Menu
Menu
Winkelwagen

Anti Parasiet

Anti Parasiet

Gelukkig zijn er voor parasietbestrijding diverse bestrijdingsmiddelen op de markt.
Gemakkelijk in pipetvorm of spray. Online4pets voegt regelmatig nieuwe producten toe in het assortiment!

Hoe goed je ook je cavia verzorgt, ze kunnen altijd last krijgen van parasieten.
Luizen
: Deze zijn vaak afkomstig uit hooi en zien in je cavia wel een lekker hapje. Als je cavia veel krabt en bijt, dan weet je eigenlijk wel hoe laat het is, tijd om actie te ondernemen! Zoek in de vacht van je cavia naar piepkleine lichte of witte puntjes en kijk of je ze ziet bewegen. Vaak zijn luizen langwerpig van vorm. Op donkere cavia's zijn de luizen natuurlijk makkelijker te vinden. Geef je cavia dan hooi dat een nachtje bewaard wordt in de vriezer en na ontdooiing aan je cavia gevoerd kan worden .
Mijten: Ook wel schurft genoemd. Deze mijten veroorzaken ook jeuk. Zitten vaak op kop, hals en schouder maar ook op de rug en achterpoten. Mijten kunnen vaak onopgemerkt blijven. Dus krabt, schuurt en bijt je cavia? Controleer je cavia dan op parasieten.
Wormen
: Heeft je cavia last van diarree? Wormen kunnen één van de oorzaken zijn. Ook kan diarree de oorzaak zijn bij medicijn gebruik of na het eten van bedorven voedsel of ander eten dan normaal. Geef bij wormen veel vers hooi en diarree remmende planten.
Raadpleeg altijd je dierenarts, zo kan hij vaststellen wat de oorzaak is van diarree bij jou cavia!

​​​​​​​Mis je een product? Vertel het ons en wij doen er alles aan om jou product toe te voegen in onze webshop.

Merk: Boon
Set van 2 teken pincetten. De kleine voor kleine teken en de grotere voor grotere teken. Door de vorm van de pen werkt hetzelfde als een klauwhamer. U zet de pincet onder de teek, draaien en wipt de vervelende teek uit de huid van uw huisdier. Makkelijk in gebruik. Geschikt voor hond ..
€ 5,24
Excl. BTW:€ 4,33
Bestellen
Merk: Boon
Een perfecte kam om je kat, hond of andere kleine huisdieren te ontdoen, opsporen van vlooien. De vlooienkam is bedoeld om te controleren of uw dier vlooien heeft. De tanden hebben een lengte van 1cm., waardoor de kam minder geschikt is voor langharige katten of honden. Door de dichtheid va..
€ 5,25
Excl. BTW:€ 4,34
Bestellen
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2