Menu
Menu
Winkelwagen

Bontmand

Een heerlijk zacht plekje voor uw huisdier

Een ovale bontmand is een ideale slaapplek voor uw hond of kat. Op de eerste plaats biedt deze veel ligcomfort door het zachte materiaal. Daarnaast is deze mand lekker warm en eigenlijk overal in huis te plaatsen. Online4Pets is een professionele online dierenwinkel met een ruim assortiment aan bontmanden. Bekijk de diverse modellen in onze webshop!

De voordelen van winkelen via Online4Pets

Het is uiteraard belangrijk dat een bontmand van goede kwaliteit is. U wilt dat uw huisdier er lang en intensief gebruik van kan maken. Wij staan garant voor een hoge mate van duurzaamheid van iedere mand die u bij ons kunt bestellen. Toch liggen onze prijzen altijd minimaal 10% lager dan de landelijke adviesprijzen. Daarnaast kunt u veilig online betalen en worden uw bestellingen efficiënt verwerkt. Omdat we geen aanhangsel zijn van een fysieke winkel kunnen we ons volledig richten op online zaken doen. Prettig voor u en voor ons.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u advies van een ervaren medewerker? Bel dan vrijblijvend naar 06- 30 24 28 26 of stuur een mail naar online4pets@ziggo.nl. Wij zijn u graag van dienst.