Menu
Menu
Winkelwagen

Hondentassen online bestellen

Ook een hondenriem of hondenspeelgoed kunt u bij ons bestellen

Hondentassen zijn ideaal om uw hond op een leuke en comfortabele manier te vervoeren. Zo kunt u kleine hondjes niet alleen veilig vervoeren naar een dierenarts, hij kan ook mee de stad in om lekker te shoppen. Kortom, het kan in veel situaties goed gebruikt worden en biedt honden optimaal comfort tijdens het vervoer. Zowel in de auto, op de fiets of aan uw schouder. Ook voor een hondenriem of hondenspeelgoed kunt u bij Online4Pets terecht om deze online te bestellen! Bekijk daarom direct het aanbod in onze webwinkel.

Online4Pets maakt het mogelijk hondenspeelgoed, een hondenriem of hondentassen online te bestellen

Wij zijn als webwinkel gespecialiseerd in de online verkoop van uiteenlopende dierenbenodigdheden, waaronder hondentassen. Wij staan garant voor de hoge mate van duurzaamheid van onze producten en het plezier dat u en uw hond eraan zullen beleven. Uiteraard bieden wij u ook andere benodigdheden voor uw huisdier. Zo kunt u bij ons snel en gemakkelijk een hondenriem of hondenspeelgoed bestellen.

Wij staan voor u klaar

De producten van Online4Pets zijn tegen een voordelige prijs te bestellen. Onze prijzen liggen minimaal tien procent lager dan de adviesprijzen. Wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan advies? Bel dan vrijblijvend naar 06 – 30 24 28 26 of mail naar info@online4pets.nl. Wij zijn u graag van dienst!