Menu
Menu
Winkelwagen

Vogelkooi producten

Vogelkooi producten
Merk: Boon
Een handige houder om de onweerstaanbare fruitcups van Back Zoo vast te houden. Zodat je vogel lekker van zijn fruitsnack kan genieten zonder dat het door de hele kooi ligt. De houder is gemakkelijk in iedere kooi aan de tralies te bevestigen d.m.v. vleugelmoer met dubbele ringen. De oerste..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Bestellen
Merk: Boon
Een plastic houder met spiegeltje om 2 onweerstaanbare fruitcups van Back Zoo vast te houden. Zodat je vogel lekker van zijn fruitsnack kan genieten zonder dat het door de hele kooi ligt. De houder is geschikt voor 2 cups voor kleine tot wat grotere parkietvogels De houder is gemakkelijk in..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Boon
Een handige stenen houder om de onweerstaanbare fruitcups van Back Zoo vast te houden. Zodat je vogel lekker van zijn fruitsnack kan genieten, zodat het niet door de hele kooi ligt. De houder is gemakkelijk in iedere kooi aan de tralies te bevestigen d.m.v. vleugelmoer met dubbele ringen. D..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Merk: Boon
Houten ladders voor in je vogelkooi. Verkrijgbaar in vele maten van 5 treden tot wel 15 treden. Gemaakt van hout en voorzien van handige ooghaakjes om het gemakkelijk te (de-)monteren. Merk: Gebr. de Boon Model: Houten Ladder Materiaal: Hout Gemakkelijk te (de-)monteren d.m.v. oogh..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Catit Drinkfontein Flower Led 3ltr - Blauw Catit Drinkfontein Flower Led 3ltr - Blauw
Nieuw -20%
Merk: Cat it
De LED Flower Fountein 2.0 is direct herkenbaar aan de opvallende blauwe bovenkant, die speciaal is ontworpen om water vast te houden. Een evenwichtige vochtbalans is erg belangrijk voor elke kat. Gelukkig biedt de Catit Senses 2.0 drinkfontein led de perfecte uitkomst! Doordat het water voortdur..
€ 39,95 € 49,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Merk: Boon
Metalen pindakaaspot houder groen 25×19 cm is een speciaal ontworpen pindakaaspothouder voor kleine vogels. Door de beschermkooi kunnen ze rustig genieten van de heerlijke pindakaas voor vogels zonder dat ze worden weggejaagd. Het wordt aangeraden om speciale vogelpindakaas te gebruiken in je voeder..
€ 18,50
Excl. BTW:€ 15,29
Bestellen
Merk: Boon
Heerlijk badje voor je vogel(s).  Zoals je als vogel eigenaar weet vinden vogels het heerlijk om zo af en toe een heerlijk bad te nemen. Dit Badhuisje is gemakkelijk in gebruik en schoon te maken. Verkrijgbaar in de kleur wit en gemakkelijk aan je vogelkooi te (de-)monteren. Zo kan je vogel zich hee..
€ 4,15
Excl. BTW:€ 3,43
Bestellen
Merk: Boon
Leuk kleurig speeltouw voorzien van diverse kralen en bel.Vogels zijn actieve beestjes die zich redelijk snel vervelen. Om dit te voorkomen is het leuk om een aantal speeltjes in de kooi of volière te hangen. Vogels vinden de speeltjes vaak interessant en spelen er graag mee. Door uw vogel een leuk ..
€ 4,76
Excl. BTW:€ 3,93
Bestellen
Merk: Boon
Vogels zijn actieve beestjes die zich redelijk snel vervelen. Om dit te voorkomen is het leuk om een aantal speeltjes in de kooi of volière te hangen.Een leuk speeltje in vorm van een ladder voorzien van diverse houten latjes met papier, kunststof buisjes, kraaltjes en bel. Vogels vinden de speeltje..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Boon
Vogels zijn actieve beestjes die zich redelijk snel vervelen. Om dit te voorkomen is het leuk om een aantal speeltjes in de kooi of volière te hangen.Een leuk speeltje in vorm van een ladder voorzien van diverse houten latjes, raffia koordjes (palmreepjes), bal en papier. Vogels vinden de speeltjes ..
€ 8,51
Excl. BTW:€ 7,03
Bestellen
Merk: Boon
Vogels zijn actieve beestjes die zich redelijk snel vervelen. Om dit te voorkomen is het leuk om een aantal speeltjes in de kooi of volière te hangen.Een leuk speeltje in vorm van een ladder voorzien van diverse houten latjes, raffia koordjes (palmreepjes), kraaltjes bel en papier. Vogels vinden de ..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Dit vogelspeelgoed van 100% natuurlijke materialen is een veelzijdig speeltje voor uw parkiet of ander kleine vogels.De basis van het speeltje is gemaakt van maïskolf kernen en gedecoreerd met katoen en raffia.Raffia is een materiaal dat vervaardigd is van dunne repen blad van de raphiapalm uit Afri..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 15