Menu
Menu
Winkelwagen

Gerbil Voeding/Snacks

Gerbil Voeding/Snacks

Hier vindt je diverse Gerbil voeding en diverse snacks.

Diverse merken van topkwaliteit en voldoen aan alle eisen waar een voeding aan moet voldoen.

Bekende merken zoals Supreme, Versele-Laga, JR Farms zijn enkele merken die wij in het assortiment hebben.

Gemakkelijk en veilig online te bestellen in onze webshop.

Merk: Boon
JR Farm zoutliksteen, verzorgt uw dier met belangrijke mineralen en sporenelementen, inclusief houder om in de kooi op te hangen. Om tekorten vanuit de voeding te voorkomen is de zoutliksteen van JR Farm voor uw knaagdier noodzakelijk. Met belangrijke mineralen en sporenelementen verzorgt het ..
€ 2,35
Excl. BTW:€ 1,94
Bestellen
Merk: Boon
JR Grainless Plus kamille & paardenbloem relax voor ontspanning van je knaagdier. Mild gedroogde, smakelijke paardenbloem in combinatie met weldadige kamille, dat is pure ontspanning voor elk knaagdier. De speciale inhoudsstoffen van de kamille kunnen een positief effect hebben op de ontspanni..
€ 4,69
Excl. BTW:€ 3,88
Bestellen
Merk: Boon
JR Grainless Plus Salie & Paardenbloem goed voor de luchtwegen bij knaagdieren Mild gedroogde, smakelijke paardenbloem in combinatie met geurende salie, dat is pure ontspanning voor elk knaagdier. De speciale inhoudsstoffen van de salie kunnen een positief effect hebben op de luchtwegen van uw..
€ 4,69
Excl. BTW:€ 3,88
Bestellen
Merk: Boon
JR Grainless Plus teunisbloem en paardenbloem goed voor de maag bij knaagdieren Mild gedroogde, smakelijke paardenbloem in combinatie met teunisbloem, dat is pure ontspanning voor elk knaagdier. De speciale inhoudsstoffen van de teunisbloem kunnen een positief effect hebben op de huid van uw d..
€ 4,69
Excl. BTW:€ 3,88
Bestellen
Merk: Boon
De natuurlijke hooikubus, gevuld met aromatisch bergweidehooi en knapperige meelwormen voor de plus van dierlijke eiwitten. Geschikt voor bijvullen en volledig eetbaar. De natuurlijke hooikubus biedt muizen, ratten en hamsters een waardevolle voederplaats. Het vullen van aromatisch bergweid..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
JR Farm knabbelstukjes Natuurlijk knaagplezier, net als in de vrije natuur. Zongerijpte gierst en zonnebloemkoppen doen ieder knaagdierhart sneller kloppen. Heerlijke en teven gezonde knaagsnack voor je knaagdier. Analytische bestandsdelen eiwit 11,5%, vetgehalte 13,6%, ruwe celstof 13,3..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Merk: Boon
Deze heerlijke meelwormen zijn de eiwitrijke snack voor alle kleine knaagdieren. Een hoog aandeel belangrijke dierlijke eiwitten vult het dieet op een natuurlijke manier aan. Zacht gedroogde meelwormen, als een knapperige en heerlijke voedseltoevoeging, bieden gemengd etende kleine knaagdieren..
€ 5,70
Excl. BTW:€ 4,71
Bestellen
Merk: Boon
JR Farm Eiwit Cocktail is een ideale bron van hoogwaardige dierlijke eiwitten voor alle alles etende (omnivoren) knaagdieren, zoals gerbil, hamsters, ratten of muizen. Hele kleine insecten zoals sprinkhanen en meelwormen, evenals schaaldieren zoals garnalen, zijn niet alleen erg lekker, maar ook ..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Het speelwiel van onbehandeld natuurlijk hout, gevuld met heerlijke peterselie, vitaminerijke wortelen, gierst en tarwe. Ruikt verleidelijk en bevordert tegelijkertijd de intelligentie van uw dier. Bij het draaien aan het wiel kunnen knaagdieren en dwergkonijnen knabbelen aan de verschillende ..
€ 9,26
Excl. BTW:€ 7,65
Bestellen
Merk: Boon
Een mooie kleine snack op basis van groene groenten. In een leuke hartjes vorm. PER 2 STUKS EXTRA VOORDELIG! Om uw knaagdier vaker mee te belonen. Knaagdier snacks zijn er in vele soorten en smaken. Geschikt alle knaagdieren. Merk: Boony Product: Knaagdiersnack, snack, koek ..
€ 1,90
Excl. BTW:€ 1,57
Bestellen
Merk: Boon
Een ovengebakken lekkernij met echte Goudse kaas. Geliefd bij alle konijnen en knaagdieren maar vooral bij muizen en ratten. PER 2 STUKS EXTRA VOORDELIG! Om uw knaagdier vaker mee te belonen. Knaagdier snacks zijn er in vele soorten en smaken. Geschikt alle knaagdieren. Merk: Bo..
€ 1,90
Excl. BTW:€ 1,57
Bestellen
Merk: Boon
Kleine snack voor knaagdier in een mix van klaver en wortel, op basis van groenten De snacks zijn van de beste kwaliteit voor het knaagdier en hebben een aangenaam aroma. PER 2 STUKS EXTRA VOORDELIG! Om uw knaagdier vaker mee te belonen. Knaagdier snacks zijn er in vele soorten en smaken..
€ 1,90
Excl. BTW:€ 1,57
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 17