Menu
Menu
Winkelwagen

Met Geluid

Met Geluid

In deze categorie vindt je een groot assortiment katten speelgoed dat voorzien is van geluid.

Speeltjes met geluid bevatten bijvoorbeeld een belletje, kraakfolie of muziek.

Vele speeltjes bevatten naast geluid ook het onweerstaanbare kattenkruid catnip.

Dit alles daagt je kat extra uit om met het speeltje te spelen.

Tevens hebben we ook een groot assortiment kattenmanden in vele merken, modellen, kleuren en maten.
Zoals bijvoorbeeld de ovale bontmanden van Napzzz in vele hippe printjes of in uni kleuren.
 

Merk: Hagen
Smart Cat prikkelt het zicht, het gehoor en het gevoel van uw kat. De bocht is een van de spellen uit deze serie. In de bocht zit een balletje met een ratel. Wanneer de kat met zijn pootje het balletje aan tikt, zal hij door de box heen rollen en ratelen. Hiermee wordt het gehoor en het ..
€ 12,20
Excl. BTW:€ 10,08
Bestellen
Merk: Boon
Katten speelhengel met een super zachte staart. Aan het einde van de staart zit een bal en bevat tevens een bel. Dit nodigt en daagt je kat/kitten u5it om te spelen. De hengel wordt assorti geleverd, dus net welke voorradig is. Eventuele voorkeur aan te geven bij opmerkingen en wij doen ..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Kattenhengel Softy met Veer en Bel - Blauw/Roze Kattenhengel Softy met Veer en Bel - Blauw/Roze
Hot -6%
Merk: Boon
Katten speelhengel met een super zachte staart. Aan het einde van de staart zitten veren en een bel. Garantie voor uren speelplezier. Merk: Boon Product: Hengel, kattenhengel, kattenspeelgoed Model: Softy Voorzien van bel en veren Kleur: Assorti. Voorkeur kunt u opgeven, wij ..
€ 4,95 € 5,25
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Kattenspeelgoed voor uren speelplezier voor uw kat of kitten in blisterverpakking. De speeltjes zitten per 5 speeltjes op een kaart. Met 2 plastic ballen en 3 kleurige speelmuizen Tevens nog heel veel meer leuke speeltjes met geluid en/of kattenkruid catnip verkrijgbaar. Merk: Boon ..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Boon
Kattenspeelgoed voor uren speelplezier voor uw kat of kitten in blisterverpakking. De speeltjes zitten per 3 speeltjes op een kaart. Met 2 pluche glitter ballen en een speelmuis Tevens nog heel veel meer leuke speeltjes met geluid en/of kattenkruid catnip verkrijgbaar. Merk: Boon Pr..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Boon
Kattenspeelgoed voor uren speelplezier voor uw kat of kitten in blisterverpakking. De speeltjes zitten per 2 speeltjes op een kaart. Met 2 pluche speelmuizen, 1 grijze en 1 witte muis Tevens nog heel veel meer leuke speeltjes met geluid en/of kattenkruid catnip verkrijgbaar. Merk: Boo..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Boon
Kattenspeelgoed voor uren speelplezier voor uw kat of kitten in blisterverpakking. De speeltjes zitten per 3 speeltjes op een kaart. Met 3 pluche speelmuizen, 2 grijze en 1 witte muis Tevens nog heel veel meer leuke speeltjes met geluid en/of kattenkruid catnip verkrijgbaar. Merk: Boo..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Boon
Kattenspeelgoed voor uren speelplezier voor uw kat of kitten in blisterverpakking. De ballen zitten per 4 op een kaart. Met 2 ballen met een smiley face en 2 geknoopte ballen. De ballen worden assorti geleverd, dus net welke kleur voorradig is (Groen, Blauw of Geel) Voorkeur eventueel aa..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Kattenspeelgoed voor uren speelplezier voor uw kat of kitten in blisterverpakking. De speeltjes zitten per 5 speeltjes op een kaart. Met 3 plastic ballen met bel, klos met bel en een speelmuis Tevens nog heel veel meer leuke speeltjes met geluid en/of kattenkruid catnip verkrijgbaar. ..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Boon
Kartonnen cattrack met 2 balletjes en Catnip Je kat kan urenlang proberen een balletje te pakken in de openingen bovenop en aan de zijkant, maar de balletje(s) blijven rondjes rollen. Door geluid in het balletje en het kattenkruid Catnip zal het je kat/kitten uit blijven dagen om ermee te spel..
€ 14,50
Excl. BTW:€ 11,98
Bestellen
Merk: Boon
Hengel voor kitten/kat om mee te spelen. Met daaraan een speeltje in de vorm van een staart, welke bij de minst of geringste beweging verleidelijk bewegen. Voor extra speelplezier zit er een belletje aan. Tevens nog heel veel meer leuke kattenhengels of andere speeltjes verkrijgbaar. Merk..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Boon
Hengeltje voor de kat om mee te spelen. Met daaraan een speeltje in de vorm van een bal met slierten welke bij de minst of geringste beweging verleidelijk bewegen. Voor extra speelplezier zit er een belletje aan. Tevens nog heel veel meer leuke kattenhengels of andere speeltjes verkrijgbaar. ..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 63