Menu
Menu
Winkelwagen

Biofood Diervoeding

Biofood Sensitive Hypoallergeen Skin and Coat hondensnoepjes. Lekkere snack voor honden die gevoelig zijn voor allergieën. Het snoepje ondersteunt de huid, vacht afweer en immuunsysteem BIOFOOD Sensitive (hypoallergeen) gisttabletten met gezonde aminozuren, vitaminen (A, B, D en E) en m..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
De Dogbite tabletten van Biofood zijn geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden en bevatten onder andere eucalyptus en pepermunt. Door deze twee grondstoffen is dit product zeer goed te gebruiken voor een frisse adem. Daarnaast bevatten deze tabletten vitamine A, B, D en E, welke on..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Knoflook Zeewier tabletten voor puppy's en kleine rassen.  De smaakvolle gisttabletten van BIOFOOD met zeewier, knoflook, aminozuren, vitaminen (A, B, D en E) en mineralen zorgen voor een goede afweer, huid en darmflora. Uit onderzoek is gebleken dat knoflook werkt als insectenwerend middel. Onder..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Ongedierte bestrijden volgens de natuurlijke methode! BIOFOOD smaakvolle en gezonde vlooiensnoepjes met zeewier zitten boordevol aminozuren, vitaminen, en mineralen. Alliine is de reukloze en werkzame stof uit knoflook, die door oraal gebruik van de natuurlijke snoepjes in de bloedbaan terecht..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
BIOFOOD een kauwsnoepje dat zorgt voor een frisse adem en sterke tanden bij katten. Een smaakvolle en gezonde tandverzorgende catbyte snoepjes zitten boordevol aminozuren, vitaminen, mineralen, eucalyptus en pepermunt. Daarnaast heeft het snoepje schurende eigenschappen waardoor de tanden scho..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Biofood smaakvolle en gezonde kattengras snoepjes zitten boordenvol aminozuren, vitaminen, mineralen en grassen, welke voor een optimale regulering van het darmkanaal zorgt. Haarballen worden op de natuurlijke wijze versneld verwijderd vanwege deze toevoeging. De snoepjes zijn erg smaakvol en ..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Ongedierte bestrijden volgens de natuurlijke methode! BIOFOOD smaakvolle en gezonde anti-vlo kattengistsnoepjes naturel zitten boordevol aminozuren, vitaminen (A, B, D en E) en mineralen. Alliïne is de reukloze en werkzame stof uit knoflook, die door oraal gebruik van de natuurlijke snoepjes i..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7