Menu
Menu
Winkelwagen

Vachtverzorging

Vachtverzorging

Hier vindt je alles voor het verzorgen van de vacht voor je knaagdieren

Voor je konijn, cavia, hamster, fret, chinchilla enz.

Diverse kammen, borstels, shampoos en nog veel meer.

Mis je misschien een product?

Vertel het ons en zullen het product toevoegen in onze webshop.

Wij hebben diverse leverancier uit binnen en buitenland.

Merk: Boon
Deze schaar voor je kat is uitermate geschikt voor het modelleren van de vacht van je kat. En is geschikt voor alle katten met een langharige vacht. Voorzien van soft grip in de gedeeltes waar je vinger en duim in moeten. Tevens voorzien van een verlengstukje zodat je de juiste grip en druk..
€ 16,95
Excl. BTW:€ 14,01
Bestellen
Merk: Boon
Set van 2 teken pincetten. De kleine voor kleine teken en de grotere voor grotere teken. Door de vorm van de pen werkt hetzelfde als een klauwhamer. U zet de pincet onder de teek, draaien en wipt de vervelende teek uit de huid van uw huisdier. Makkelijk in gebruik. Geschikt voor hond ..
€ 5,24
Excl. BTW:€ 4,33
Bestellen
Merk: Boon
Een knaagdier borstel met rubberen pennen voor kortharige knaagdieren. De borstel kamt en zorgt voor een heerlijke massage van de huid. Voorzien van anti slip grip en ligt lekker in de hand. Het regelmatig kammen en borstelen van uw knaagdier draagt er aan bij dat de vacht in topconditie bl..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Een borstel met stalen pennen geschikt voor knaagdieren met langhaar. Door het ontwerp voelt de grip aangenaam en heeft een goede houvast. De hendel is voorzien van rubberen gedeeltes, zodat het lekker in de hand ligt. De borstel heeft metalen pennen dat zorgt voor een glanzende vacht He..
€ 8,51
Excl. BTW:€ 7,03
Bestellen
Merk: Boon
Een nylon borstel geschikt voor knaagdieren met kort of langhaar. Door het ontwerp voelt de grip aangenaam en heeft een goede houvast. De hendel is voorzien van rubberen gedeeltes, zodat het lekker in de hand ligt. De borstel heeft witte nylon haren dat zorgt voor een glanzende vacht Het..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Een perfecte borstel voor je knaagdier en geschikt voor zowel kort of langharige knaagdieren. Een wat bredere borstel voorzien van metalen pennen met een soft uiteinde (soft protection). Tevens heeft deze borstel een anti slip grip en ligt lekker in de hand. Ook met een opening aan de boven..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Een kam geschikt voor knaagdieren met langhaar. Door het ontwerp voelt de grip aangenaam en heeft een goede houvast. De hendel is voorzien van rubberen gedeeltes, zodat het lekker in de hand ligt. De kam heeft 2 delen met metalen pennen met beide verschillende afstanden tussen elke pen. ..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Een kam geschikt voor knaagdieren met kort of langhaar. Door het ontwerp voelt de grip aangenaam en heeft een goede houvast. De hendel is voorzien van rubberen gedeeltes, zodat het lekker in de hand ligt. De kam heeft metalen pennen met wat grotere afstanden tussen elke pen. Zorgt ervoor..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Bestellen
Merk: Boon
Een vlooienkam geschikt voor knaagdieren. Door het ontwerp is de grip aangenaam en heeft een goede houvast. De hendel is voorzien van rubberen gedeeltes, zodat het lekker in de hand ligt. De kam zorgt ervoor dat je vlooien gemakkelijk kan verwijderen uit de vacht. Het regelmatig kammen e..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Een klittenkam geschikt voor knaagdieren met langhaar. Door het ontwerp voelt de grip aangenaam en heeft een goede houvast. De hendel is voorzien van rubberen gedeeltes, zodat het lekker in de hand ligt. De kam heeft L-vormige metalen pennen. Zorgt ervoor dat je klitten ed. gemakkelijk u..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Massage Borstel Handschoen Massage Borstel Handschoen
-80%
Superhandig handschoen die dode en losse haren gemakkelijk verwijderd van de vacht van je harige huisdieren. Door gewoon met de handschoen over de vacht te strijken haal je gemakkelijk allen losse haren weg. De haren blijven in de siliconen pinnen zitten en zo liggen alle losse haren niet door..
€ 3,00 € 14,96
Excl. BTW:€ 2,48
Bestellen
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11