Menu
Menu
Winkelwagen

Speeltunnels

Speeltunnels
Merk: Beeztees
In deze leuke kruipzak kan je kat lekker verstoppertje spelen of heerlijk chillen. Door zich te nestelen in de kruipzak wordt er een warm donker plekje gecreëerd, waar je kat lekker in kan wegdromen. Bovendien ziet deze kruipzak er ook nog eens heel leuk uit door de hippe print met stippen en ..
€ 20,80
Excl. BTW:€ 17,19
Bestellen
Merk: Beeztees
Speciaal voor katten zijn er nu ook hippe slaapzakken. De beeztees Beluwa slaapzak, een kussen met daarop een dekentje. Hierdoor kan je kat echt onder het dekentje kruipen, terwijl hij op een lekker zacht kussen ligt. Door de grijze stof met een oranje bies, krijgt het kussen meteen een fri..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Bestellen
Merk: Beeztees
Speciaal voor katten zijn er nu ook hippe slaapzakken. De beeztees sliepie slaapzak lijkt op een kussen met daarop een dekentje. Hierdoor kan je kat echt onder het dekentje kruipen, terwijl hij op een lekker zacht kussen ligt. Door de grijze stof met een gele bies, krijgt het kussen meteen ..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Bestellen
Merk: Karlie
  Karlie Speeltunnel, Feline Cruiser, 136 cm met catnip In- en outdoor ritseltunnel voor urenlang ritselend speelgenoegen. Spelen zonder grenzen: Feline Cruiser kan nu door zijn praktische verbindingssysteem in een sensationele tunnel combinatie worden veranderd. Met catnip speel-dottie. Materia..
€ 33,95
Excl. BTW:€ 28,06
Bestellen
Merk: Lief!
Zachte lief! Boys speeltunnel voor katten en kittens, maar ook geschikt voor puppy’s. Uw kat, kitten of kleine puppy kan lekker ravotten en spelen in de leuke tunnel. De tunnel is voorzien van speelbal en fleece stroken voor extra speeluitdaging en plezier. De speeltunnel kan je opvouwen, w..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Bestellen
Merk: Lief!
Zachte lief! Girls speeltunnel voor katten, kittens, maar ook geschikt voor puppy’s. Uw kat, kitten of kleine puppy kan lekker ravotten en spelen in de leuke tunnel. De tunnel is voorzien van speelbal en fleece stroken voor extra speeluitdaging en plezier. De speeltunnel kan je opvouwen, wa..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Bestellen
Merk: Lief!
Zachte speeltunnel voor katten en kittens van Lief! Lifestyle Unisex. Uw kat of kitten kan hierin lekker ravotten, spelen, dutje doen en schuilen. Voorzien van heerlijk zacht pluche schapenvacht aan de binnenkant en leuk bedrukt katoen aan de buitenkant. Combineer de speeltunnel met andere ..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Merk: Boon
Leuke hipgekleurde speeltunnel voorzien van 2 speeltjes. De speeltunnel kan gemakkelijk in en uitgevouwen worden en wordt geleverd in een handige draagtas. De tunnel heeft meerdere in en uitgangen en voorzien van 2 leuke speeltjes aan koord. De speeltunnel is zwart met als leuk detail roze ..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Bestellen
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8