Menu
Menu
Winkelwagen

Sieraden collectie

Sieraden collectie
Merk: Happy House
Prachtige bruin leren armband met unieke bedels.  De armband is ca. 23 cm lang en 3 cm breed en draagbaar op drie lengtes zodat hij geschikt is voor iedere pols. De armband is uitgevoerd in goed te combineren kleur bruin en gemaakt van zacht kwaliteits leder.  Met mooi afgewerkte unieke be..
€ 22,95
Excl. BTW:€ 18,97
Bestellen
Merk: Happy House
Prachtige bruin leren armband met unieke bedels.  De armband is ca. 22 cm lang en 3 cm breed en draagbaar op drie lengtes zodat hij geschikt is voor iedere pols. De armband is uitgevoerd in goed te combineren kleur bruin en gemaakt van zacht kwaliteits leder.  Met mooi afgewerkte unieke bed..
€ 22,95
Excl. BTW:€ 18,97
Bestellen
Merk: Happy House
Prachtige bruin leren armband met unieke bedels.  De armband is ca. 23 cm lang en 3 cm breed en draagbaar op drie lengtes zodat hij geschikt is voor iedere pols. De armband is uitgevoerd in goed te combineren kleur bruin en gemaakt van zacht kwaliteits leder.  Met mooi afgewerkte unieke bed..
€ 22,95
Excl. BTW:€ 18,97
Bestellen
Happy house Bedelarmband - Zwart
-17%
Merk: Happy House
OP=OP!! Happy House-unieke zilveren bedelarmband met gekleurde zwarte kralen. Deze bedel armband is een exclusief ontwerp van Happy House. De bedels zijn geïnspireerd door de wereld van de hond. Met extra detail: prachtige zwarte en zilveren parels Deze bedelarmband is verstelbaar i..
€ 24,95 € 29,95
Excl. BTW:€ 20,62
Bestellen
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4