Menu
Menu
Winkelwagen

Fretten Speelgoed

Fretten Speelgoed

Fretten speelgoed gemakkelijk te bestellen bij online4pets!

Hier vindt je een scala aan speelgoed voor jou fret. Verkrijgbaar in vele vormen, soorten, maten, materialen, kleuren en merken. Van bal tot hengel, van klimpaal tot knuffels, van ritselzak tot kruiptunnels. Genoeg keuze om het perfecte speelgoed te vinden voor uren speelplezier voor jou en je fret. Gemakkelijk en veilig online te bestellen.

Veel speelplezier!

Merk: Hagen
Smart Cat prikkelt het zicht, het gehoor en het gevoel van uw kat. De bocht is een van de spellen uit deze serie. In de bocht zit een balletje met een ratel. Wanneer de kat met zijn pootje het balletje aan tikt, zal hij door de box heen rollen en ratelen. Hiermee wordt het gehoor en het ..
€ 12,20
Excl. BTW:€ 10,08
Bestellen
Merk: Karlie
  Karlie Speeltunnel, Feline Cruiser, 136 cm met catnip In- en outdoor ritseltunnel voor urenlang ritselend speelgenoegen. Spelen zonder grenzen: Feline Cruiser kan nu door zijn praktische verbindingssysteem in een sensationele tunnel combinatie worden veranderd. Met catnip speel-dottie. Materia..
€ 33,95
Excl. BTW:€ 28,06
Bestellen
Kattenhengel Softy met Veer en Bel - Blauw/Roze Kattenhengel Softy met Veer en Bel - Blauw/Roze
Hot -6%
Merk: Boon
Katten speelhengel met een super zachte staart. Aan het einde van de staart zitten veren en een bel. Garantie voor uren speelplezier. Merk: Boon Product: Hengel, kattenhengel, kattenspeelgoed Model: Softy Voorzien van bel en veren Kleur: Assorti. Voorkeur kunt u opgeven, wij ..
€ 4,95 € 5,25
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Een van de meest populaire speeltjes voor katten. Deze springveertjes zijn zowel bij katten, als kittens populair en zorgen voor uren vermaak. Worden geleverd met 3 stuks op een kaart Afmeting lengte: 10 cm Doorsnede:  1,5 cm Ook in ander formaat verkrijgbaar Merk: Boon Produc..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Merk: Boon
Een van de meest populaire speeltjes voor katten. Deze springveertjes zijn zowel bij katten, als kittens populair en zorgen voor uren vermaak. Worden geleverd met 3 stuks op een kaart Afmeting lengte: 5 cm Doorsnede:  2 cm Ook in ander formaat verkrijgbaar Merk: Boon Product: ..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Merk: Boon
Zacht pluche speeltje voorzien van kattenkruid Catnip dat het speelplezier verhoogd wordt. Geschikt voor kat of kitten De speeltjes worden assorti geleverd ,. Kleuren grijs, bruin of zwart (geen voorkeur mogelijk) Natuurlijk kun je dit wel aangeven bij opmerkingen, zodat wij ons best doen d..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Boon
De knaagdierbal met bel natural is een uitstekende manier om de verveling van uw knaagdier weg te werken. Hij kan er op knagen en mee spelen. Door het belletje in het midden zal uw knaagdier veel met deze bal bezig zijn. Verkrijgbaar in verschillende maten. Merk: Boon Product: Knaag..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Boon
Leuke beloningsbal waar snack uitvallen wanneer je knaagdier ermee speelt. Gemakkelijk te vullen met droge snacks of brokjes Voorzien van leuke wortelprint. Geschikt voor knaagdieren en fretten. Wordt assorti geleverd (geen kleurkeuze mogelijk) Voorkeur kleur kun je aangeven bij opmer..
€ 8,51
Excl. BTW:€ 7,03
Bestellen
Merk: Boon
Leuke beloningsbal waar snacks uitvallen wanneer je knaagdier ermee speelt. Gemakkelijk te vullen met droge snacks of brokjes Tevens ook nog eens verstelbaar hoe gemakkelijk de snack er uit mogen vallen. Voorzien van leuke wortelprint. Geschikt voor knaagdieren en fretten. Merk: Bo..
€ 6,29
Excl. BTW:€ 5,20
Bestellen
Merk: Boon
De geknoopte touwbal van katoen is een uitstekende manier om de verveling van uw knaagdier weg te werken. Hij kan er op knagen en mee spelen. Verkrijgbaar in verschillende maten. Merk: Boon Product: Knaagdier speelgoed, knaagdiersnack Model: Touwbal katoen Verkrijgbaar in meerdere ..
€ 3,96
Excl. BTW:€ 3,27
Bestellen
Merk: Kong
Kijk hoe je kat zijn KONG Kickeroo aanvalt, ermee worstelt en ermee knuffelt. Dit unieke kattenspeeltje stimuleert het instinct van de kat om zijn prooi te besluipen en te vangen. De maat, de vorm en het materiaal van de Kickeroo zijn speciaal geselecteerd voor het stimuleren van worstelen e..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Kong
Kijk hoe je kat zijn KONG Kickeroo voorzien van kattenkruid catnip aanvalt, ermee worstelt en ermee knuffelt. Dit unieke kattenspeeltje stimuleert het instinct van de kat om zijn prooi te besluipen en te vangen. De maat, de vorm en het materiaal van de Kickeroo zijn speciaal geselecteerd voor ..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 17