Menu
Menu
Winkelwagen

Nina Ottosson

Nina Ottosson Activity Matz fast food fun multi laat uw hond verstoppertje spelen met lekkernijen, eten, speelgoed of botten. Houdt uw hond bezig met 3 fysieke en mentale uitdagingen. Verhoog de uitdaging door meer verborgen traktatiezakjes en sluitingen op te nemen. Niveau 2 puzzel Nina Ottosso..
€ 36,95
Excl. BTW:€ 30,54
Bestellen
Nina Ottosson Activity Matz garden game laat uw hond verstoppertje spelen met lekkernijen, eten, speelgoed of botten. Houdt uw hond bezig met 3 fysieke en mentale uitdagingen. Verhoog de uitdaging door meer verborgen traktatiezakjes en sluitingen op te nemen. Niveau 2 puzzel Nina Ottosson ..
€ 36,95
Excl. BTW:€ 30,54
Bestellen
Lickin' Layers is een voerpuzzel/schrokbak/slowfeeder van Nina Ottosson. Honden kunnen op zoek naar de lekkernijen door de 3 lagen rond te draaien. Er zijn meer dan 100 traktatievakken en u kunt het niveau van de voerpuzzel zelf bepalen ( instellen aantal lagen) Ook te gebruiken als Slowfee..
€ 17,50
Excl. BTW:€ 14,46
Bestellen
De Nina Ottosson puppy tornado is door zijn vier lagen spinplezier zeker het nieuwe interactieve spel voor traktaties voor uw hond. De puppy tornado helpt destructief gedrag te verminderen en verveling weg te nemen, terwijl de band tussen jou en uw hond wordt versterkt door interactief te spelen ..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Bestellen
The Dog Brick is de ideale manier om de hond te verwennen en verveling te voorkomen, terwijl u de band tussen u en uw hond versterkt. Plaats lekkernijen in de compartimenten van basis- en schuifblokken en bedek de middelste compartimenten met de botten (puzzelstukjes). Hoe meer bedekte compa..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Bestellen
De hond kan het snoepje zoeken door de schuiven naar verschillende kanten open te trekken. In elke schuif kan een snoepje worden gestopt. U kunt het spel vermoeilijken door de schuiven met bijgeleverde klossen te blokkeren aan de bovenkant. Uw hond moet nu eerst deze verwijderen voordat h..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Bestellen
Speel verstoppertje met jouw hond met dit hondenspel. Plaats lekkernijen in de compartimenten van de basis. Bedek de compartimenten met de botten (puzzelstukjes). Hoe meer compartimenten er zijn, hoe moeilijker het spel zal zijn. Toon je hond waar de traktaties zijn en kijk hoe hij de ..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
Bestellen
Leuk next level intelligentie zoeken vind spel voor je hond. Houdt je hond lekker bezig om zijn beloning te scoren. Door zijn vier lagen spinplezier is het nieuwe spel waar je hond lekker zoet mee is. De lagen kunnen draaien en zijn elk voorzien van 4 dekseltjes in vorm van een botje. Je..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Bestellen
Met de Dog Twister moet de hond snoepjes vinden door de schijven, in de vorm van taartpunten, in verschillende richtingen in het rond te schuiven. Het spel kan nog uitdagender gemaakt worden door de schijven met pluggen vast te zetten, die de hond dan eerst moet verwijderen, voordat de schijven v..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Bestellen
De ultieme oefening om te leren, lekker te spelen en bezig te zijn. Het spel kan je op diverse plekken voorzien worden van "droge" snacks, zodat je hond moet puzzelen om zijn snack te vinden. Je kan ze lekker verstoppen onder schijven, dopjes en klepjes. Door de verschillende onderdelen en ..
€ 36,95
Excl. BTW:€ 30,54
Bestellen
De Nina Ottosson hide n’ slide biedt veel plezier voor je hond elke keer dat hij ermee speelt. Verberg gewoon hondensnoepjes of brokjes in de compartimenten van dit traktatie hondenspel en kijk toe terwijl uw hond leert de verborgen snoepjes binnenin los te krijgen. Vecht tegen verveling en ho..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Bestellen
Lickin' Layers is een voerpuzzel/shrokbak/slowfeeder van Nina Ottosson. Honden kunnen op zoek naar de lekkernijen door de 3 lagen rond te draaien. Er zijn meer dan 100 traktatievakken en u kunt het niveau van de voerpuzzel zelf bepalen ( instellen aantal lagen) Ook te gebruiken als Slowfeed..
€ 30,95
Excl. BTW:€ 25,58
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 27