Menu
Menu
Winkelwagen

Volières en vogelkooien

Volières en vogelkooien
Merk: Boon
Mezenkast hout voor buiten met schuin ribdak is ideaal voor in uw tuin. Mezen kunnen in alle rust hun nestje maken en u kan genieten van de vogeltjes in uw tuin. De mezenkast is voorzien van een ronde opening en een hanghaakje. Hang de nestkast op minimaal 1,8 meter hoogte, zodat katten er ..
€ 17,50
Excl. BTW:€ 14,46
Bestellen
Merk: Boon
Metalen pindakaaspot houder groen 25×19 cm is een speciaal ontworpen pindakaaspothouder voor kleine vogels. Door de beschermkooi kunnen ze rustig genieten van de heerlijke pindakaas voor vogels zonder dat ze worden weggejaagd. Het wordt aangeraden om speciale vogelpindakaas te gebruiken in je ..
€ 17,96
Excl. BTW:€ 14,84
Bestellen
Merk: Boon
Heerlijk badje voor je vogel(s).  Zoals je als vogel eigenaar weet vinden vogels het heerlijk om zo af en toe een heerlijk bad te nemen. Dit Badhuisje is gemakkelijk in gebruik en schoon te maken. Verkrijgbaar in de kleur wit en gemakkelijk aan je vogelkooi te (de-)monteren. Zo kan je vo..
€ 4,25
Excl. BTW:€ 3,51
Bestellen
Merk: Voltrega
Mooie vogelkooien in 3 maten verkrijgbaar van het Spaanse merk Voltrega. De kooien zijn voorzien van een dichte achterzijde van plaatstaal met een silhouet van flirtende vogels en zijn uitgevoerd in trendy grijs met wit. Er zijn drie maten, die standaard geleverd worden met een schommeltje, zi..
€ 51,95
Excl. BTW:€ 42,93
Bestellen
Merk: Boon
De Voltregá volière 420 is een schitterende ruime kamervolière met een plat traliedak die zeer geschikt is voor het houden van tropische vogels. Maar ook geschikt voor de kleinere kromsnavels zoals grasparkietjes en agapornissen. Deze binnenvolière wordt geleverd met zitstokjes, drink- en voed..
€ 174,95
Excl. BTW:€ 144,59
Bestellen
Merk: Boon
De Voltregá volière 430 is een schitterende ruime kamervolière met een plastic puntdak die zeer geschikt is voor het houden van tropische vogels. Maar ook geschikt voor de kleinere kromsnavels zoals grasparkietjes en agapornissen. Deze binnenvolière wordt geleverd met zitstokjes, drink- en voe..
€ 179,95
Excl. BTW:€ 148,72
Bestellen
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6