Menu
Menu
Winkelwagen

Kattenhengels

Kattenhengels
Merk: Beeztees
Er gaat niks boven samen spelen met jouw kat, toch? Dat kan je doen met de Beeztees Minus One Kattenhengel Viena. Samen spelen zal jullie onderlinge band versterken. De kattenhengel bevat een te gek speeltje aan het uiteinde, namelijk een balletje met flosjes. De Viena kattenhengel is ge..
€ 5,11
Excl. BTW:€ 4,22
Bestellen
Merk: Beeztees
Er gaat niks boven samen spelen met jouw kat, toch? Dat kan met de Beeztees Minus One Kattenhengel Zorba. Samen spelen zal jullie onderlinge band versterken. De hengel bevat een te gek speeltje aan het uiteinde, namelijk een visje. De hengel is gemaakt van hout, linnen katoen, REPREVE vi..
€ 5,11
Excl. BTW:€ 4,22
Bestellen
Merk: Boon
Interactief kattenspeeltje in vorm van een hengel met een pluche speeltje Door interactie met je kat, bouw je een hechtere band samen. Gemaakt van TPR dus duurzaam. Merk: Categories Product: Kattenhengel, hengel, kattenspeelgoed Model: Swing & Swat Met pluche speeltje (vlieg) Gem..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Boon
Super leuk actief kattenspeeltje met afstandsbediening. Dit speeltje draait net zo lang totdat je kat het te pakken heeft. Aan de spinner zitten drie armen met kleurige veren, die je kat zijn aandacht zal trekken. Zodra het speeltje draait zal je kat er maar al te graag mee spelen. Met d..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Bestellen
Kattenhengel Softy met Veer en Bel - Blauw/Roze Kattenhengel Softy met Veer en Bel - Blauw/Roze
-6%
Merk: Boon
Katten speelhengel met een super zachte staart. Aan het einde van de staart zitten veren en een bel. Garantie voor uren speelplezier. Merk: Boon Product: Hengel, kattenhengel, kattenspeelgoed Model: Softy Voorzien van bel en veren Kleur: Assorti. Voorkeur kunt u opgeven, wij ..
€ 4,95 € 5,25
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Kong
De actieve speeltjes van KONG bevorderen gezonde oefening en komen tegemoet aan de instinctieve behoefte van uw kat om te besluipen, te jagen en te vangen. De felgekleurde veren en het kreukelgeluid van de Feather Teaser, het lokaasspeeltje van KONG, brengen het natuurlijke jachtinstinct van uw k..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Bestellen
Merk: Kong
Kong Connects kattenspeeltjes zijn speciaal ontwikkeld voor hun aanpassingsvermogen, waardoor ze zich aan meerdere oppervlaktes kunnen hechten Dit zorgt voor een gevarieerde uitdaging voor uw kat, terwijl u de spelervaring naar wens kunt aanpassen. Zoals het op verschillende hoogtes te bevesti..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Kong
Super leuke kattenhengel dat speciaal is ontworpen om een beroep te doen op de natuurlijke behoefte van katten om hun prooi te besluiten en te vangen. Door het hengel model kun je je kat alle gewenste kanten op sturen en je kat uitdagen het te bespringen, volgen en te pakken. Het kat wubba spe..
€ 10,95
Excl. BTW:€ 9,05
Bestellen
Merk: Kong
De kurkentrekker krul aan het einde van deze glinsterende toverstaf is het begin van een waar kattenfeest. De razendsnelle terugslag, verzegeld in de duurzame geweven spiralen. Dat betekent dat wanneer je kat op het doel van de veer en het lint stuit, ze worden beloond met meer wilde, snelle s..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Merk: Lief!
Hengel met een canvas visje er aan vast, waar katten mee kunnen spelen. Jouw kat of kitten zal het geweldig vinden om naar het visje te hengelen! In het visje zit onweerstaanbaar kattenkruid catnip verwerkt. Ook verkrijgbaar in serie Lief! Unisex of Lief! Girls. Merk: Lief! Lifestyle ..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Lief!
Boys Hengel met pluche ballen, fleece stroken en catnip, waar katten mee kunnen spelen. Jouw kat of kitten zal het geweldig vinden om naar de ballen of stroken te hengelen! In de ballen zit het onweerstaanbare kattenkruid catnip verwerkt. Dit daagt je kat/kitten uit om er mee te spelen en o..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Lief!
Hengel met een canvas visje er aan vast, waar katten mee kunnen spelen. Jouw kat of kitten zal het geweldig vinden om naar het visje te hengelen! In het visje zit onweerstaanbaar kattenkruid catnip verwerkt. Ook verkrijgbaar in serie Lief! Unisex of Lief! Boys. Merk: Lief! Lifestyle ..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14