Menu
Menu
Winkelwagen

Hamstervoeding / snacks

Hamstervoeding / snacks
Merk: Boon
Heerlijke fruittaartjes voor knaagdieren en dwergkonijnen! De knapperige taartbodem van wortel en pastinaak is liefdevol versierd met veel heerlijk fruit en bessen. Wat vers van oma’s bakkerij! Niet alleen lekker en smakelijk, maar ook boordevol vitamines en vezels. Dankzij de inuline ui..
€ 5,75
Excl. BTW:€ 4,75
Bestellen
Merk: Boon
Met de luxe stokjes gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen eet elke knaagdier uit je hand. Met de graanvrije deluxe sticks kunnen uw knaagdieren en dwergkonijnen zich verheugen op een prachtige selectie hapjes in vier verschillende smaken. Hoogwaardige grondstoffen zoals wortelen, rode ..
€ 5,51
Excl. BTW:€ 4,55
Bestellen
JR Farm Knaagdier Snack Mobiel JR Farm Knaagdier Snack Mobiel
-9%
Merk: Boon
JR Farm snack-mobile, spel en plezier met de snack mobiel voor je knaagdier. Zo krijgt uw knaagdier zeker geen verveling. Met knapperige koekjes en een natuurlijke wilgenbal bevordert de snack-mobile de behendigheid van uw huisdier. Gemakkelijk te bevestigen. Inhoud: 100 gram. Merk..
€ 7,95 € 8,75
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Geurige kruiden, kleurrijke bloemen en aromatische aardbeien geven dit mengsel net dat beetje extra. Vers uit de boerderij tuin! Deze mengeling is een ware traktatie en verwent knaagdieren en dwergkonijnen met hun geliefde erwtenvlokken, heerlijke aardbeien, vele aromatische kruiden en heilzam..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Bestellen
Merk: Boon
Vitaminerijke groenten, knapperige zaden en geurige kruiden geven deze mengeling net dat beetje extra. Vers van het veld en zorgvuldig gedroogd! Deze aanvullende voermix voor knaagdieren en dwergkonijnen heeft het allemaal. Want het is niet alleen puur genieten, maar ook een portie gezondheid!..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Bestellen
Merk: Boon
JR Farm zoutliksteen, verzorgt uw dier met belangrijke mineralen en sporenelementen, inclusief houder om in de kooi op te hangen. Om tekorten vanuit de voeding te voorkomen is de zoutliksteen van JR Farm voor uw knaagdier noodzakelijk. Met belangrijke mineralen en sporenelementen verzorgt het ..
€ 2,35
Excl. BTW:€ 1,94
Bestellen
Merk: Boon
JR Grainless Plus kamille & paardenbloem relax voor ontspanning van je knaagdier. Mild gedroogde, smakelijke paardenbloem in combinatie met weldadige kamille, dat is pure ontspanning voor elk knaagdier. De speciale inhoudsstoffen van de kamille kunnen een positief effect hebben op de ontspanni..
€ 4,69
Excl. BTW:€ 3,88
Bestellen
Merk: Boon
JR Grainless Plus Salie & Paardenbloem goed voor de luchtwegen bij knaagdieren Mild gedroogde, smakelijke paardenbloem in combinatie met geurende salie, dat is pure ontspanning voor elk knaagdier. De speciale inhoudsstoffen van de salie kunnen een positief effect hebben op de luchtwegen van uw..
€ 4,69
Excl. BTW:€ 3,88
Bestellen
Merk: Boon
JR Grainless Plus teunisbloem en paardenbloem goed voor de maag bij knaagdieren Mild gedroogde, smakelijke paardenbloem in combinatie met teunisbloem, dat is pure ontspanning voor elk knaagdier. De speciale inhoudsstoffen van de teunisbloem kunnen een positief effect hebben op de huid van uw d..
€ 4,69
Excl. BTW:€ 3,88
Bestellen
Merk: Boon
De natuurlijke hooikubus, gevuld met aromatisch bergweidehooi en knapperige meelwormen voor de plus van dierlijke eiwitten. Geschikt voor bijvullen en volledig eetbaar. De natuurlijke hooikubus biedt muizen, ratten en hamsters een waardevolle voederplaats. Het vullen van aromatisch bergweid..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
De 100% dubbelrol gemaakt van natuurlijk hout, uitgerust met aromatische peterselie, wortelen en waardevolle zaden, is ideaal om te knabbelen en volledige consumptie! Dit gevarieerde snackplezier voorziet knaagdieren en dwergkonijnen van een extra portie vitamine C en bètacaroteen. Peterselie ..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
De 100% natuurlijke houtrol, met een aromatische wortelvulling, is ideaal om te knabbelen en volledig te consumeren! Heerlijke gierst en extra knapperige wortelen in een onbehandelde natuurlijke houtrol. Dit knabbelplezier met hoge ruwe vezels voorziet knaagdieren en dwergkonijnen van een extr..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 30