Menu
Menu
Winkelwagen

Laika Bone

LAIKA BONE`s zijn gemaakt om onze beste en trouwe vrienden iets gezonds te geven, niet alleen om op te kauwen, maar om waarde aan hun lichaam toe te voegen. Iets dat zo vol goede eigenschappen zit – eiwitten van hoge kwaliteit, essentiële aminozuren, calcium en fosfor – dat het meer is dan een kauwgom. Iets dat GEEN tandbreuk zou veroorzaken of dat zo goed verteerbaar zou zijn (wat nodig is) dat het, als het per ongeluk wordt ingeslikt, wel verteerbaar zou zijn. 

LAIKA BONE is gemaakt van LACTOSEVRIJ melkeiwit en LAAG VET. Het is een 100% natuurlijke kaas, waaraan we gedifferentieerde en heerlijke smaken toevoegen zodat uw hond er veilig op kan kauwen en proeven. 

LAIKA BONES werd geclassificeerd als "UITSTEKEND" wat betreft verteerbaarheid door het Amerikaanse testbedrijf PETMECH LLC voor diervoeding. Het doel van de tests was om de snelheid van afbraak van een hondenknabbel in het spijsverteringskanaal van de hond te schatten om de productveiligheid te beoordelen. Hondenkluiven die geheel of gedeeltelijk worden doorgeslikt, moeten snel worden afgebroken in het spijsverteringsstelsel van de hond om mogelijk gevaarlijke verstoppingen te voorkomen. 

​Het is ook een fantastische en voedzame behandeling die slechte adem en bacteriën uit de tanden helpt elimineren. 

​Het hoofdbestanddeel is weliswaar goed verteerbaar, maar geeft de honden een gevoel van voldoening en zorgt ervoor dat de stofwisseling beter werkt bij de vetverbranding. 

​LAIKA BONE-kauwsnacks worden geproduceerd in Portugal, in Europa, en AL onze ingrediënten worden hier gemaakt door Europese bedrijven! 

​Ja, wij zijn 100% EUROPEES! 

LAIKA BONE maar veel beter


Merk: Laika Bone
LAIKA BONE is gemaakt om onze honden iets gezonds te geven, niet alleen om op te kauwen, maar ook om waarde toe te voegen aan hun lichaam. Iets zo vol goede eigenschappen – hoogwaardige eiwitten, essentiële aminozuren, calcium en fosfor.  Iets dat GEEN tandbreuk zal veroorzaken en goed verteerba..
€ 3,99
Excl. BTW:€ 3,30
Bestellen
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1