Menu
Menu
Winkelwagen

Vogelspeelgoed

Merk: Boon
Houten ladders voor in je vogelkooi. Verkrijgbaar in vele maten van 5 treden tot wel 15 treden. Gemaakt van hout en voorzien van handige ooghaakjes om het gemakkelijk te (de-)monteren. Merk: Gebr. de Boon Model: Houten Ladder Materiaal: Hout Gemakkelijk te (de-)monteren d.m.v. oogh..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Lief!
Lief! Girls floss-hart is verkrijgbaar in 16 of 30 cm groot. Dit flostouw is in hartmodel en in de kleurencombinatie roze /beige.Spelen is voor honden erg belangrijk. Het voorkomt verveling en zorgt ervoor dat uw hond in beweging blijft. Een mentale bezigheid kost evenveel energie als een fysieke be..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Lief!
Lief! Unisex floss-Ring is verkrijgbaar in 16 of 30 cm groot. Dit flostouw is in ringmodel en in de kleurencombinatie rood/wit/blauw. Spelen is voor honden erg belangrijk. Het voorkomt verveling en zorgt ervoor dat uw hond in beweging blijft. Een mentale bezigheid kost evenveel energie als een fysie..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Bestellen
Merk: Boon
Leuk kleurig speeltouw voorzien van diverse kralen en bel.Vogels zijn actieve beestjes die zich redelijk snel vervelen. Om dit te voorkomen is het leuk om een aantal speeltjes in de kooi of volière te hangen. Vogels vinden de speeltjes vaak interessant en spelen er graag mee. Door uw vogel een leuk ..
€ 4,76
Excl. BTW:€ 3,93
Bestellen
Merk: Boon
Vogels zijn actieve beestjes die zich redelijk snel vervelen. Om dit te voorkomen is het leuk om een aantal speeltjes in de kooi of volière te hangen.Een leuk speeltje in vorm van een ladder voorzien van diverse houten latjes met papier, kunststof buisjes, kraaltjes en bel. Vogels vinden de speeltje..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Boon
Vogels zijn actieve beestjes die zich redelijk snel vervelen. Om dit te voorkomen is het leuk om een aantal speeltjes in de kooi of volière te hangen.Een leuk speeltje in vorm van een ladder voorzien van diverse houten latjes, raffia koordjes (palmreepjes), bal en papier. Vogels vinden de speeltjes ..
€ 8,51
Excl. BTW:€ 7,03
Bestellen
Merk: Boon
Vogels zijn actieve beestjes die zich redelijk snel vervelen. Om dit te voorkomen is het leuk om een aantal speeltjes in de kooi of volière te hangen.Een leuk speeltje in vorm van een ladder voorzien van diverse houten latjes, raffia koordjes (palmreepjes), kraaltjes bel en papier. Vogels vinden de ..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Dit vogelspeelgoed van 100% natuurlijke materialen is een veelzijdig speeltje voor uw parkiet of ander kleine vogels.De basis van het speeltje is gemaakt van maïskolf kernen en gedecoreerd met katoen en raffia.Raffia is een materiaal dat vervaardigd is van dunne repen blad van de raphiapalm uit Afri..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Vogelspeelgoed en de vorm van een ring om lekker overheen te klauteren of om in te schommelen. De stukjes natuurlijke loofah (natuurlijk product van een komkommerachtige courgette plant) brengen een vrolijke toets en kunnen uit elkaar gehaald worden. De bel brengt de nodige vrolijke tonen. En alles ..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Vogelspeelgoed en de vorm van een schommel voorzien van leuk gekleurde kralen.Hang deze schommel in het midden van de kooi en de vogeltjes kunnen plaatsnemen of een bewegend element, net zoals zij gewend zijn in de natuur waar de takjes van een boom ook bewegen. De twee bellen brengen de nodige vrol..
€ 7,25
Excl. BTW:€ 5,99
Bestellen
Merk: Boon
Deze touwladder van natuurlijke materialen, is het ideale klim en klauter speeltje voor uw parkiet of agapornis. De touwladder heeft 2 treden met katoenen elementen waar aan gepeuterd kan worden en is gedecoreerd met gekleurde kralen. Om op te hangen is deze voorzien van een metalen ophanghaak met s..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11