Menu
Menu
Winkelwagen

Konijnen - Kammen en Borstels

Konijnen - Kammen en Borstels
Merk: Boon
Een nylon borstel geschikt voor knaagdieren met kort of langhaar.Door het ontwerp voelt de grip aangenaam en heeft een goede houvast.De hendel is voorzien van rubberen gedeeltes, zodat het lekker in de hand ligt.De borstel heeft witte nylon haren dat zorgt voor een glanzende vachtHet regelmatig kamm..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Een perfecte borstel voor je knaagdier.Geschikt voor kort of langharige knaagdieren.Een wat bredere borstel voorzien van metalen pennen met een soft uiteinde (soft protection).Tevens heeft deze borstel een anti slip grip en ligt lekker in de hand.Ook met een opening aan de bovenkant, zodat deze bors..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Een kam geschikt voor knaagdieren met langhaar.Door het ontwerp voelt de grip aangenaam en heeft een goede houvast.De hendel is voorzien van rubberen gedeeltes, zodat het lekker in de hand ligt.De kam heeft 2 delen met metalen pennen met beide verschillende afstanden tussen elke pen.Zorgt ervoor dat..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Een kam geschikt voor knaagdieren met kort of langhaar.Door het ontwerp voelt de grip aangenaam en heeft een goede houvast.De hendel is voorzien van rubberen gedeeltes, zodat het lekker in de hand ligt.De kam heeft metalen pennen met wat grotere afstanden tussen elke pen.Zorgt ervoor dat je klitten ..
€ 7,50
Excl. BTW:€ 6,20
Bestellen
Merk: Boon
Een klittenkam geschikt voor knaagdieren met langhaar.Door het ontwerp voelt de grip aangenaam en heeft een goede houvast.De hendel is voorzien van rubberen gedeeltes, zodat het lekker in de hand ligt.De kam heeft L-vormige metalen pennen.Zorgt ervoor dat je klitten ed. gemakkelijk uit de vacht kan ..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Bestellen
Merk: Boon
Een vlooienkam geschikt voor knaagdieren.Door het ontwerp is de grip aangenaam en heeft een goede houvast.De hendel is voorzien van rubberen gedeeltes, zodat het lekker in de hand ligt.De kam zorgt ervoor dat je vlooien gemakkelijk kan verwijderen uit de vacht.Het regelmatig kammen en borstelen van ..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Massage Borstel Handschoen Massage Borstel Handschoen
-54%
Superhandig handschoen die dode en losse haren gemakkelijk verwijderd van de vacht van je harige huisdieren.Door gewoon met de handschoen over de vacht te strijken haal je gemakkelijk allen losse haren weg.De haren blijven in de siliconen pinnen zitten en zo liggen alle losse haren niet door de hele..
€ 6,95 € 14,96
Excl. BTW:€ 5,74
Bestellen
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7