Menu
Menu
Winkelwagen

Vogels - Speelgoed

Vogels - Speelgoed

Groot assortiment aan speelgoed voor je vogel(s).

Leuke kleurige houten blokken, schommels, ballen, spiegels, noem het maar op en wij hebben het.

 

Mis je misschien een product? Vraag het ons en wij doen er alles aan om het product toe te voegen in ons assortiment

Deze foerageer toren is gemaakt van hout en gemakkelijk op te hangen door de quick link. Een leuk speeltje voor de kromsnavel. Verstop in de zijkanten van deze Foraging Fruit Cup Houder fruitkuipjes en ander lekkers voor de vogel. Laat de kromsnavel foerageren om bij al het lekkers te komen. Maa..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
Merk: Boon
Houten ladders voor in je vogelkooi. Verkrijgbaar in vele maten van 5 treden tot wel 15 treden. Gemaakt van hout en voorzien van handige ooghaakjes om het gemakkelijk te (de-)monteren. Merk: Gebr. de Boon Model: Houten Ladder Materiaal: Hout Gemakkelijk te (de-)monteren d.m.v. oogh..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Dit vogelspeelgoed geeft uw vogel een scala aan mogelijkheden. De bal met bel zorgt voor extra stimulatie van de zintuigen vanwege het geluid. Tegelijkertijd zorgen de raffia slierten met kralen voor extra aantrekkeingskracht waardoor uw vogel een leuke variatie aan mogelijkheden heeft om mee te s..
€ 8,51
Excl. BTW:€ 7,03
Bestellen
Merk: Boon
Deze vrolijke plastic ballen voorzien van een grote plastic ring en raffia slierten geven uw vogel een zeer gevarieerd speeltje. Vanwege de verschillende elementen zal vrijwel iedere kleine kromsnavel vrolijk worden van dit speelgoed. Tevens nog heel veel meer leuke speeltjes en kooi accessoires..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Bestellen
Merk: Boon
Deze plastic bal welke is voorzien van een bel is een zeer attractiviteit speeltje voor uw vogel. Het touw in verschillende kleuren zorgt ook voor extra aantrekkingskracht en uw vogel kan zich hierop extra uitleven. Tevens nog heel veel meer leuke speeltjes en kooi accessoires. Merk: Boony..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Boon
Deze feestslinger zorgt ervoor dat ieder vogelverblijf voortaan erg feestelijk aangekleed is! Met dit product brengt u de feestelijke sfeer direct mee naar het verblijf van uw gevederde vriend. Door zijn lichtgewicht en felle kleuren en de toegevoegde metalen bel, is dit product extra aantrekkelij..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Bestellen
Merk: Boon
Deze feestring zorgt ervoor dat ieder vogelverblijf voortaan erg feestelijk aangekleed is! Met dit product brengt u de feestelijke sfeer direct mee naar het verblijf van uw gevederde vriend. Door zijn lichtgewicht en felle kleuren en de toegevoegde metalen bel, is dit product extra aantrekkelijk o..
€ 13,50
Excl. BTW:€ 11,16
Bestellen
Merk: Boon
Leuk kleurig speeltouw voorzien van diverse kralen en bel. Vogels zijn actieve beestjes die zich redelijk snel vervelen. Om dit te voorkomen is het leuk om een aantal speeltjes in de kooi of volière te hangen. Vogels vinden de speeltjes vaak interessant en spelen er graag mee. Door uw vo..
€ 4,25
Excl. BTW:€ 3,51
Bestellen
Merk: Boon
Dit klossenfeest bestaat uit verschillende houten klossen met touwen er doorheen, wat dit geheel tot een zeer vrolijk vogelspeeltje maakt. Door het gebruikte materiaal (hout en touw) is dit speeltje erg sterk en kan uw vogel zijn sloop behoefte goed botvieren op dit product. Dit speeltje is voorzi..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Bestellen
Merk: Boon
Boon vogelspeelgoed gemaakt van houten ballen en cirkels. De ballen en cirkels vormen een soort ladder waarmee uw vogel goed kan spelen. Product wordt geleverd met een metalen bel en is voorzien van een metalen ophangsysteem dat op slot kan. Totale lengte is 21 cm. Tevens meerdere leuke ..
€ 7,50
Excl. BTW:€ 6,20
Bestellen
Merk: Boon
Vogels zijn actieve beestjes die zich redelijk snel vervelen. Om dit te voorkomen is het leuk om een aantal speeltjes in de kooi of volière te hangen. Een leuk speeltje in vorm van een ladder voorzien van diverse houten latjes met papier, kunststof buisjes, kraaltjes en bel. Vogels vinden d..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Boon
Vogels zijn actieve beestjes die zich redelijk snel vervelen. Om dit te voorkomen is het leuk om een aantal speeltjes in de kooi of volière te hangen. Een leuk speeltje in vorm van een ladder voorzien van diverse houten latjes, raffia koordjes (palmreepjes), bal en papier. Vogels vinden de ..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 20