Menu
Menu
Winkelwagen

Houten hondenmand kopen

Houten hondenmand kopen?

     Houten hondenmand kopen voor zeer aantrekkelijke prijzen

     Een uitstekende kwaliteit, garantie en snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel

     Een houten hondenmand past in elk interieur

     Houten hondenmanden zijn eenvoudig te personaliseren

     Geen verzendkosten bij bestellingen boven € 50,-Wil je voor je trouwe viervoeter een hondenmand kopen? Heb je dan al weleens aan een houten hondenmand gedacht? Op Online 4 Pets kun je een houten hondenmand voor zeer aantrekkelijke prijzen kopen. Houten hondenmanden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Let er op dat de hondenmand qua maat goed bij je hond past. Niet te groot en ook zeker niet te klein. Houd rekening met de hoogte van de instap, zodat je hond eenvoudig in en uit de mand kan stappen. 

De voordelen van een houten hondenmand

Het grootste voordeel van een houten hondenmand is dat het materiaal hout goed bewerkt kan worden. Zowel qua uiterlijk als qua stevigheid. De houten hondenmand is een ware eyecatcher in je interieur. Ook is een hondenmand van hout eenvoudig schoon te maken. En het kussen wat je er in legt, ligt los, dus kan gemakkelijk gewassen worden. Hierdoor is het ‘huisje’ van je trouwe viervoeter altijd lekker fris.

Wil je een houten hondenmand kopen? Bij Online 4 Pets hebben we verschillende houten hondenmanden van de meest bekende merken zoals Beeztees en Designed by Lotte.

Snel een hondenmand kopen op Online 4 Pets

Of de huidige hondenmand nou aan vervanging toe is of je gewoon op zoek bent naar een leuke houten hondenmand: op Online 4 Pets kun je snel en eenvoudig een hondenmand kopen. En is je bestelling boven de 50 euro? Dan betaal je geen verzendkosten.

Heb je een vraag, ben je op zoek naar een specifiek product of wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvendcontact met ons op. Wij helpen je graag.