Menu
Menu
Winkelwagen

Krabpaal - Krabkarton

Krabpaal - Krabkarton

Ideaal als je net wat minder ruimte hebt in de kamer, een klein beschikbaar hoekje, waar je kat toch even zijn krab-behoefte kwijt kan.

Gemaakt van (gedeeltelijk) karton om lekker de nagels in te zetten.

Verkrijgbaar als een simpelere plank model of als echte luxe huisjes waar je kat ook nog eens lekker in kan kruipen.

Groot assortiment van diverse bekende merken, modellen, maten en kleuren.

Altijd wel een geschikt krabkartonnen krabmeubel voor je kat verkrijgbaar.

Tevens ook krabpalen verkrijgbaar van zeer klein tot wel verstelbaar kamerhoogte!

Mist u toch nog een product? Vertel het ons en wij doen er alles aan om het product/merk toe te voegen in ons assortiment

Merk: Boon
Leuk krabmeubel van karton in vorm van een slang. Gemakkelijk overal te plaatsen. Ideaal voor kleine ruimtes waar je kat heerlijk zijn nagels aan kan krabben.  Afmeting: 50 x 21 cm.  Om het nog aantrekkelijker te maken, kunt u catnip spray gebruiken. Catnip is een kattenkruid waar kat..
€ 22,95
Excl. BTW:€ 18,97
Bestellen
Merk: Boon
Leuk krabmeubel van karton met zebra print. Gemakkelijk overal te plaatsen. Ideaal voor kleine ruimtes waar je kat heerlijk zijn nagels aan kan krabben. In vorm van een sofa met printje. Afmeting: 50 x 22 cm. Tevens meerdere modellen verkrijgbaar zoals Wave en Slang. Merk: Gebr. de..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18
Bestellen
Merk: Boon
Leuk krabmeubel gemaakt van karton met panter print. Gemakkelijk overal te plaatsen. Ideaal voor kleine ruimtes waar je kat heerlijk zijn nagels aan kan krabben. In vorm van een Golf (Wave) met printje. Afmeting: 52 x 22 cm. Tevens meerdere modellen verkrijgbaar zoals Wave, Vis en Sla..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
Bestellen
Merk: Boon
Leuk kattenhuisje gemaakt van stevig geweven karton   Het geweven huisje kunnen katten gebruiken om aan te krabben.   Voorzien van 2 kussentjes in en bovenop het huisje.   Onderop zit een stevige ronde voet, zodat het huisje op zijn plek blijft staan.   Leuk knus huisje om in..
€ 79,94
Excl. BTW:€ 66,07
Bestellen
Merk: Boon
Kartonnen cattrack met 2 balletjes en Catnip Je kat kan urenlang proberen een balletje te pakken in de openingen bovenop en aan de zijkant, maar de balletje(s) blijven rondjes rollen. Door geluid in het balletje en het kattenkruid Catnip zal het je kat/kitten uit blijven dagen om ermee te spel..
€ 14,50
Excl. BTW:€ 11,98
Bestellen
Merk: Kong
KONG Naturals Catnip Spray is gemaakt van geconcentreerd kattenkruidolie voor optimaal plezier. Onze olie wordt met stoom gedestilleerd uit het beste Noord-Amerikaanse kattenkruid en produceert de sterkste kattenkruidolie op de markt. Voor onweerstaanbaar plezier kun je het spuiten op speelg..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Merk: Boon
Krabplanken, katten hebben de behoefte om regelmatig hun nagels te scherpen door te krabben aan materialen. Om te voorkomen dat de katten dit aan meubels, tapijt, kleed of gordijnen doen zijn er de krabplanken. Deze kunnen neergelegd of opgehangen worden. Inclusief een zakje met het onwee..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Merk: Moderna
Een krabplank karton speciaal voor kattentoilet en slaapmand "cat concept". Deze is gemakkelijk te monteren zodra de oude aan vervanging toe is. De Moderna Kattentoilet/Slaapmand Cat Concept: Wat een uitvinding! Een kattentoilet, speelplek en ligplek in 1! Kattenbak is voorzien van k..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Bestellen
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8