Menu
Menu
Winkelwagen

Fretten Apotheek

Fretten Apotheek

In onze apotheek voor fretten vindt je diverse producten die helpen bij de gezondheid van je huisdier. Vitamines, voedingssupplementen, melkvervangers. Gemakkelijk en eenvoudig online te bestellen bij online4pets.

Bekijk ook eens rubriek fretten huisjes. Hier vindt je vele huisjes en hokken waar je fret heerlijk in thuis voelt. Diverse modellen, maten, materialen, merken en meer. Leuke schuilplekken om uren in te spelen en heerlijk in weg te dromen. Tevens ook mooie hokken van topkwaliteit voor binnen en buiten gebruik. Verkrijgbaar in verschillende grootte,modellen, verdiepingen en kleuren. Tevens ook vele klimpalen om heerlijk in te klimmen, schuilen en te spelen. In diverse modellen, kleuren, materialen, grootte, merken en hoogte. 

Veel snuffelplezier!

Merk: Beaphar
De vlooienspray van Beaphar kan gebruikt worden ter bestrijding van vlooien en -larven op het tapijt, de mand en omgeving van je kat of hond.  Gebruik De bus op ongeveer 30 cm afstand van de te behandelen plaatsen houden en met een zwaaiende beweging het tapijt licht bespuiten, met name die p..
€ 13,50
Excl. BTW:€ 11,16
Bestellen
Merk: Beaphar
DIMETHIcare Omgevingsspray is ideaal voor gebruik op tapijten, stoffen meubels, manden en andere plaatsen waar huisdieren verblijven. DIMETHIcare Omgevingsspray immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op fysieke wijze.  Beaphar DIMETHIcare bevat geen in..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
Merk: Beaphar
Oftal Oogzalf is een effectief middel bij oogbindweefsel- en ooglidontstekingen bij honden en katten. De zalf wordt aangebracht rond het ooglid en wordt snel door de huid opgenomen Inhoud: 5ml Art.nr. 12615  ..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Set van 2 teken pincetten. De kleine voor kleine teken en de grotere voor grotere teken. Door de vorm van de pen werkt hetzelfde als een klauwhamer. U zet de pincet onder de teek, draaien en wipt de vervelende teek uit de huid van uw huisdier. Makkelijk in gebruik. Geschikt voor hond ..
€ 5,24
Excl. BTW:€ 4,33
Bestellen
Merk: Frontline
FRONTLINE Combo® voor de Kat/Fret Is een combinatieproduct, dat naast fipronil, het actieve bestanddeel van de reguliere FRONTLINE®, ook (S)-methopreen bevat. FRONTLINE Combo® biedt daarom een zeer complete bescherming van jouw dier: het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is da..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Bestellen
Merk: Frontline
FRONTLINE Combo® voor de kat en fret Is een combinatieproduct, dat naast fipronil, het actieve bestanddeel van de reguliere FRONTLINE®, ook (S)-methopreen bevat. FRONTLINE Combo® biedt daarom een zeer complete bescherming van jouw dier: het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Bestellen
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6