Menu
Menu
Winkelwagen

Overige

Overige
Merk: Beeztees
OP=OP! Leuk katten speelhuisje in vorm van een kubus om een eigen unieke speel, slaap, krab en/of  eetplek te creëren voor je kat(ten) In diverse kleuren en modellen kubussen die je naar eigen wens kan indelen in je kamer. Deze kubus is voorzien van leuke details en kan zowel in de lengte a..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Merk: Beeztees
OP=OP! Leuk krabmeubel kubus om een eigen unieke speel, slaap, krab en/of  eetplek te creëren voor je kat(ten) In diverse kleuren en modellen kubussen die je naar eigen wens kan indelen in je kamer. Deze kubus is voorzien van leuke details en kan zowel in de lengte als breedte gezet worden...
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Merk: Beeztees
Kattenspeeltje Bungee is extra lang wel 52cm! en veert terug wanneer uw kat er mee zal spelen. De onderzijde is in de vorm van een muis inclusief 4 balletjes/pootjes. Makkelijk aan bijvoorbeeld een deurklink te bevestigen. Kleur: assorti( wit, grijs of bruin). Dit betekent dat er geen vo..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Een leuk katten speeltje om het jachtinstinct te activeren van je kat. Grote pluche bontmuis geschikt voor de kat of kitten. Voorzien van een staart. De muis is ca 7,5 cm groot Art.nr 021 5136..
€ 1,95
Excl. BTW:€ 1,61
Bestellen
Merk: Beeztees
Snuffelmatten zijn al heel bekend bij honden, maar nu is er ook een speciale Beeztees Kitten Weezy Speelmat. Deze leuke speelmat bevat verschillende speelelementen en structuren, waardoor jouw kitten structuren en geluiden leert kennen. Er zijn vier verschillende vlakken: Een krabgedeelteEen jaagged..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Bestellen
Merk: Boon
Grappig kattenspeelgoed in vorm van een muis met kleurige verenstaart en een balletje. Het speeltje rolt en wiebelt, zodat je kat uit gedaagd wordt om te spelen. Door gebruik te maken van het aan/uit knopje kun je zelf de muis activeren. Lengte (Zonder staart) 13 cm Merk: Categories ..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
Merk: Boon
Super leuk actief kattenspeeltje met afstandsbediening. Dit speeltje draait net zo lang totdat je kat het te pakken heeft. Aan de spinner zitten drie armen met kleurige veren, die je kat zijn aandacht zal trekken. Zodra het speeltje draait zal je kat er maar al te graag mee spelen. Met d..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Bestellen
Merk: Boon
Leuk interactief kattenspeeltje in vorm van een muis die zichzelf weer rechtop zet na iedere aanraking. De muis is voorzien van een verzwaarde onderkant en wiebelt alle kanten op, voor nog meer speel stimulans. Door het gebruik van veren en onverwachte bewegingen, wordt het jachtinstinct extra..
€ 6,75
Excl. BTW:€ 5,58
Bestellen
Merk: Hagen
 Karlie Smart Cat Curve Met Ratelbal Smart Cat prikkelt het zicht, het gehoor en het gevoel van uw kat. De bocht is een van de spellen uit deze serie. In de bocht zit een balletje met een ratel. Wanneer de kat met zijn pootje het balletje aan tikt, zal hij door de box heen rollen en ratelen. Hier..
€ 12,20
Excl. BTW:€ 10,08
Bestellen
Merk: Boon
Een van de meest populaire speeltjes voor katten. Deze springveertjes zijn zowel bij katten, als kittens populair en zorgen voor uren vermaak. Worden geleverd met 3 stuks op een kaartAfmeting lengte: 10 cm Doorsnede:  1,5 cmOok in ander formaat verkrijgbaarMerk: BoonProduct: Kattenspeelgoed, Kittens..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Merk: Boon
Een van de meest populaire speeltjes voor katten. Deze springveertjes zijn zowel bij katten, als kittens populair en zorgen voor uren vermaak. Worden geleverd met 3 stuks op een kaartAfmeting lengte: 5 cm Doorsnede:  2 cmOok in ander formaat verkrijgbaarMerk: BoonProduct: Kattenspeelgoed, Kittenspee..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Bestellen
Merk: Kong
Stimuleert en bevordert het natuurlijke jacht- en prooi-instinct van katten: Het KONG active speeltje bevordert gezonde beweging, omdat de bal uit natuurlijk kurk uw kat uitdaagt om te spelen maakt door het toegevoegde kattenmunt, de donzige veren en het lichte gewicht. Het kurkballetje is aangen..
€ 5,51
Excl. BTW:€ 4,55
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18