Menu
Menu
Winkelwagen

Intelligentie

Intelligentie

Online4pets heeft diverse intelligentie speelgoed voor je kat en/of hond. Het speelgoed stimuleert je kat te werken voor zijn voedsel. Tevens is het goed voor hun mentale en fysieke gezondheid. Slim spelen om een heerlijke beloning te krijgen. Je staat versteld hoe innovatief jou kat is! Nina Ottosson heeft diverse zoek en vind spellen.Tevens hebben wij ook diverse soorten Catnip speelgoed om te kat te stimuleren om te spelen. We hebben een groot assortiment.

Mis je misschien toch een product? Vertel het ons en wij doen er alles aan om jou product toe te voegen in onze webshop.
 

Merk: Beeztees
Dit trainingsspel voorziet in het natuurlijke speelverlangen en nieuwsgierigheid van je kat of hond. Door middel van zoeken, ontdekken en belonen wordt je kat of hond aangezet om te spelen met dit behendigheidsspel. Verberg een aantal snacks in de uitsparingen en dek deze af met de groene schu..
€ 14,25
Excl. BTW:€ 11,78
Bestellen
Merk: Beeztees
Een snackbal met visgraatmotief om uw kat te stimuleren moeite te moeten doen voor zijn of haar traktatie. U stopt de snoepjes in de bal en al rollend zullen de snoepjes door de opening tevoorschijn komen. Verstelbare opening voor verschillende snacks. Kleur: assorti. Merk: Beeztee..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Beeztees
Met het Beeztees Nanyo spel wordt zowel het lichamelijke als geestelijke vermogen van je hond spelenderwijs uitgedaagd. Door iets lekker in het spel te verstoppen, zal je hond worden uitgedaagd om dit te zoeken. Verstop een of meerdere snacks in de twee daarvoor bestemde gaten in het spel. ..
€ 8,25
Excl. BTW:€ 6,82
Bestellen
Merk: Beeztees
Met het Beeztees Swinny spel wordt zowel het lichamelijke als geestelijke vermogen van je hond spelenderwijs uitgedaagd. Door iets lekker in het spel te verstoppen, zal je hond worden uitgedaagd om dit te zoeken. Verstop een of meerdere snacks in de twee daarvoor bestemde gaten in het spel. ..
€ 8,25
Excl. BTW:€ 6,82
Bestellen
Merk: Beeztees
De traditionele snuffelmatten met de vele slierten ken je vast al wel, maar de Beeztees Doeka Snuffelmat is echt anders! Deze snuffelmat bevat namelijk meerdere structuren en speelelementen, waardoor jouw pup zich nooit zal vervelen. Snoepjes of koekjes kunnen worden verstopt in deze element..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
Bestellen
Merk: Beeztees
Snuffelmatten zijn al heel bekend bij honden, maar nu is er ook een speciale Beeztees Kitten Weezy Speelmat. Deze leuke speelmat bevat verschillende speelelementen en structuren, waardoor jouw kitten structuren en geluiden leert kennen. Er zijn vier verschillende vlakken: Een krabgedeelteEen jaagged..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Bestellen
Merk: Hagen
Smart Cat prikkelt het zicht, het gehoor en het gevoel van uw kat. De bocht is een van de spellen uit deze serie. In de bocht zit een balletje met een ratel. Wanneer de kat met zijn pootje het balletje aan tikt, zal hij door de box heen rollen en ratelen. Hiermee wordt het gehoor en het ..
€ 12,20
Excl. BTW:€ 10,08
Bestellen
Merk: Kong
KONG Purrsuit Whirlwind verleidt de achtervolging en het spel van een kat door zichzelf onvoorspelbaar over harde oppervlakken te draaien terwijl hij actief aan zijn lange staart trekt. Deze onweerstaanbare uitnodiging wakkert een kattenstengel aan en springt instincten voor langdurige periodes van ..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
Bestellen
Lickin' Layers is een voerpuzzel/schrokbak/slowfeeder van Nina Ottosson. Honden kunnen op zoek naar de lekkernijen door de 3 lagen rond te draaien. Er zijn meer dan 100 traktatievakken en u kunt het niveau van de voerpuzzel zelf bepalen ( instellen aantal lagen) Ook te gebruiken als Slowfee..
€ 17,50
Excl. BTW:€ 14,46
Bestellen
The Dog Brick is de ideale manier om de hond te verwennen en verveling te voorkomen, terwijl u de band tussen u en uw hond versterkt. Plaats lekkernijen in de compartimenten van basis- en schuifblokken en bedek de middelste compartimenten met de botten (puzzelstukjes). Hoe meer bedekte compa..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Bestellen
De hond kan het snoepje zoeken door de schuiven naar verschillende kanten open te trekken. In elke schuif kan een snoepje worden gestopt. U kunt het spel vermoeilijken door de schuiven met bijgeleverde klossen te blokkeren aan de bovenkant. Uw hond moet nu eerst deze verwijderen voordat h..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Bestellen
Speel verstoppertje met jouw hond met dit hondenspel. Plaats lekkernijen in de compartimenten van de basis. Bedek de compartimenten met de botten (puzzelstukjes). Hoe meer compartimenten er zijn, hoe moeilijker het spel zal zijn. Toon je hond waar de traktaties zijn en kijk hoe hij de ..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 27