Menu
Menu
Winkelwagen

Krabpaal - Krabkarton

Krabpaal - Krabkarton
Merk: Boon
Leuk krabmeubel van karton in vorm van een slang. Gemakkelijk overal te plaatsen. Ideaal voor kleine ruimtes waar je kat heerlijk zijn nagels aan kan krabben.  Afmeting: 50 x 21 cm.  Om het nog aantrekkelijker te maken, kunt u catnip spray gebruiken. Catnip is een kattenkruid waar kat..
€ 22,95
Excl. BTW:€ 18,97
Bestellen
Merk: Boon
Leuk krabmeubel van karton met zebra print. Gemakkelijk overal te plaatsen. Ideaal voor kleine ruimtes waar je kat heerlijk zijn nagels aan kan krabben. In vorm van een sofa met printje. Afmeting: 50 x 22 cm. Tevens meerdere modellen verkrijgbaar zoals Wave en Slang. Merk: Gebr. de..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18
Bestellen
Merk: Boon
Leuk krabmeubel gemaakt van karton met panter print. Gemakkelijk overal te plaatsen. Ideaal voor kleine ruimtes waar je kat heerlijk zijn nagels aan kan krabben. In vorm van een Golf (Wave) met printje. Afmeting: 52 x 22 cm. Tevens meerdere modellen verkrijgbaar zoals Wave, Vis en Sla..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
Bestellen
Merk: Boon
Leuk kattenhuisje gemaakt van stevig geweven karton   Het geweven huisje kunnen katten gebruiken om aan te krabben.   Voorzien van 2 kussentjes in en bovenop het huisje.   Onderop zit een stevige ronde voet, zodat het huisje op zijn plek blijft staan.   Leuk knus huisje om in..
€ 79,94
Excl. BTW:€ 66,07
Bestellen
Merk: Kong
Kong's nieuwe speeltje voor katten is een combinatie van het plezier en de actie.Het plezier van een Catnip speeltje, rol spel en het onweerstaanbare gevoel van de krabben waar katten zo dol op zijn.De scratch apple heeft een los te draaien bovenkant met een holle ruimte die eenvoudig met catnip gev..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Merk: Boon
Krabplanken, katten hebben de behoefte om regelmatig hun nagels te scherpen door te krabben aan materialen. Om te voorkomen dat de katten dit aan meubels, tapijt, kleed of gordijnen doen zijn er de krabplanken. Deze kunnen neergelegd of opgehangen worden.Merk: BoonProduct: Krabplank, krabkartonModel..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Merk: Moderna
Een krabplank karton speciaal voor kattentoilet en slaapmand "cat concept".Deze is gemakkelijk te monteren zodra de oude aan vervanging toe is.De Moderna Kattentoilet/Slaapmand Cat Concept:Wat een uitvinding! Een kattentoilet, speelplek en ligplek in 1!Kattenbak is voorzien van klapdeurtje en geeft ..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Bestellen
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7