Menu
Menu
Winkelwagen

Intelligentie

Intelligentie

Online4pets heeft diverse intelligentie speelgoed voor je kat en/of hond. Het speelgoed stimuleert je kat te werken voor zijn voedsel. Tevens is het goed voor hun mentale en fysieke gezondheid. Slim spelen om een heerlijke beloning te krijgen. Je staat versteld hoe innovatief jou kat is! Nina Ottosson heeft diverse zoek en vind spellen.Tevens hebben wij ook diverse soorten Catnip speelgoed om te kat te stimuleren om te spelen. We hebben een groot assortiment.

Mis je misschien toch een product? Vertel het ons en wij doen er alles aan om jou product toe te voegen in onze webshop.
 

Merk: Hagen
Smart Cat prikkelt het zicht, het gehoor en het gevoel van uw kat. De bocht is een van de spellen uit deze serie. In de bocht zit een balletje met een ratel. Wanneer de kat met zijn pootje het balletje aan tikt, zal hij door de box heen rollen en ratelen. Hiermee wordt het gehoor en het ..
€ 12,20
Excl. BTW:€ 10,08
Bestellen
Merk: Kong
KONG Purrsuit Whirlwind verleidt de achtervolging en het spel van een kat door zichzelf onvoorspelbaar over harde oppervlakken te draaien terwijl hij actief aan zijn lange staart trekt. Deze onweerstaanbare uitnodiging wakkert een kattenstengel aan en springt instincten voor langdurige periodes van ..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
Bestellen
Lickin' Layers is een voerpuzzel/schrokbak/slowfeeder van Nina Ottosson. Honden kunnen op zoek naar de lekkernijen door de 3 lagen rond te draaien. Er zijn meer dan 100 traktatievakken en u kunt het niveau van de voerpuzzel zelf bepalen ( instellen aantal lagen) Ook te gebruiken als Slowfee..
€ 17,50
Excl. BTW:€ 14,46
Bestellen
The Dog Brick is de ideale manier om de hond te verwennen en verveling te voorkomen, terwijl u de band tussen u en uw hond versterkt. Plaats lekkernijen in de compartimenten van basis- en schuifblokken en bedek de middelste compartimenten met de botten (puzzelstukjes). Hoe meer bedekte compa..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Bestellen
De hond kan het snoepje zoeken door de schuiven naar verschillende kanten open te trekken. In elke schuif kan een snoepje worden gestopt. U kunt het spel vermoeilijken door de schuiven met bijgeleverde klossen te blokkeren aan de bovenkant. Uw hond moet nu eerst deze verwijderen voordat h..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Bestellen
Speel verstoppertje met jouw hond met dit hondenspel. Plaats lekkernijen in de compartimenten van de basis. Bedek de compartimenten met de botten (puzzelstukjes). Hoe meer compartimenten er zijn, hoe moeilijker het spel zal zijn. Toon je hond waar de traktaties zijn en kijk hoe hij de ..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
Bestellen
De ultieme oefening om te leren, lekker te spelen en bezig te zijn. Het spel kan je op diverse plekken voorzien worden van "droge" snacks, zodat je hond moet puzzelen om zijn snack te vinden. Je kan ze lekker verstoppen onder schijven, dopjes en klepjes. Door de verschillende onderdelen en ..
€ 36,95
Excl. BTW:€ 30,54
Bestellen
Lickin' Layers is een voerpuzzel/shrokbak/slowfeeder van Nina Ottosson. Honden kunnen op zoek naar de lekkernijen door de 3 lagen rond te draaien. Er zijn meer dan 100 traktatievakken en u kunt het niveau van de voerpuzzel zelf bepalen ( instellen aantal lagen) Ook te gebruiken als Slowfeed..
€ 30,95
Excl. BTW:€ 25,58
Bestellen
Een puzzel zoekspel en slow feeder in 1 product voor je hond! Met 24 verborgen traktatie compartimenten is de Nina Ottosson Challenge Slider spel een van onze meest uitdagende puzzels tot nu toe! De Nina Ottosson traktatiespellen zijn een geweldige manier om de geest van je hond te betrekken b..
€ 35,95
Excl. BTW:€ 29,71
Bestellen
De nina ottoson dog snuffle n’treat ball zorgt ervoor dat uw hond spelenderwijs zijn of haar snacks moet zoeken. De 6 gaten, welke zijn opgevuld met 6 leuke pluche eekhoorntjes, kunnen worden gevuld met uw hond zijn of haar favoriete snack of brokken, zodat dit kan worden gebruikt als een grote bel..
€ 30,95
Excl. BTW:€ 25,58
Bestellen
Hunt 'N Swat Treat Tumbler (wiebelende snack dispenser houdt je nieuwsgierige kat bezig. De Hunt 'N Swat speelmuis wiebelt en rolt terwijl katten met het speeltje spelen door zijn poot of neus er tegenaan te bewegen. De onvoorspelbare beweging houdt katten bezig. Vervang uw standaard voerba..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
NINA OTTOSSON KAT/KITTEN PUZZEL EN LEUKE FEEDER IN ÉÉN. Met meer dan 80 voedselcompartimenten is deze puzzel een combinatie van een interactief kattenpuzzelspeelgoed en een leuke feeder. Kitty Lickin' Layers betrekt en daagt katten uit met zijn drie draaiende lagen die verborgen lekkernijen of vo..
€ 17,50
Excl. BTW:€ 14,46
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18