Menu
Menu
Winkelwagen

Blue Tree

Blue Tree Cheesie Cheese 3 stuks Blue Tree Cheesie Cheese 3 stuks
Nieuw
Merk: Blue Tree
De Blue Tree Cheesie Cheese is een overheerlijke gezonde natuurlijke snack voor uw hond! Zeker als de kaas zo lekker, gezond en licht verteerbaar is als deze bijzondere Cheesie Cheese van Blue Tree. Gemaakt van voedingsrijke, lactosevrije melk en hoogwaardige gelatine. Perfect voor gezonde ..
€ 6,75
Excl. BTW:€ 5,58
Bestellen
Blue Tree Cheesie Cupcakes 3 stuks Blue Tree Cheesie Cupcakes 3 stuks
Nieuw
Merk: Blue Tree
Een absoluut hoogtepunt! Gezonde Cupcakes voor je geliefde harige vriend! Verwen je trouwe viervoeter zonder een schuldig geweten! De Blue Tree Cheesie Cupcakes zijn gemaakt van voedingsrijke melk en hoogwaardige gelatine. Alle kleuren en decoraties zijn van 100% natuurlijke oorsprong! G..
€ 6,75
Excl. BTW:€ 5,58
Bestellen
Merk: Blue Tree
De Blue Tree Donuts zijn gemaakt van gezonde, calciumrijke, lactosevrije melk- en rundergelatine en ondersteunen zo de kraakbeen- en botvorming bij onze honden. Puur natuurlijke toevoegingen, zoals rode biet, paprika, spirulina en kurkuma, zorgen voor een bijzondere en gevarieerde kleur- en smaak..
€ 6,26
Excl. BTW:€ 5,17
Bestellen
Blue Tree Cheesie Gugl 2 stuks Blue Tree Cheesie Gugl 2 stuks
Nieuw
Merk: Blue Tree
De Blue Tree Cheesie Gugls (tulband) zijn gemaakt van voedingsrijke melk en hoogwaardige gelatine. Alle kleuren zijn van 100% natuurlijke oorsprong! Met de verleidelijke Blue Tree Cheesie Gugl kunnen honden ook genieten van de heerlijke traktatie in cakevorm. Het is liefdevol gedecoreerd me..
€ 7,50
Excl. BTW:€ 6,20
Bestellen
Blue Tree Cheesie Waffles 4 stuks Blue Tree Cheesie Waffles 4 stuks
Nieuw
Merk: Blue Tree
Deze Cheesie Waffles krijgt hij zijn eigen gezonde traktatie, die ook de tandverzorging en ondersteunt met lactosevrije, calciumrijke melk en gelatine. De Blue Tree Cheesie Waffles zijn een overheerlijke natuurlijke lekkernij voor uw hond. Laten we eerlijk zijn, wie houdt er nou niet van een h..
€ 6,75
Excl. BTW:€ 5,58
Bestellen
Blue Tree Dogarons 7 stuks Blue Tree Dogarons 7 stuks
Nieuw
Merk: Blue Tree
De Blue Tree Dogarons zijn gemaakt van gezonde, calciumrijke, lactosevrije melk- en rundergelatine en ondersteunen zo de kraakbeen- en botvorming bij onze honden. Puur natuurlijke toevoegingen, zoals rode biet, paprika, spirulina en kurkuma, zorgen voor een bijzondere en gevarieerde kleur- en sma..
€ 6,75
Excl. BTW:€ 5,58
Bestellen
Blue Tree Little Bears - 80 gram Blue Tree Little Bears - 80 gram
Nieuw
Merk: Blue Tree
De blue tree Little Bears zijn felgekleurde kleine beren voor onze geliefde kleine en grote honden! Uiteraard gebruiken we geen suiker of kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, smaak- of bewaarmiddelen. Kleine beren krijgen hun natuurlijke kleuren uitsluitend van rode biet, spirulina, petersel..
€ 5,35
Excl. BTW:€ 4,42
Bestellen
Merk: Blue Tree
Blue Tree Snack Dog Tos Eend met Appel en Kokos  PER 4 STUKS EXTRA VOORDELIG! Heerlijke natuurlijke kauwsnack in handige verpakking. Verpakt in een handig rolletje, zodat je geen last hebt van losse snacks in je zak. Gemakkelijk te doseren, haal gewoon per stuk eruit en sluit de verpakki..
€ 1,26
Excl. BTW:€ 1,04
Bestellen
Merk: Blue Tree
Blue Tree Snack Dog Tos Hert met Wortel en Pompoen PER 4 VERPAKKINGEN EXTRA VOORDELIG! Heerlijke natuurlijke graanvrije kauwsnack in handige verpakking. Verpakt in een rolletje, zodat je geen last hebt van losse snacks en kruimels in je zak. Gemakkelijk te doseren, haal gewoon per stuk e..
€ 1,26
Excl. BTW:€ 1,04
Bestellen
Merk: Blue Tree
Blue Tree Snack Dog Tos - Lam met Peterselie en Courgette Heerlijke natuurlijke graanvrije kauwsnack in handige verpakking. Verpakt in een rolletje, zodat je geen last hebt van losse snacks en kruimels in je zak. Gemakkelijk te doseren, haal gewoon per stuk eruit en sluit de verpakking. ..
€ 1,26
Excl. BTW:€ 1,04
Bestellen
Merk: Blue Tree
De Blue Tree Strawberry Cheese Cakes zijn een zeer kleurrijke en ook nog eens een gezonde snack voor uw hond! Deze traktatie is gemaakt op basis van veel calciumrijke en lactosevrije melk, die de kraakbeen- en botvorming van uw hond stimuleert. De toevoeging van rundergelatine zorgt voor een b..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11