Menu
Menu
Winkelwagen

Fretten speelgoed

Fretten speelgoed
Merk: Beeztees
Een snackbal met visgraatmotief om uw kat te stimuleren moeite te moeten doen voor zijn of haar traktatie. U stopt de snoepjes in de bal en al rollend zullen de snoepjes door de opening tevoorschijn komen. Verstelbare opening voor verschillende snacks. Kleur: assorti. Merk: Beeztee..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Hagen
 Karlie Smart Cat Curve Met Ratelbal Smart Cat prikkelt het zicht, het gehoor en het gevoel van uw kat. De bocht is een van de spellen uit deze serie. In de bocht zit een balletje met een ratel. Wanneer de kat met zijn pootje het balletje aan tikt, zal hij door de box heen rollen en ratelen. Hier..
€ 12,20
Excl. BTW:€ 10,08
Bestellen
Merk: Karlie
  Karlie Speeltunnel, Feline Cruiser, 136 cm met catnip In- en outdoor ritseltunnel voor urenlang ritselend speelgenoegen. Spelen zonder grenzen: Feline Cruiser kan nu door zijn praktische verbindingssysteem in een sensationele tunnel combinatie worden veranderd. Met catnip speel-dottie. Materia..
€ 33,95
Excl. BTW:€ 28,06
Bestellen
Kattenhengel Softy met Veer en Bel - Blauw/Roze Kattenhengel Softy met Veer en Bel - Blauw/Roze
-6%
Merk: Boon
Katten speelhengel met een super zachte staart. Aan het einde van de staart zitten veren en een bel. Garantie voor uren speelplezier. Merk: Boon Product: Hengel, kattenhengel, kattenspeelgoed Model: Softy Voorzien van bel en veren Kleur: Assorti. Voorkeur kunt u opgeven, wij ..
€ 4,95 € 5,25
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Beeztees
Leuk en hip kattenspeeltje in vorm van een bal met een aantrekkelijk katoen gevlochten staart met pluche uiteinde.En het balletje licht op in het donker, zo kan je kat het speeltje altijd vinden wanneer hij zin heeft om lekker los te gaan. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Afmeting bal Ø 4.5 cm en in..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Bestellen
Merk: Boon
Zacht pluche speeltje voorzien van kattenkruid Catnip dat het speelplezier verhoogd wordt.Geschikt voor kat of kittenDe speeltjes worden assorti geleverd ,. Kleuren grijs, bruin of zwart (geen voorkeur mogelijk)Natuurlijk kun je dit wel aangeven bij opmerkingen, zodat wij ons best doen deze ook aan ..
€ 4,25
Excl. BTW:€ 3,51
Bestellen
Merk: Boon
De knaagdierbal met bel natural is een uitstekende manier om de verveling van uw knaagdier weg te werken. Hij kan er op knagen en mee spelen. Door het belletje in het midden zal uw knaagdier veel met deze bal bezig zijn. Verkrijgbaar in verschillende maten.Merk: BoonProduct: Knaagdier speelgoed, kna..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Boon
Leuke beloningsbal waar snack uitvallen wanneer je knaagdier ermee speelt.Gemakkelijk te vullen met droge snacks of brokjesVoorzien van leuke wortelprint.Geschikt voor knaagdieren en fretten.Wordt assorti geleverd (geen kleurkeuze mogelijk)Voorkeur kleur kun je aangeven bij opmerkingen, wij doen ons..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Leuke beloningsbal waar snacks uitvallen wanneer je knaagdier ermee speelt.Gemakkelijk te vullen met droge snacks of brokjesTevens ook nog eens verstelbaar hoe gemakkelijk de snack er uit mogen vallen.Voorzien van leuke wortelprint.Geschikt voor knaagdieren en fretten.Merk: BoonProduct: Knaagdier ba..
€ 6,26
Excl. BTW:€ 5,17
Bestellen
Merk: Boon
De geknoopte touwbal van katoen is een uitstekende manier om de verveling van uw knaagdier weg te werken. Hij kan er op knagen en mee spelen. Verkrijgbaar in verschillende maten.Merk: BoonProduct: Knaagdier speelgoed, knaagdiersnackModel: Touwbal katoenVerkrijgbaar in meerdere matenLeuk om mee te sp..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Kong
Kijk hoe je kat zijn KONG Kickeroo aanvalt, ermee worstelt en ermee knuffelt. Dit unieke kattenspeeltje stimuleert het instinct van de kat om zijn prooi te besluipen en te vangen. De maat, de vorm en het materiaal van de Kickeroo zijn speciaal geselecteerd voor het stimuleren van worstelen en het sc..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Kong
Kijk hoe je kat zijn KONG Kickeroo aanvalt, ermee worstelt en ermee knuffelt.Dit unieke kattenspeeltje stimuleert het instinct van de kat om zijn prooi te besluipen en te vangen.De maat, de vorm en het materiaal van de Kickeroo zijn speciaal geselecteerd voor het stimuleren van worstelen en het scho..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18