Menu
Menu
Winkelwagen

Met Licht

Met Licht

Hier vindt je kattenspeelgoed dat o.a. voorzien is van licht, laser of ledlampje.

Dit daagt je kat nog meer uit om te spelen, jagen, volgen of te bespringen.

Haalt het jacht instinct van je kat naar boven.

Verkrijgbaar in diverse modellen, soorten, merken en kleuren.

Tevens heeft online4pets ook een heel groot assortiment kattenspeelgoed met geluid of kattenkruid dat je kat of kitten ook uitdaagt om lekker te gaan spelen.
 

Merk: Beeztees
Leuk en hip kattenspeeltje in vorm van een bal met een aantrekkelijk katoen gevlochten staart met pluche uiteinde. En het balletje licht op in het donker, zo kan je kat het speeltje altijd vinden wanneer hij zin heeft om lekker los te gaan. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Afmeting bal Ø 4...
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Kong
De KONG Laser helpt interactieve speelsessies makkelijker te maken en biedt eindeloos speelplezier voor uw kat. Richt de laser op de vloer of de muur en laat je kat erop jagen en proberen de ongrijpbare ‘prooi’ te vangen. Garantie voor uren speelplezier en grappige capriolen Merk: Kong ..
€ 3,96
Excl. BTW:€ 3,27
Bestellen
Merk: Kong
KONG Cat Wubba kattenspeelgoed is speciaal ontworpen om het natuurlijke instinct van je kat te stimuleren om te jagen en zijn prooi te vangen. De KONG Wicker Wubba is gemaakt van natuurlijk rotan om het jacht- en grijpinstinct van de kat te stillen. Een indicatielampje verhoogt de opwinding ..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3