Menu
Menu
Winkelwagen

Knuffel / Pluche

Knuffel / Pluche

Hier vindt je leuke kattenspeeltjes in vorm van een knuffel of andere pluche speeltjes.

Verkrijgbaar in vele vormen, stoffen, maten en merken.

Vele speeltjes bevatten naast het knuffelbaarheid ook bijvoorbeeld met geluid, catnip of licht om je kat nog meer uit te dagen hiermee te spelen of te knuffelen.

Tevens hebben we ook een groot assortiment kattenmanden van vele bekende merken zoals boony, beeztees, napzzz, flamingo en nog veel meer. 

Merk: Boon
Een leuk katten speeltje om het jachtinstinct te activeren van je kat. Grote pluche bontmuis geschikt voor de kat of kitten. Voorzien van een staart. De muis is ca 7,5 cm groot Art.nr 021 5136..
€ 1,95
Excl. BTW:€ 1,61
Bestellen
Merk: Beeztees
Een pup in huis is een hele gebeurtenis, zowel voor jou als voor je pup. Vooral in de eerste weken kan de kleine pup zijn of haar moeder, broertjes en zusjes nog missen. Met de Beeztees Warmteknuffel Mon, zorg je voor een warm en vertrouwd welkom. Deze warmteknuffel is gemaakt van heerlijk ..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Bestellen
Merk: Boon
Leuke kattenspeeltjes gevuld met onweerstaanbare biologische kattenkruid Catnip. Kattenkruid is een aromatische kruid en daagt je kat uit om te spelen en te jagen. Feathered Friends zijn 2 pluche vogeltjes gemaakt van diverse stoffen en voorzien van gekleurde veren en catnip voor nog meer spee..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Merk: Boon
Leuke kattenspeeltje gevuld met onweerstaanbare biologische kattenkruid Catnip. Kattenkruid is een aromatische kruid en daagt je kat uit om te spelen en te jagen. Feathered Friends zijn 2 pluche vogeltjes gemaakt van diverse stoffen en voorzien van gekleurde veren en catnip voor nog meer speel..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Merk: Boon
Super zachte pluche bal, welke doet denken aan een strandbal. De bal heeft een doorsnede van 12,5 cm Deze pluche speelbal heeft diverse kleuren. Merk: Boon Product: Pluche speelgoed, speelbal, bal Model: Pluche bal Doorsnede: 12,5 cm Kleur: Diverse Art.nr. 020 7877..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Merk: Boon
Kattenspeelgoed voor uren speelplezier voor uw kat of kitten in blisterverpakking. De speeltjes zitten per 5 speeltjes op een kaart. Met 2 plastic ballen en 3 kleurige speelmuizen Tevens nog heel veel meer leuke speeltjes met geluid en/of kattenkruid catnip verkrijgbaar. Merk: Boon ..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Boon
Kattenspeelgoed voor uren speelplezier voor uw kat of kitten in blisterverpakking. De speeltjes zitten per 3 speeltjes op een kaart. Met 2 pluche glitter ballen en een speelmuis Tevens nog heel veel meer leuke speeltjes met geluid en/of kattenkruid catnip verkrijgbaar. Merk: Boon Pr..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Boon
Kattenspeelgoed voor uren speelplezier voor uw kat of kitten in blisterverpakking. De speeltjes zitten per 2 speeltjes op een kaart. Met 2 pluche speelmuizen, 1 grijze en 1 witte muis Tevens nog heel veel meer leuke speeltjes met geluid en/of kattenkruid catnip verkrijgbaar. Merk: Boo..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Boon
Kattenspeelgoed voor uren speelplezier voor uw kat of kitten in blisterverpakking. De speeltjes zitten per 3 speeltjes op een kaart. Met 3 pluche speelmuizen, 2 grijze en 1 witte muis Tevens nog heel veel meer leuke speeltjes met geluid en/of kattenkruid catnip verkrijgbaar. Merk: Boo..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Boon
Leuke kleurige speelballen voor je kat of kitten. Verpakt in handige koker en in diverse kleuren. Wordt assorti geleverd, dus net welk model voorradig is. Eventuele voorkeur is aan te geven bij opmerkingen, wij doen ons best deze ook te leveren. De koker is gevuld met 6 draadballen of 6 ..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Boon
Kattenspeelgoed voor uren speelplezier voor uw kat of kitten in blisterverpakking. De ballen zitten per 4 op een kaart. Met 2 ballen met een smiley face en 2 geknoopte ballen. De ballen worden assorti geleverd, dus net welke kleur voorradig is (Groen, Blauw of Geel) Voorkeur eventueel aa..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Deze pluche bal met veren biedt uw kat een aangename speelervaring. De toegevoegde veren zorgen voor extra attractiviteit waardoor uw kat nog meer wordt gestimuleerd om te spelen. Het speeltje is voorzien van catnip voor extra aantrekkingskracht en om de natuurlijke jachtinstincten van uw kat te s..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 64