uitdagende puzzel tot nu toe! Om probleemoplossend gedrag te bevorderen, moeten honden schuifregelaars verplaatse..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Een puzzel zoekspel en slow feeder in 1 product!Met 24 verborgen traktatie compartimenten is de Nina Ottosson Challenge Slider spel een van onze meest uitdagende puzzels tot nu toe!De Nina Ottosson traktatiespellen zijn een geweldige manier om de geest van je hond te betrekken bij uitdagende en lone..
€ 31,96
Excl. BTW:€ 26,41
Bestellen
Nina Ottosson spel is een slow feeder en tevens een puzzel in 1 product!De Wobble Bowl verandert maaltijden in een interactief spel.Het houdt honden bezig en verlengt de duur van de maaltijd.Is dus ideaal voor honden die hun eten altijd naar binnen schrokken of last hebben van overgewicht.Je hond mo..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 16