Menu
Menu
Winkelwagen

Halsbanden

Halsbanden

Ruime keuze in kattenhalsbandjes

Zoek je de allerleukste kattenhalsband voor jou tijger? Bij online4pets ben je bij het juiste adres. Groot assortiment van diverse bekende merken, zoals Boony, Beeztees, Happy-House en Karlie. Verkrijgbaar in vele kleuren, modellen, met steentjes, belletjes en leuke stoere printjes. Er is altijd wel een halsbandje die precies bij jou kat past. Je kat steelt de show in de straat! Gemakkelijk en eenvoudig te bestellen in onze webshop.

Mis je misschien een product? Vraag het ons en wij doen er alles aan om het toe te voegen in ons assortiment van online4pets.nl

Merk: Boon
De halsband Elastisch van Boon is een mooie halsband voor je kat. Het bandje is gemaakt van nylon en zit erg comfortabel. Dit halsbandje heeft een elastische gedeelte voor extra veiligheid. Je kan dit halsbandje traploos verstellen. Je maakt het bandje vast met een metalen gesp. Het h..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Bestellen
Merk: Boon
De halsband van Boon is een elastische halsband voor je kat. Het bandje is gemaakt van nylon en zit erg comfortabel. Je kan dit halsbandje traploos verstellen en is voorzien van elastisch gedeelte. Je maakt het bandje vast met een metalen gesp. Het halsbandje beschikt over een belletje o..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Bestellen
Merk: Boon
De Halsband van Boon is een elastische halsband voor je kat. Het bandje is gemaakt van nylon en zit erg comfortabel. Door het elastische nylon is het een extra veiligheid en comfort. Je kan dit halsbandje traploos verstellen. Je maakt het bandje vast met een metalen gesp. Het halsband..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Bestellen
Merk: Boon
De Halsband met kattenbel van Boon is een elastische halsband voor je kat. Het bandje is gemaakt van nylon en zit erg comfortabel. Je kan dit halsbandje traploos verstellen en voorzien van elastisch nylon. Je maakt het bandje vast met een metalen gesp. Het halsbandje beschikt over een be..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Bestellen
Merk: Boon
Hip rood gekleurd kattenhalsbandje met stip motief. Voorzien van ruche stof voor extra luxe uitstraling Voorzien van gespsluiting en kattenbel. De halsband is heeft diverse openingen en dus verstelbaar. Merk: Boon Product: Kattenhalsband Model: Met Ruche Gestipt Kleur: Rood met ..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Hip zwart gekleurd kattenhalsbandje met stip motief. Voorzien van ruche stof voor extra luxe uitstraling Voorzien van safety sluiting en kattenbel. De halsband is heeft diverse openingen en dus verstelbaar. Merk: Boon Product: Kattenhalsband Model: Met Ruche Gestipt Kleur: Zwart..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Mooi roze kattenhalsbandje voorzien van leuk hartjes printje. Gemaakt van stevig nylon en voorzien van gespsluiting en bijpassend gekleurd kattenbelletje. De halsband is verstelbaar. Laat je prinses stralen met dit leuke halsbandje! Merk: Boon Product: Kattenhalsband Model: Hart ..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Bestellen
Merk: Boon
Leuk katten halsbandje in 3 dieren printjes OP=OP! Verkrijgbaar in Zebra, Tijger of Luipaard printje. Voorzien van kattenbel en veiligheidssluiting. Zo steelt jou kat de show in de straat met dit stoere kattenhalsbandje. Nylon halsband safari print is een leuk riempje om bij uw kat om te..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Hip oranje gekleurd kattenhalsbandje met stip motief. Voorzien van gespsluiting en kattenbel. De halsband is heeft diverse openingen en dus verstelbaar. Merk: Boon Product: Kattenhalsband Model: Gestipt Kleur: Oranje met stippen (zwart/wit) Materiaal: Nylon Verstelbaar Voorzi..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Hip oranje gekleurd kattenhalsbandje met stip motief. Voorzien van gespsluiting en kattenbel. De halsband is heeft diverse openingen en dus verstelbaar. Merk: Boon Product: Kattenhalsband Model: Gestipt Kleur: Zwart met Witte stippen  Materiaal: Nylon Verstelbaar Voorzien van..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Boon
Leuk halsbandje voorzien van kattenbel en leuk motiefje. De halsbanden zijn verstelbaar en hebben een safety clicksluiting of een gespsluitng met elastisch stukje. Verstelbaar vanaf: ca. 23 cm tot 30 cm Merk: Boon Product: Kattenhalsband, PVC halsband Model: Caladonia Ruit Kleur: R..
€ 6,50
Excl. BTW:€ 5,37
Bestellen
Merk: Boon
Leuk halsbandje voorzien van kattenbel en leuk motiefje van vissengraten. De halsbanden zijn verstelbaar en hebben een safety clicksluiting. Tevens is dit halsbandje voorzien van reflecterende details Verstelbaar vanaf: ca. 23 cm tot 30 cm Merk: Boon Product: Kattenhalsband, PVC hal..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 40