Menu
Menu
Winkelwagen

Kattenhengels

Kattenhengels

Hier vindt je kattenspeelgoed voorzien van een hengel met daaraan een leuk speeltje.

Dit zijn speeltjes die jezelf moet vasthouden, maar ook speeltjes die d.m.v. elektra of batterij beweegt.

Verkrijgbaar in vele merken, modellen, kleuren en soorten.

Houdt je kat lekker bezig en bouw je een extra band op met je kat/kitten

Haalt het jachtinstinct van je kat naar boven.

Tevens ook heel veel leuke kattenhalsbanden verkrijgbaar. Neem eens een kijkje! Kattenhalsbandjes voorzien van leuke printjes, glitters en  met diverse sluitingen.

Merk: Boon
Super leuk actief kattenspeeltje met afstandsbediening. Dit speeltje draait net zo lang totdat je kat het te pakken heeft. Aan de spinner zitten drie armen met kleurige veren, die je kat zijn aandacht zal trekken. Zodra het speeltje draait zal je kat er maar al te graag mee spelen. Met d..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Bestellen
Merk: Boon
Katten speelhengel met een super zachte staart. Aan het einde van de staart zit een bal en bevat tevens een bel. Dit nodigt en daagt je kat/kitten u5it om te spelen. De hengel wordt assorti geleverd, dus net welke voorradig is. Eventuele voorkeur aan te geven bij opmerkingen en wij doen ..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Katten speelhengel met een super zachte staart. Aan het einde van de staart zitten veren en een bel. Garantie voor uren speelplezier. Merk: Boon Product: Hengel, kattenhengel, kattenspeelgoed Model: Softy Voorzien van bel en veren Kleur: Assorti. Voorkeur kunt u opgeven, wij ..
€ 4,95 € 5,25
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Hengel voor kitten/kat om mee te spelen. Met daaraan een speeltje in de vorm van een staart, welke bij de minst of geringste beweging verleidelijk bewegen. Voor extra speelplezier zit er een belletje aan. Tevens nog heel veel meer leuke kattenhengels of andere speeltjes verkrijgbaar. Merk..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Boon
Hengeltje voor de kat om mee te spelen. Met daaraan een speeltje in de vorm van een bal met slierten welke bij de minst of geringste beweging verleidelijk bewegen. Voor extra speelplezier zit er een belletje aan. Tevens nog heel veel meer leuke kattenhengels of andere speeltjes verkrijgbaar. ..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Bestellen
Merk: Boon
Katten hengeltje om samen met u kat vele uren speelplezier te beleven. Voorzien van muis met crinkle effect en bel. Dit alles gemonteerd aan een elastiek voor nog meer actie. Lengte hengel 45 cm. Tevens nog heel veel meer leuke kattenhengels of andere speeltjes verkrijgbaar. Merk: Boon ..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Bestellen
Merk: Boon
Hengeltje voor de kat om mee te spelen. Met daaraan een speeltje in de vorm van een vogel met veren welke bij de minst of geringste beweging verleidelijk bewegen. Voor extra speelplezier zit er een belletje aan. Tevens nog heel veel meer leuke kattenhengels of andere speeltjes verkrijgbaar. ..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Hengel voor kitten/kat om mee te spelen. Met daaraan een pluche staart met balletje, welke bij de minst of geringste beweging verleidelijk bewegen. Voor extra speelplezier zit er een belletje aan. De hengel wordt assorti geleverd, dus net welke kleur voorradig is. (blauw, roze óf stip) Eventue..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Bestellen
Merk: Boon
Katten hengeltje om samen met u kat vele uren speelplezier te beleven. Voorzien van raffia muis met bel. Dit alles gemonteerd aan een elastiek voor nog meer actie. Lengte hengel 45 cm. Tevens nog heel veel meer leuke kattenhengels of andere speeltjes verkrijgbaar. Merk: Boon Product: K..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Bestellen
Merk: Kong
De actieve speeltjes van KONG bevorderen gezonde oefening en komen tegemoet aan de instinctieve behoefte van uw kat om te besluipen, te jagen en te vangen. De felgekleurde veren en het kreukelgeluid van de Feather Teaser, het lokaasspeeltje van KONG, brengen het natuurlijke jachtinstinct van uw k..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Bestellen
Merk: Kong
Kong Connects kattenspeeltjes zijn speciaal ontwikkeld voor hun aanpassingsvermogen, waardoor ze zich aan meerdere oppervlaktes kunnen hechten Dit zorgt voor een gevarieerde uitdaging voor uw kat, terwijl u de spelervaring naar wens kunt aanpassen. Zoals het op verschillende hoogtes te bevesti..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Kong
Super leuke kattenhengel dat speciaal is ontworpen om een beroep te doen op de natuurlijke behoefte van katten om hun prooi te besluiten en te vangen. Door het hengel model kun je je kat alle gewenste kanten op sturen en je kat uitdagen het te bespringen, volgen en te pakken. Het kat wubba spe..
€ 10,95
Excl. BTW:€ 9,05
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 16