Menu
Menu
Winkelwagen

Krabpaal kopen

Haaltjes aan uw bank? Een krabpaal van Online4Pets lost het op!

Een krabpaal kopen doet u heel eenvoudig online. Online4Pets biedt immers een uitgebreid assortiment aan krabpalen. Van een simpele staande paal tot een heuse speelattractie voor uw spinnende tijger. Daarnaast garanderen wij een hoogwaardige kwaliteit. U hoeft zich eigenlijk alleen nog af te vragen welke u het leukst vindt. Neem daarom gauw een kijkje in onze webshop!

U koopt een avontuur voor uw kat

Met een gegarandeerde kwaliteit, een snelle levering en een prijs die zeker 10% onder de landelijke adviesprijs ligt is het natuurlijk fijn shoppen bij Online4Pets. Met keus uit wel 50 verschillende krabpalen bent u wel even zoet in onze webshop. Met plateau’s om op te springen, gangen om door te kruipen en speeltouwtjes om in te hangen wordt elke dag in uw huiskamer een avontuur. U kunt gemakkelijk en snel een prachtige krabpaal kopen.

Contact

Heeft u vragen over onze producten? Wij staan u graag te woord. Bel naar 06 – 30 24 28 26 of stuur een e-mail naar info@online4pets.nl. Bestellen doet u snel en veilig in onze webshop. Betalen trouwens ook. Bijvoorbeeld via PayPal of iDeal.