Menu
Menu
Winkelwagen

Konijnenhokken

Merk: Boon
Een gazen afdeknet geschikt voor metalen draadren van 6 panelen (60xH67cm) Het net is gemakkelijk (de-)monteren op de buitenren. Door middel van haaksluiting kan het afdeknet deels of gehaal aan de draadren bevestigd worden. Het net is mooi afgewerkt aan de buitenzijde voor extra stevigheid..
€ 11,50
Excl. BTW:€ 9,50
Bestellen
Merk: Boon
Bodemhoes te gebruiken bij de 6-delige draadrennen met panelen van 67×60 cm. Deze bodemhoes voorkomt graven in de tuin, maar is ook ideaal als u de draadren in huis of op het terras wilt plaatsen. Door de opstaande rand van 11 cm blijft de omgeving rond de draadren veel schoner. Beschermhoe..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Merk: Boon
Dit bruine houten konijnenhok wordt als bouwpakket geleverd en is eenvoudig te monteren. Het konijnenhok heeft een lade en een nachthok. Verkrijgbaar in verschillende maten. Voorzien van plastic lade om het hok gemakkelijk te verschonen. Merk: Boon Product: Konijnenhok, Nachtverblij..
€ 109,95
Excl. BTW:€ 90,87
Bestellen
Merk: Boon
Mooi konijnenhok met ren met puntdak in de kleur wit/grijs. Voorzien van uitschuifbare plastic lade met opstaande rand, zodat de bodembedekking niet snel naar beneden valt en dus gemakkelijk schoon te houden. Inclusief: Loopplank, metalen tralies, slaap/nachthok. Het hok heeft 4 openingen, ..
€ 174,95
Excl. BTW:€ 144,59
Bestellen
Merk: Boon
Mooi konijnenhok met ren in de kleur wit/grijs. Voorzien van uitschuifbare plastic lade met opstaande rand, zodat de bodembedekking niet snel naar beneden valt en dus gemakkelijk schoon te houden. Inclusief: Loopplank, metalen tralies, slaap/nachthok. Het hok heeft 4 openingen, waarvan 3 in..
€ 147,95
Excl. BTW:€ 122,27
Bestellen
Merk: Boon
Houten blokhut medium is een schuilplaats voor knaagdieren.Deze blokhut is die ideaal is voor fretten, cavia’s, chinchilla’s en (dwerg)konijnen.Blokhut heeft een ingang en een rond raampje.Gemaakt van hout.Afmeting: ca. 42 x 25 x 20cmWordt als bouwpakket geleverd.Gemakkelijk te monteren.Ook verkrijg..
€ 34,94
Excl. BTW:€ 28,88
Bestellen
Merk: Boon
Houten blokhut medium is een schuilplaats voor knaagdieren.Deze blokhut is die ideaal is voor ratten, cavia’s, chinchilla’s en dwergkonijnen.Blokhut heeft een ingang en een rond raampje.Gemaakt van hout.Afmeting: ± 29 x 19 x 17 cm.Wordt als bouwpakket geleverd.Gemakkelijk te monteren.Ook verkrijgbaa..
€ 26,95
Excl. BTW:€ 22,27
Bestellen
Merk: Boon
Super leuk huisje voor je hamster of andere kleine knaagdier.Gemaakt van 100% natuurlijk materiaal.Het huisje heeft 1 ingang en rond raampje waar je knaagdier ook doorheen kan kruipenHet huisje heeft een halfrond dakje.Zo kan je knaagdier lekker schuilen, spelen of slapen.Vele soorten en maten houte..
€ 7,25
Excl. BTW:€ 5,99
Bestellen
Merk: Boon
Super leuk huisje van ca. 30cm  voor je  knaagdier.Gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en is verkrijgbaar in 3 maten.Het huisje is voorzien van diverse felle kleuren en voorop de tekst WELCOME.Het huisje heeft 1 ingang en 2 ronde ramenZo kan je knaagdier lekker schuilen, spelen of slapen.Vele soor..
€ 17,96
Excl. BTW:€ 14,84
Bestellen
Merk: Boon
Super leuk huisje voor je hamster of andere kleinere knaagdierenGemaakt van 100% natuurlijk materiaal en is verkrijgbaar in 3 maten.Het huisje is voorzien van diverse felle kleuren en tekst WELCOME.Het huisje heeft 1 ingang en 2 ronde ramenZo kan je knaagdier lekker schuilen, spelen of slapen.Vele s..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
Merk: Boon
Super leuk huisje voor je hamster of andere kleine knaagdier.Gemaakt van 100% natuurlijk materiaal.Het huisje heeft 1 ingang en heeft een hoekmodelZo kan je knaagdier lekker schuilen, spelen of slapen.Vele soorten en maten houten huisjes en andere speelplaatsen verkrijgbaar.Ook in maat m 22 cm verkr..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
Bestellen
Merk: Boon
Voor lichaamsbeweging en speelplezier voor konijnen. Bestaande uit 6 panelen dat door metalen pennen aan elkaar verbonden kunnen worden.Eventueel met meerdere rennen aan elkaar te verbinden voor grotere loopruimte.De buitenrennen zijn verkrijgbaar in multicolor, verzinkt, warm grijs of appelgroen.De..
€ 31,96
Excl. BTW:€ 26,41
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 16