Menu
Menu
Winkelwagen

Kattenmanden

Een heerlijk zacht plekje voor uw spinnende tijger

Kattenmanden zijn er in alle soorten en maten. De leukste en meest unieke uitvoeringen kunt u tegen een voordelige prijs bestellen bij Online4Pets. Wij hebben een aantrekkelijk assortiment en een veelzijdigheid aan modellen en kleuren. Uiteraard garanderen wij de uitstekende kwaliteit van onze producten. Als professionele webwinkel bieden wij u dierenbenodigdheden van diverse bekende merken aan, tegen een prijs die minimaal tien procent lager ligt dan de adviesprijs.

Comfortabele kattenmanden voor uren slaapgenot

Uw katten zullen met veel plezier in hun mandje kruipen om even tot rust te komen. De manden zijn zacht, comfortabel en bieden uw huisdier een eigen plekje om in te slapen. Wij nodigen u dan ook uit om eens in ons uitgebreide assortiment te kijken. U zult er zeker een exemplaar kunnen vinden dat helemaal bij u en uw geliefde huisdier past. Wij bieden tevens veilige betaalmethodes als Ideal en Afterpay en zorgen voor een snelle levering!

Contact

Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u behoefte aan advies bij uw keuze? Neem dan vrijblijvend contact op. Bel naar 06 - 30 24 28 26 of stuur een mail naar online4pets@ziggo.nl.