Menu
Menu
Winkelwagen

Kattenbakken

Een hygiënische oplossing voor de ontlasting van uw kat

Kattenbakken zijn één van de meest gekochte producten op het gebied van kattenverzorging. Huiskatten hechten veel waarde aan de aanwezigheid van een kattenbak en zijn er dan ook zelf erg schoon op. Uiteraard is het belangrijk dat een kattenbak regelmatig wordt verschoond. Bij Online4Pets bent u van harte welkom voor de aanschaf van een kwalitatieve bak. U betaalt bij ons altijd minimaal tien procent minder dan de landelijke adviesprijs.

Producten in alle soorten en maten, voor elke kat! 

Het wordt aangeraden om voor iedere kat in huis een kattenbak te plaatsen en het liefst één extra. Makkelijk gezegd, als u twee katten in huis heeft, dan is het aan te raden minimaal drie kattenbakken in huis te hebben. Katten maken niet graag gebruik van de bak van een andere kat. Wij bieden u producten van goede kwaliteit, die in diverse vormen en kleuren beschikbaar zijn. U kunt de gewenste producten eenvoudig en snel online bestellen en op veilige wijze afrekenen.

Contact

Kijk gerust even in ons complete assortiment. Heeft u nog vragen of wilt u advies? Stuur dan een mail naar info@online4pets.nl of bel naar 06 - 30 24 28 26. Wij staan u graag te woord.