Menu
Menu
Winkelwagen

Kammen / Borstels

Kammen / Borstels
Merk: Boon
Deze schaar voor je kat is uitermate geschikt voor het modelleren van de vacht van je kat. En is geschikt voor alle katten met een langharige vacht. Voorzien van soft grip in de gedeeltes waar je vinger en duim in moeten. Tevens voorzien van een verlengstukje zodat je de juiste grip en druk..
€ 16,95
Excl. BTW:€ 14,01
Bestellen
Merk: Boon
De klittenkam verzorgt de vacht van je kat d.m.v. het verwijderen van klitten. Deze kam is geschikt voor alle langharige katten met een dunne vacht.  Voorzien van soft grip voor ideale ligging in de hand. De klittenkam is geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Voor link..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Bestellen
Merk: Boon
Deze trimhark verzorgt de vacht van je kat, door middel van het verwijderen van dode en losse haren uit zowel de onder als bovenvacht. De trimhark Dikke Vacht M is uitermate geschikt voor katten vanaf 4,5 kg met een dikke kort-, of een langharige vacht. De trimhark is voorzien van een soft gri..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Bestellen
Merk: Boon
Deze trimhark verzorgt de vacht van je kat, door middel van het verwijderen van dode en losse haren uit zowel de onder als bovenvacht. De trimhark Dikke Vacht S is uitermate geschikt voor katten tot 4,5 kg met een dikke kort-, of een langharige vacht. De trimhark is voorzien van een soft grip ..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Merk: Boon
Deze trimhark verzorgt de vacht van je kat, door middel van het verwijderen van dode en losse haren uit zowel de onder als bovenvacht. De trimhark Dunne Vacht M is uitermate geschikt voor katten vanaf 4,5 kg met een dunne kort-, of een langharige vacht. De trimhark is voorzien van een soft gri..
€ 22,95
Excl. BTW:€ 18,97
Bestellen
Merk: Boon
Deze trimhark verzorgt de vacht van je kat, door middel van het verwijderen van dode en losse haren uit zowel de onder als bovenvacht. De trimhark Dunne Vacht S is uitermate geschikt voor katten tot 4,5 kg met een dunne kort-, of een langharige vacht. De trimhark is voorzien van een soft grip ..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Merk: Boon
Deze vlooienkam is uitermate geschikt voor het verwijderen van vlooien en vuil. Geschikt voor alle katten met zowel kort als langharige vacht De kam is voorzien van een soft grip, zodat de kam comfortabel en goed in de hand ligt. Het regelmatig kammen en borstelen van uw kat, draagt eraan b..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Hoogwaardige borstel geschikt voor zowel kort-, als langharige katten. Mooi afgewerkt, soft grip handvat, een compleet assortiment voor kort en langharige katten. Voorzien van 2 zijdes, waarvan 1 zijde is voorzien van nylon haren geschikt voor alle katten ongeacht welke vachtsoort De andere..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Bestellen
Merk: Boon
Hoogwaardige borstel geschikt voor zowel kort-, als langharige katten. Mooi afgewerkt, soft grip handvat, een compleet assortiment voor kort en langharige katten. Voorzien van nylon haren geschikt voor alle katten ongeacht welke vachtsoort zij hebben. Het nylon gedeelte verwijderd gemakkeli..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Hoogwaardige borstel geschikt voor kortharige katten. Mooi afgewerkt, soft grip handvat, compleet assortiment voor kort en langharige katten. Voorzien van stalen pennen in het kopstuk voor het verwijderen van dode en losse haren. Tevens is het handvat voorzien van een opening, zodat je de b..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
Merk: Boon
Hoogwaardige rubberen massageborstel is geschikt voor alle katten met een kortharige vacht Mooi afgewerkt een compleet assortiment voor kort-, en langharige katten. Deze borstel verzorgt de vacht van je kat door losse en dode haren te verwijderen. Tevens door de rubberen pennen bezorgen je ..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Hoogwaardige rubberen massageborstel is geschikt voor alle katten met een kortharige vacht Mooi afgewerkt, soft grip handvat, een compleet assortiment voor kort-, en langharige katten. Deze borstel verzorgt de vacht van je kat door losse en dode haren te verwijderen. Tevens door de rubberen..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 27