Menu
Menu
Winkelwagen

Kattenbenodigdheden

Online4Pets heeft alles wat u voor uw kat nodig heeft

Wij hebben ons gespecialiseerd in de online verkoop van de meest uiteenlopende benodigdheden voor zowel honden als katten. U vindt binnen ons uitgebreide assortiment een veelzijdigheid aan kattenbenodigdheden, als manden, krabpalen, speelgoed en geneesmiddelen. Neem gerust even een kijkje in ons aanbod en bestel de producten van uw keuze vandaag nog. Uw katten zullen veel plezier beleven aan ons speelgoed, onze manden en de vele andere producten.

Kattenbenodigdheden tegen een aantrekkelijke prijs

Wij leveren producten tegen een scherpe prijs. Onze prijzen liggen minimaal tien procent lager dan adviesprijzen en hier kunt u van profiteren. Tevens betaalt u geen verzendkosten wanneer u voor een bedrag van vijftig euro of meer bestelt. Uiteraard staan wij garant voor de hoogwaardige kwaliteit en hoge mate van duurzaamheid van alle producten die wij verkopen.

Contact

Onze medewerkers helpen u graag wanneer u meer informatie of advies wilt over kattenbenodigdheden of andere producten. U kunt dan bellen naar 06 - 30 24 28 26 of een mail sturen naar info@online4pets.nl. Wij zijn u graag van dienst.