Menu
Menu
Winkelwagen

Diverse Aanbiedingen

Diverse Aanbiedingen

Diverse Aanbiedingen!

Hier vindt je alle aanbiedingen die wij op dit moment hebben in onze webshop.

Wij voegen regelmatig leuke aanbieding toe, dus hou ons in de gaten!

Leuke producten voor een lage prijs.

Natuurlijk hebben we nog veel meer leuke aanbieding.

Boxby Aanbieding Snack - 4 Stuks 12 Euro! Boxby Aanbieding Snack - 4 Stuks 12 Euro!
Hot
Merk: Boxby
Super Deal van 4 zakjes (á 80-100gram) boxby proline petfood snacks voor maar 10 euro! Verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Smaken zoals kip, lam, eend, rund, groenten en vis in diverse vormen en hoeveelheden. Boxby maakt verschillende verantwoorde en lekkere snacks voor honden. Boxby..
€ 12,00
Excl. BTW:€ 9,92
Bestellen
Boxby Bone Snack - 100gr 4 voor 12 euro Boxby Bone Snack - 100gr 4 voor 12 euro
Hot
Merk: Boxby
De Boxby Bone Snack bestaat uit gedroogde runderhuid met aan beide kanten ‘knotsen’ van gedroogd kipfilet. Het kauwen op de Bone Snack is goed voor de tanden en deze snack is licht verteerbaar. Dus daardoor ideaal als tussendoortje of als aanvullende (dieet) voeding. Eiwitrijk, laag vetgeh..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Boon Harige Aap - Roze/Blauw Boon Harige Aap - Roze/Blauw
Hot -10%
Merk: Boon
Leuk hondenspeelgoed, een zacht pluche harige aap in blauw of roze. Deze knuffel aap is 22 cm groot en voorzien van piepgeluid Wordt assorti geleverd (geen kleurkeuze mogelijk Roze of Blauw) U kunt uw voorkeur wel aangeven, maar biedt nog geen garantie deze te kunnen leveren. Maar wij do..
€ 8,95 € 9,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
PER 4 STUKS EXTRA VOORDELIG! Onweerstaanbare zachte snack voor je hond met lam/rijst smaak. Ideale snack voor honden die wat slechter kunnen kauwen, door de zachtere structuur. De stick zijn in kleinere stukjes te breken. Ideaal voor training of kleine beloning Inhoud: 150 gram Art..
€ 1,50
Excl. BTW:€ 1,24
Bestellen
Merk: Boon
PER 4 STUKS EXTRA VOORDELIG! Onweerstaanbare zachte snack voor je hond met Penssmaak. Ideale snack voor honden die wat slechter kunnen kauwen, door de zachtere structuur. De stick zijn in kleinere stukjes te breken. De rolls hondensnacks zijn er in smaak kip, rund, lam/rijst en pens I..
€ 1,50
Excl. BTW:€ 1,24
Bestellen
Merk: Boxby
Onze Boxby Bone met vis zijn kleine botten met kabeljauw en verrijkt met calcium. Ze zijn allemaal natuurlijk, bevatten geen graan en nog gluten en zijn vetarm. Het product is verpakt in een hersluitbare zak van 100g. Tevens nog heel veel meer soorten boxby proline snacks. Vele glutenv..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Merk: Boxby
Onze Boxby Dog Chews with Chicken is een perfecte rawhide chew voor uw puppy of volwassen hond. De snack is geknoopt runderhuid, verwikkelt met kip waar je hond van houdt. De kauwsnack is eiwitrijk, heeft tandvoordeel en is vetarm. Het product is verpakt in een hersluitbare zak van 70g. ..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Boxby Duck Slices - 4 voor 12 euro Boxby Duck Slices - 4 voor 12 euro
Hot
Merk: Boxby
Boxby Duck Slices zijn zeer smakelijke snacks gemaakt van eendenvlees. Hondensnacks met eend zijn ideaal voor honden die gevoelig zijn voor andere vleessoorten. Eend wordt dan ook vaak gebruikt bij specifieke eliminatie diëten. Daarnaast zijn deze snacks gewoon ontzettend lekker en van p..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Boxby Duck Strips - 4 voor 12 euro Boxby Duck Strips - 4 voor 12 euro
Hot
Merk: Boxby
Boxby Duck Strips zijn zeer smakelijke snacks gemaakt van eendenvlees. Hondensnacks met eend zijn ideaal voor honden die gevoelig zijn voor andere vleessoorten. Eend wordt dan ook vaak gebruikt bij specifieke eliminatie diëten. Daarnaast zijn deze snacks gewoon ontzettend lekker en van p..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Boxby Lam Strips - 4 voor 12 euro Boxby Lam Strips - 4 voor 12 euro
Hot
Merk: Boxby
De Boxby Lam Strips zijn speciale training treats. Deze kleine beloningssnacks zijn erg smakelijk en motiveren uw hond om extra goed te luisteren!   Energierijk, ideaal voor trainingen, hoog vleesgehalte maar liefst 70%!, laag in vetgehalte, glutenvrij, kleine zachte traktaties.   ..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Boxby Lam Trainers - 4 voor 12 euro Boxby Lam Trainers - 4 voor 12 euro
Hot
Merk: Boxby
De Boxby Lamb Trainer Sticks zijn speciale training treats. Deze kleine beloningssnacks zijn erg smakelijk en motiveren uw hond om extra goed te luisteren! Energierijk, ideaal voor trainingen, glutenvrij, kleine zachte traktaties   Per stuk te bestellen á 3,50 of per 4 voor 12 euro. W..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Boxby Mini Bites - 4 voor 12 euro Boxby Mini Bites - 4 voor 12 euro
Hot
Merk: Boxby
Onze Boxby Mini bites is een combinatie van Kip en Vis die zeer geschikt is voor training Tevens geschikt is voor puppy's en volwassen honden. Deze traktatie is helemaal natuurlijk, heeft geen gluten en geen graan en is vetarm. De zachte snack is eventueel nog te breken voor kleinere belo..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 32