Menu
Menu
Winkelwagen

Anti Parasiet

Anti Parasiet

Hier vindt je diverse anti parasiet producten die helpen bij het bestrijden van parasieten, zoals wormen, luizen en mijten.  Handig verkrijgbaar in pipet of tablet vorm. Voorkom en behandel je fret van deze nare parasieten, zodat hij weer gezond en blij door kan gaan met zijn dagelijkse bezigheden. Gemakkelijk en veilig online te bestellen bij online4pets.

Neem ook eens een kijkje in onze rubriek frettenspeelgoed. Hier vindt je genoeg speelgoed waar je fret uren zoet mee is. Verkrijgbaar in diverse vormen, maten, materialen en bekende merken. Mis je misschien toch nog een product? Vraag het ons en wij doen er alles aan om het product toe te voegen voor jou en je fret!

Merk: Frontline
FRONTLINE Combo® voor de kat en fret Is een combinatieproduct, dat naast fipronil, het actieve bestanddeel van de reguliere FRONTLINE®, ook (S)-methopreen bevat. FRONTLINE Combo® biedt daarom een zeer complete bescherming van jouw dier: het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Bestellen
Merk: Boon
Een perfecte kam om je kat, hond of andere kleine huisdieren te ontdoen, opsporen van vlooien. De vlooienkam is bedoeld om te controleren of uw dier vlooien heeft. De tanden hebben een lengte van 1cm., waardoor de kam minder geschikt is voor langharige katten of honden. Door de dichtheid va..
€ 5,25
Excl. BTW:€ 4,34
Bestellen
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2