Menu
Menu
Winkelwagen

Fretten klimpaal

Fretten klimpaal
Boony Krabpaal Batuma Desert Boony Krabpaal Batuma Desert
Nieuw
Merk: Boon
Krab-/klimmeubel Batuma is een mooi, stevig en robuust premium krabmeubel voor uw kat. Krabben, spelen, liggen en slapen; het kan allemaal met dit mooie multi-functionele krabmeubel. De hoogte van het krab- en klimmeubel is 156 cm. De massieve bodemplaat zorgt voor stevigheid en is compleet..
€ 173,95
Excl. BTW:€ 143,76
Bestellen
Boony Krabpaal Gyala Sand/Antraciet Boony Krabpaal Gyala Sand/Antraciet
Nieuw
Merk: Boon
Boony krab-/klimmeubel Gyala is een mooi, stevig en robuust premium krabmeubel voor uw kat. Krabben, spelen, liggen en slapen; het kan allemaal met dit mooie multi-functionele krabmeubel. De hoogte van het krab- en klimmeubel is 178 cm. De massieve bodemplaat zorgt voor stevigheid en is com..
€ 218,95
Excl. BTW:€ 180,95
Bestellen
Boony Krabpaal Kula Sand/Antraciet Boony Krabpaal Kula Sand/Antraciet
Nieuw
Merk: Boon
Boony krab-/klimmeubel Kula is een mooi, stevig en robuust premium krabmeubel voor uw kat. Krabben, spelen, liggen en slapen; het kan allemaal met dit mooie multi-functionele krabmeubel. De hoogte van het krab- en klimmeubel is 106 cm. De massieve bodemplaat zorgt voor stevigheid en is comp..
€ 173,95
Excl. BTW:€ 143,76
Bestellen
Boony Krabpaal Sunanda Desert Boony Krabpaal Sunanda Desert
Nieuw
Merk: Boon
Boony krab-/klimmeubel Sunanda is een mooi, stevig en robuust premium krabmeubel voor uw kat. Krabben, spelen, liggen en slapen; het kan allemaal met dit mooie multi-functionele krabmeubel. De hoogte van het krab- en klimmeubel is 126 cm. De massieve bodemplaat zorgt voor stevigheid en is c..
€ 148,95
Excl. BTW:€ 123,10
Bestellen
Merk: Boon
Stevige luxe krabpaal op voet. Verkrijgbaar in de kleur taupe en grijs. Voorzien van knus holletje met 1 opening en ligplaats bovenop. Door het grappige design lijkt het of de krabpaal scheef staat. De gehele krabpaal is binnen en buiten bekleedt met bruin kleurig pluche stof en heeft op..
€ 107,94
Excl. BTW:€ 89,21
Bestellen
Merk: Boon
Stevige Boony krabpaal op voet met een hoogte van 70cm.   Verkrijgbaar in de kleur taupe en grijs. Voorzien van knus holletje met 1 opening en ligplaats bovenop. Door het grappige design lijkt het of de krabpaal scheef staat. De gehele krabpaal is binnen en buiten bekleedt met bruin k..
€ 107,94
Excl. BTW:€ 89,21
Bestellen
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6