Menu
Menu
Winkelwagen

MILBEMAX

Merk: MILBEMAX
Milbemax Ontworming Kat Large 2x2tablet Milbemax is een orale tablet en heeft als doel de kat te ontwormen. Het product werkt tegen parasitaire wormen voor de behandeling van gemengde infecties met rondwormen, haakwormen en lintwormen, en voor de preventie van hartwormziekte bij katten.Uit Euro..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 28,25
Bestellen
Merk: MILBEMAX
Lastige ontwormingsbehandelingen zijn verleden tijd met deze smakelijke kauwtabletten; Milbemax Kauwtabletten, een traktatie voor de hond! De kauwtabletten van Milbemax zijn zowel smakelijk als effectief voor het ontwormen van honden.  De kauwtabletten zijn zacht en hebben een kipsmaak; 94% van de..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Bestellen
Merk: MILBEMAX
Milbemax Ontworming Kleine Hond/Puppy 2x2tablet Milbemax is een orale tablet met als doel de hond / pup te ontwormen. Het product werk tegen parasitaire wormen voor de behandeling van gemengde infecties met rondwormen, haakwormen en lintwormen, en voor de preventie van hartwormziekte bij honden.U..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 12,22
Bestellen
Merk: MILBEMAX
Ontwormingsmiddel van Milbemax geschikt voor kleine katten en kittens.Ter behandeling van menginfecties met onvolwassen en volwassen cestoden en nematoden. Het product kan ook worden ingezet bij de preventie van hartworminfectie, wanneer een gelijktijdige behandeling tegen cestoden nodig is. Smak..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Milbemax Ontworming Hond Large - 4 tabs Milbemax Ontworming Hond Large - 4 tabs
Pre-Order
Merk: MILBEMAX
Ontworming Kauwtabletten met kipsmaakGeschikt voor honden vanaf 5kg.Lastige ontwormingsbehandelingen zijn verleden tijd met deze smakelijke kauwtablettenMilbemax Kauwtabletten, een traktatie voor de hond! De kauwtabletten van Milbemax zijn zowel smakelijk als effectief voor het ontwormen van honden..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Pre-Order
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5