Menu
Menu
Winkelwagen

Met Kattenkruid Catnip

Met Kattenkruid Catnip
Merk: Beeztees
Het Beeztees Minus One Kattenspeelgoed Luiaard Slowly is een echte musthave Dit kattenspeelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen voor de kat maar er is ook nog eens gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen Zo is Slowly gemaakt van linnen katoen en REPREVE vilt de vulling bestaat u..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Beeztees
Het Beeztees Minus One kattenspeelgoed Olifant Do is een echte musthave. Dit kattenspeelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen voor de kat maar er is ook nog eens gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen Zo is Do gemaakt van linnen katoen en REPREVE vilt de vulling bestaat uit REPR..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Beeztees
Dit milieuvriendelijke kattenspeeltje van Beeztees Minus One is een echte musthave. Deze piramide is niet alleen leuk om mee te spelen voor de kat maar er is ook nog eens gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Zo is de piramide gemaakt van REPREVE Vilt en is deze gevuld met REPREVE..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Beeztees
Het Beeztees Minus One Kattenspeelgoed Slang Duncan is een echte musthave. Deze slang is niet alleen leuk om mee te spelen voor de kat maar er is ook nog eens gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Zo is de slang gemaakt van REPREVE Vilt en is deze gevuld met REPREVE polyester veze..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Beeztees
Het Beeztees Minus One milieuvriendelijke kattenspeelgoed Muis Coda is een echte musthave. Dit kattenspeelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen voor de kat maar er is ook nog eens gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen Zo is muis Coda gemaakt van linnen katoen en REPREVE vilt de..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Leuke kattenspeeltjes gevuld met onweerstaanbare biologische kattenkruid Catnip. Kattenkruid is een aromatische kruid en daagt je kat uit om te spelen en te jagen. Feathered Friends zijn 2 pluche vogeltjes gemaakt van diverse stoffen en voorzien van gekleurde veren en catnip voor nog meer spee..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Merk: Boon
Leuke kattenspeeltje gevuld met onweerstaanbare biologische kattenkruid Catnip. Kattenkruid is een aromatische kruid en daagt je kat uit om te spelen en te jagen. Feathered Friends zijn 2 pluche vogeltjes gemaakt van diverse stoffen en voorzien van gekleurde veren en catnip voor nog meer speel..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Merk: Beeztees
Als jouw kitten nog jong is, is het leuk om verschillende spelletjes en materialen uit te proberen om te experimenteren wat jouw kitten het leukste vindt. Het Beeztees Kitten Konijn is hier ideaal voor! Dit konijn bevat krinkelfolie, zodat jouw kitten kan wennen aan dit geluid/materiaal. Het leuke a..
€ 4,76
Excl. BTW:€ 3,93
Bestellen
Merk: Boon
Pluche speelmuis met staart in hippe fun kleurenVoorzien van onweerstaanbare kattenkruid Catnip.Catnip zorgt ervoor dat je kat/kitten uitgedaagd wordt om te spelen en te jagen.De pluche muis wordt assorti geleverd (geen kleurkeuze)De voorkeur kleur kan je wel aangeven bij opmerking op de order.Wij d..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Bestellen
Merk: Boon
Een leuke speelmuis met staart in met langharig plucheVoorzien van onweerstaanbare kattenkruid Catnip.Catnip zorgt ervoor dat je kat/kitten uitgedaagd wordt om te spelen en te jagen.De pluche muis wordt assorti geleverd (geen kleurkeuze)De voorkeur kleur kan je wel aangeven bij opmerking op de order..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Zacht pluche kattenspeeltje in vorm van dino, krokodil of dodo.Dit leuke speeltje is gevuld met onweerstaanbare kattenkruid Catnip.Catnip is een kruid wat je kat/kitten uitdaagt om ermee te spelen.Haalt het jachtinstinct los en zorgt voor lang speelplezier.Het speeltje wordt assorti geleverd, dus ge..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Boon
Zacht pluche kattenspeeltje in vorm van een aap, olifant of nijlpaardDit leuke speeltje is gevuld met onweerstaanbare kattenkruid Catnip.Catnip is een kruid wat je kat/kitten uitdaagt om ermee te spelen.Haalt het jachtinstinct los en zorgt voor lang speelplezier.Het speeltje wordt assorti geleverd, ..
€ 5,51
Excl. BTW:€ 4,55
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 88