Menu
Menu
Winkelwagen

LIEF! Lifestyle (Unisex) - KAT

LIEF! Lifestyle (Unisex) - KAT
Merk: Lief!
Adreskokertje met een blauw of rood hangertje in de vorm van een pootafdruk.In het kokertje kun je de adresgegevens van jouw huisdier kwijt, zodat hij altijd weer terug te vinden is! Het kokertje is gemakkelijk te bevestigen aan de halsband van jouw hond of kat. Afmeting: 3 cm. Ook andere modellen ..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Lief!
Mooie nieuw design ligkussen voor je hond die 2-zijdig te gebruiken is. Past mooi in een draadkooi/bench en je hond kan hier heerlijk op liggen. Verkrijgbaar in 5 maten.Verkrijgbaar in de lief! lifestyle serie Girls (Roze/beige) , Boys (Blauw/Beige) en Unisex (Blauw,wit,rood) Mooi afgewerkt met..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
Bestellen
Merk: Lief!
Lief! Unisex Canvas Ster met piep 30 cm in kleurencombinatie denim blauw/rood/wit.Dit speelgoed voor je hond is voorzien van een piep. Zodra je hond ermee speelt en erop bijt maakt het een piep geluid en op de punten van de uiteinde voorzien van kleine knopen flostouw. Tevens met leuke opdruk van st..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Bestellen
Merk: Lief!
Spijkerstof visje waar katten mee kunnen spelen. Jouw kat of kitten zal het geweldig vinden om naar het visje te hengelen! In het visje zit onweerstaanbaar kattenkruid catnip verwerkt. Ook verkrijgbaar in serie Lief! Boys of Lief! Girls. Merk: Lief! Lifestyle Product: Kattenspeelgoed, k..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Lief!
Mooie Divan van het hippe merk Lief! Lifestyle.Leuk en hippe mand voor je hond of kat. Voorzien van leuke print en los omkeerbaar kussen dat aan 2 kanten gebruikt kan worden. De ene kant voorzien van katoen met printje en de andere kant voorzien van heerlijk zacht effen kleurig pluche. Mooi afgewerk..
€ 32,95
Excl. BTW:€ 27,23
Bestellen
Merk: Lief!
Lief! Unisex Hangmat NewHippe radiator hangmat voor je kat heerlijk in wegdromen. In een nieuw design !Heerlijk warm bij de radiator. Past op vrijwel iedere radiator. De hoes is voorzien van heerlijk zacht pluche waarop je kat heerlijk kan slapen. Rest van de hoes is gemaakt van jeansstof en mooi af..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Bestellen
Merk: Lief!
Hengel met een spijkerstof visje er aan vast, waar katten mee kunnen spelen. Jouw kat of kitten zal het geweldig vinden om naar het visje te hengelen! In het visje zit onweerstaanbaar kattenkruid catnip verwerkt. Ook verkrijgbaar in serie Lief! Boys of Lief! Girls. Merk: Lief! Lifestyle ..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Lief!
Lief! Unisex drie soft balletjes in verschillende kleuren waar katten mee kunnen spelen.Rood geruit, schapenvacht en spijkerstof.  In ieder balletje zit het onweerstaanbare kattenkruid Catnip verwerkt, waardoor jouw kat of kitten zeker een tijdje zoet zal zijn met deze leuke kattenspeeltjes! Ook ver..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Lief!
Grappig blauw balletje waar 2 blauwe veertjes aan bevestigd zijn waar katten uren mee kunnen spelen.In het kattenspeeltje zit onweerstaanbaar kattenkruid catnip verwerkt. Afmeting: 6 cm Ook verkrijgbaar in serie Lief! Unisex of Lief! Girls.OP=OP!Lief! Lifestyle heeft een geheel nieuwe collectie ..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Lief!
Super leuk kattenspeeltje van het merk Lief! Lifestyle uit de serie van Unisex.Een lief klein canvas balletje met een leuke lange pluche staart.Maakt een leuk rammel geluidje en binnenin zit er het onweerstaanbare kattenkruid,  genaamd catnip.Door dit kruid zal je kat aangetrokken worden en je kat d..
€ 5,75
Excl. BTW:€ 4,75
Bestellen
Merk: Lief!
OP=OP!Een lief rupsje gemaakt van diverse stofjes van pluche en katoen.Maakt een leuk rammel geluidje en binnenin zit er het onweerstaanbare kattenkruid catnip.Door dit kruid zal je kat aangetrokken worden en je kat doen aanzetten om te spelen. Ook verkrijgbaar in de series Lief! Girls of Lief! B..
€ 5,75
Excl. BTW:€ 4,75
Bestellen
Merk: Lief!
Lief! Unisex Ster met veren en catnip, waar katten mee kunnen spelen.Leuk kattenspeeltje in de vorm van een blauwe ster met pluche en blauwe veren eraan bevestigd. In de ster zit onweerstaanbaar kattenkruid catnip verwerkt, waar jouw kat of kitten erg enthousiast van zal worden! Afmeting: 7 cm Ook..
€ 5,75
Excl. BTW:€ 4,75
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 32