Menu
Menu
Winkelwagen

Intelligentie

Intelligentie
Merk: Beeztees
Dit trainingsspel voorziet in het natuurlijke speelverlangen en nieuwsgierigheid van je kat of hond. Door middel van zoeken, ontdekken en belonen wordt je kat of hond aangezet om te spelen met dit behendigheidsspel. Verberg een aantal snacks in de uitsparingen en dek deze af met de groene schu..
€ 14,25
Excl. BTW:€ 11,78
Bestellen
Merk: Beeztees
Een snackbal met visgraatmotief om uw kat te stimuleren moeite te moeten doen voor zijn of haar traktatie. U stopt de snoepjes in de bal en al rollend zullen de snoepjes door de opening tevoorschijn komen. Verstelbare opening voor verschillende snacks. Kleur: assorti. Merk: Beeztee..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Beeztees
Met het Beeztees Nanyo spel wordt zowel het lichamelijke als geestelijke vermogen van je hond spelenderwijs uitgedaagd. Door iets lekker in het spel te verstoppen, zal je hond worden uitgedaagd om dit te zoeken. Verstop een of meerdere snacks in de twee daarvoor bestemde gaten in het spel. ..
€ 8,25
Excl. BTW:€ 6,82
Bestellen
Merk: Beeztees
Met het Beeztees Swinny spel wordt zowel het lichamelijke als geestelijke vermogen van je hond spelenderwijs uitgedaagd. Door iets lekker in het spel te verstoppen, zal je hond worden uitgedaagd om dit te zoeken. Verstop een of meerdere snacks in de twee daarvoor bestemde gaten in het spel. ..
€ 8,25
Excl. BTW:€ 6,82
Bestellen
Merk: Beeztees
De traditionele snuffelmatten met de vele slierten ken je vast al wel, maar de Beeztees Doeka Snuffelmat is echt anders! Deze snuffelmat bevat namelijk meerdere structuren en speelelementen, waardoor jouw pup zich nooit zal vervelen. Snoepjes of koekjes kunnen worden verstopt in deze element..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
Bestellen
Merk: Beeztees
Snuffelmatten zijn al heel bekend bij honden, maar nu is er ook een speciale Beeztees Kitten Weezy Speelmat. Deze leuke speelmat bevat verschillende speelelementen en structuren, waardoor jouw kitten structuren en geluiden leert kennen. Er zijn vier verschillende vlakken: Een krabgedeelteEen jaagged..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Bestellen
Catit Senses Food Tree Catit Senses Food Tree
Nieuw -9%
Merk: Cat it
Het geven van een beloning aan uw kat wordt een leuk spel met de Catit Senses 2.0 Food Tree. De Food Tree stimuleert u kat spelenderwijs langzamer te eten. Zoals je misschien hebt ervaren, zijn sommige katten hebzuchtige eters. De Catit Senses Food Tree stimuleert uw kat om kleinere porties..
€ 29,95 € 32,95
Excl. BTW:€ 24,75
Bestellen
Merk: Hagen
 Karlie Smart Cat Curve Met Ratelbal Smart Cat prikkelt het zicht, het gehoor en het gevoel van uw kat. De bocht is een van de spellen uit deze serie. In de bocht zit een balletje met een ratel. Wanneer de kat met zijn pootje het balletje aan tikt, zal hij door de box heen rollen en ratelen. Hier..
€ 12,20
Excl. BTW:€ 10,08
Bestellen
Merk: Kong
De kong kat infused Gyro is de ideale voer/snack dispencer met een unieke rol- en draaiactie die katten urenlang bezig houdt.Met deze mentaal stimulerende etenspuzzel blijft je kat lekker actief om zijn traktatie te pakken te krijgen.Met zijn poot of neus draait dit speeltje en valt de beloning uit ..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Hunt 'N Swat Treat Tumbler (wiebelende snack dispenser houdt je nieuwsgierige kat bezig.De Hunt 'N Swat speelmuis wiebelt en rolt terwijl katten met het speeltje spelen door zijn poot of neus er tegenaan te bewegen.De onvoorspelbare beweging houdt katten bezig.Vervang uw standaard voerbak en voer je..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
The Dog Brick is de ideale manier om de hond te verwennen en verveling te voorkomen, terwijl u de band tussen u en uw hond versterkt. Plaats lekkernijen in de compartimenten van basis- en schuifblokken en bedek de middelste compartimenten met de botten (puzzelstukjes). Hoe meer bedekte compartimente..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
Bestellen
De hond kan het snoepje zoeken door de schuiven naar verschillende kanten open te trekken. In elke schuif kan een snoepje worden gestopt. U kunt het spel vermoeilijken door de schuiven met bijgeleverde klossen te blokkeren aan de bovenkant. Uw hond moet nu eerst deze verwijderen voordat hij de sch..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 25