Menu
Menu
Winkelwagen

Konijnen Speelgoed

Konijnen Speelgoed

Hier vindt je diverse leuke speelgoed producten voor je konijn/knaagdier.

Een scala aan speelgoed zoals touw, ballen, huisjes, knaagspeeltjes en meer.

Spelen voorkomt verveling bij je knaagdier en zorgt ervoor dat je konijn niet zo snel aan dingen gaat knagen wat niet mag.

 

Mis je een product? Vraag het ons en wij zullen het toevoegen in ons assortiment.

Merk: Boon
De geknoopte touwbal van katoen is een uitstekende manier om de verveling van uw knaagdier weg te werken. Hij kan er op knagen en mee spelen. Verkrijgbaar in verschillende maten. Merk: Boon Product: Knaagdier speelgoed, knaagdiersnack Model: Touwbal katoen Verkrijgbaar in meerdere ..
€ 3,96
Excl. BTW:€ 3,27
Bestellen
Merk: Boon
Leuke speelrol gemaakt van hout. Geschikt voor kleine knaagdieren zoals hamster, muis of gerbil. Deze speelrollen zijn voorzien van diverse openingen en in diverse maten en modellen. Ideaal als verstopplek of lekker in te liggen. Kan aan geknaagd worden. Merk: Boon Product: Speel..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Houten blokhut Large is een schuilplaats voor knaagdieren. Deze blokhut is die ideaal is voor fretten, cavia’s, chinchilla’s en (dwerg)konijnen. Blokhut heeft een ingang en een rond raampje. Gemaakt van hout. Afmeting: ca. 42 x 25 x 20cm Wordt als bouwpakket geleverd. Gemakkelijk t..
€ 34,94
Excl. BTW:€ 28,88
Bestellen
Merk: Boon
Super leuk huisje voor je hamster of andere kleine knaagdier. Gemaakt van 100% natuurlijk materiaal. Het huisje heeft 1 ingang en rond raampje waar je knaagdier ook doorheen kan kruipen Het huisje heeft een halfrond dakje. Zo kan je knaagdier lekker schuilen, spelen of slapen. Vele so..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Bestellen
Merk: Boon
Super leuk huisje van ca. 30cm  voor je  knaagdier. Gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en is verkrijgbaar in 3 maten. Het huisje is voorzien van diverse felle kleuren en voorop de tekst WELCOME. Het huisje heeft 1 ingang en 2 ronde ramen Zo kan je knaagdier lekker schuilen, spelen of ..
€ 17,96
Excl. BTW:€ 14,84
Bestellen
Merk: Boon
Super leuk huisje voor je hamster of andere kleine knaagdier. Gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en is er in 3 maten. Het huisje is voorzien van diverse felle kleuren. Het huisje heeft 1 ingang en 2 ronde ramen Zo kan je knaagdier lekker schuilen, spelen of slapen. Vele soorten en ..
€ 8,51
Excl. BTW:€ 7,03
Bestellen
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6