Menu
Menu
Winkelwagen

Chinchilla Kooi Accessoires

Chinchilla Kooi Accessoires

Chinchilla kooi accessoires en toebehoren

Diverse accessoires en toebehoren om de chinchilla kooi gezellig te maken, zodat jou chinchilla zich helemaal thuis voelt.

Voerbakken, zandbakken, drinkflessen, huisjes, speelgoed noem het maar op.

Merk: Boon
Beeldschone katten eet/drinkbak met zilverkleurige buiten rand en een zwarte binnenkant. Op de buitenrand staan pootjes afgedrukt.  De schotel heeft een doorsnede van 13 cm. Tevens ook in model drinkschotel en beide verkrijgbaar in zilver/wit of zilver/zwart. Art.nr. 021 4222..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Beeldschone katten eet/drinkbak met zilverkleurige buiten rand en een zwarte binnenkant. Op de buitenrand staan pootjes afgedrukt.    De schotel heeft een doorsnede van 13 cm. Tevens ook in model drinkschotel en beide verkrijgbaar in zilver/wit en zilver/zwart.   Art.nr. 021 4221..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Geurige kruiden, kleurrijke bloemen en aromatische aardbeien geven dit mengsel net dat beetje extra. Vers uit de boerderij tuin! Deze mengeling is een ware traktatie en verwent knaagdieren en dwergkonijnen met hun geliefde erwtenvlokken, heerlijke aardbeien, vele aromatische kruiden en heilzam..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Bestellen
Merk: Boon
Dit natuurlijke strooisel veranderd de bodembedekking in een natuurgetrouwe omgeving waar je knaagdier in hartenlust kan foerageren. Dit strooisel bestaat uit populierenhout, populieren schors (30%), dennenappels (1%) en dennennaalden. Dit strooisel geeft een echt bosgevoel door heerlijke geur..
€ 6,75
Excl. BTW:€ 5,58
Bestellen
Merk: Boon
Dit natuurlijke strooisel veranderd de bodembedekking in een natuurgetrouwe omgeving waar je knaagdier in hartenlust kan foerageren.Dit strooisel bestaat uit populierenhout, berkenblad, goudsbloem en kaasjeskruidDit strooisel geeft een echt zomerweide gevoel door heerlijke geurende bloemen en blader..
€ 6,75
Excl. BTW:€ 5,58
Bestellen
Merk: Boon
Beeldschone kattendrink schotel met zilverkleurige buiten rand en een witte binnenkant. Op de buitenrand staan pootjes afgedrukt.  De schotel heeft een doorsnede van 15cm. Ook in eetbak zilver/wit of beide in zilver/zwart verkrijgbaar Merk: Boon Product: Drinkschotel, waterbak Mod..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Beeldschone kattendrink schotel met zilverkleurige buiten rand en een zwarte binnenkant. Ook bijpassende voerbak doorsnede 13cm en in de kleur zilver/wit verkrijgbaar. Op de buitenrand staan pootjes afgedrukt.  Een luxe eet/drinkbak voor je kat   De schotel heeft een doorsnede van..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Houten blokhut Large is een schuilplaats voor knaagdieren. Deze blokhut is die ideaal is voor fretten, cavia’s, chinchilla’s en (dwerg)konijnen. Blokhut heeft een ingang en een rond raampje. Gemaakt van hout. Afmeting: ca. 42 x 25 x 20cm Wordt als bouwpakket geleverd. Gemakkelijk t..
€ 34,94
Excl. BTW:€ 28,88
Bestellen
Merk: Boon
Houten blokhut medium is een schuilplaats voor knaagdieren. Deze blokhut is die ideaal is voor ratten, cavia’s, chinchilla’s en dwergkonijnen. Blokhut heeft een ingang en een rond raampje. Gemaakt van hout. Afmeting: ± 29 x 19 x 17 cm. Wordt als bouwpakket geleverd. Gemakkelijk te ..
€ 26,95
Excl. BTW:€ 22,27
Bestellen
Merk: Trixie
Leuk hangmatje voor je kleine knaagdier! Lekker chillen in je hangmat om heerlijk in weg te dromen of te schuilen. Gemakkelijk op te hangen aan de haakjes.  In knaagdier model en voorzien van zacht pluche of "teddy"stof. Aan 2 kanten te gebruiken Merk: Trixie Model: Hangmat voor ..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Bestellen
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10