Menu
Menu
Winkelwagen

Decoratie Beelden

Decoratie Beelden
Merk: Happy House
Beeld van zittende Boxer, handgemaakt van hoogwaardig aluminium Alle aluminium beelden worden met de hand gemaakt, hierdoor kunnen soms kleine verschillen zitten in de vorm en afwerking tussen hetzelfde artikel. Meerdere beelden verkrijgbaar in diverse hondenrassen en modellen. Ook leuk om..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
Merk: Happy House
Beeld van zittende Collie, handgemaakt van hoogwaardig aluminium Alle aluminium beelden worden met de hand gemaakt, hierdoor kunnen soms kleine verschillen zitten in de vorm en afwerking tussen hetzelfde artikel. Meerdere beelden verkrijgbaar in diverse hondenrassen en modellen. Merk: Hap..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Merk: Happy House
Beeld van zittende Fox Terrier, handgemaakt van hoogwaardig aluminium Alle aluminium beelden worden met de hand gemaakt, hierdoor kunnen soms kleine verschillen zitten in de vorm en afwerking tussen hetzelfde artikel. Meerdere beelden verkrijgbaar in diverse hondenrassen en modellen. ..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Bestellen
Merk: Happy House
Luxe decoratie beeld in vorm van een zittende Franse Bulldog. Gemaakt van hoogwaardig aluminium Alle aluminium beelden worden met de hand gemaakt, hierdoor kunnen soms kleine verschillen zitten in de vorm en afwerking tussen hetzelfde artikel. Meerdere beelden verkrijgbaar in diverse hon..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Bestellen
Merk: Happy House
Beeld van zittende Retriever, handgemaakt van hoogwaardig aluminium Alle aluminium beelden worden met de hand gemaakt, hierdoor kunnen soms kleine verschillen zitten in de vorm en afwerking tussen hetzelfde artikel. Meerdere beelden verkrijgbaar in diverse hondenrassen en modellen. O..
€ 34,94
Excl. BTW:€ 28,88
Bestellen
Merk: Happy House
Beeld van zittende Schnauzer, handgemaakt van hoogwaardig aluminium Alle aluminium beelden worden met de hand gemaakt, hierdoor kunnen soms kleine verschillen zitten in de vorm en afwerking tussen hetzelfde artikel. Meerdere beelden verkrijgbaar in diverse hondenrassen en modellen. ..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Merk: Happy House
Prachtig klein schattig beeldje van een chihuahua met chique kraag en kroontje Staat mooi op/in iedere kast, tafel of vensterbank. Het is gemaakt van polyresin. Polyresin, ook wel polystone genaamd, is gemaakt van gemalen steen (o.a. graniet, marmer, soapstone) gemengd met kunsthars. Pol..
€ 10,95
Excl. BTW:€ 9,05
Bestellen
Merk: Happy House
Prachtig klein schattig beeldje van een hond en kat Staat mooi op iedere kast, tafel of vensterbank. Het is gemaakt van polyresin. Polyresin, ook wel polystone genaamd, is gemaakt van gemalen steen (o.a. graniet, marmer, soapstone) gemengd met kunsthars. Polyresin is zo sterk en hard als..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Happy House
Een prachtig polyresin beeld van een Jockey op een bruin renpaard. Geïnspireerd op de top uit de renpaarden sport. Een musthave voor elke beoefenaar en liefhebber van de rensport. Gemaakt van polyresin en met de hand geschilderd in realistische kleuren Ook in model zwart/goud verkrijgbaa..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Merk: Happy House
Een prachtig polyresin beeld van een Jockey op renpaard. Geïnspireerd op de top uit de renpaarden sport. Een musthave voor elke beoefenaar en liefhebber van de rensport. Helemaal trendy in de mat zwarte kleur met subtiele gouden details op de zweep, stijgbeugels, halster en cap. Ook in m..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Merk: Happy House
Prachtig beeldje van een liggende kat met als mooi detail een zilverkleurig ketting. Staat mooi op/in iedere kast, tafel of vensterbank. Het is gemaakt van polyresin. Polyresin, ook wel polystone genaamd, is gemaakt van gemalen steen (o.a. graniet, marmer, soapstone) gemengd met kunsthars. ..
€ 22,95
Excl. BTW:€ 18,97
Bestellen
Merk: Happy House
Prachtig klein beeldje van een zittende kat met een hartje Staat mooi op iedere kast, tafel of vensterbank. Het is gemaakt van polyresin. Polyresin, ook wel polystone genaamd, is gemaakt van gemalen steen (o.a. graniet, marmer, soapstone) gemengd met kunsthars. Polyresin is zo sterk en h..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 51