Menu
Menu
Winkelwagen

Bontmanden

Bontmanden

Zoek je een heerlijke zachte ovale bontmand voor je kat?
Bij Online4pets heb je de grootste keuze, die je nergens anders vindt! Groot assortiment in diverse prints en effen kleuren dus er is altijd wel een mand te vinden die past in je interieur. Ook losse hoezen verkrijgbaar. De bontmanden zijn voorzien van een stevige schuimrubberen kern en hoogwaardig imitatiebont. Verkrijgbaar van 40 tot wel 120 cm! Een heerlijke plek om in weg te dromen voor zowel je kat als je hond. 

In onze webshop kun je je bontmand eenvoudig en snel bestellen. Natuurlijk hebben wij ook diverse hangmatten van hoogwaardig imitatiebont. Heerlijk en knus voor in de koude wintermaanden.

Napzzz Bontmand - Bordeaux Rood Napzzz Bontmand - Bordeaux Rood
Hot
Heerlijk zachte ovale ligmand voor katten of honden van 40 tot wel 120 cm! Uitgevoerd in effen bordeaux rode imitatiebont. Deze ligmand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kans, de ..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Baby Roze - 9 Maten Napzzz Bontmand Baby Roze - 9 Maten
Hot
Heerlijk zachte ovale pluche mand voor kat of hond van 40cm tot wel 120 cm! Uitgevoerd in effen licht roze imitatiebont. Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kans, de hoes ..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Beige - 9 Maten Napzzz Bontmand Beige - 9 Maten
Hot
Heerlijk zachte ovale pluche mand voor kat of hond van 40cm tot wel 120 cm! Uitgevoerd in effen beige imitatiebont. Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kans, de hoes is af..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Bruin - 9 Maten Napzzz Bontmand Bruin - 9 Maten
Hot
Heerlijk zachte ovale pluche mand voor kat of hond van 40cm tot wel 120 cm! Uitgevoerd in effen bruine imitatiebont. Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kans, de hoes is a..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Grijs - 9 Maten Napzzz Bontmand Grijs - 9 Maten
Hot
Heerlijk zachte ovale pluche mand voor kat of hond van 40cm tot wel 120cm Uitgevoerd in effen grijze imitatiebont. Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kans, de hoes is afn..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Heerlijk zachte ovale mand voor katten tot wel zeer grote honden van 40cm tot wel 120 cm! Uitgevoerd in effen mooie donkergroene (mosgroene) kleur imitatiebont. Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Ge..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Heerlijk zachte ovale ligmand voor katten of honden van 40 tot wel 120cm! Uitgevoerd in beige  imitatiebont met pootprint. Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kans, de hoe..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Grote Poot - Bruin 9 maten Napzzz Bontmand Grote Poot - Bruin 9 maten
Hot
Heerlijk zachte pluche ovale mand voor kat of hond, verkrijgbaar van 40 tot wel 120cm! Uitgevoerd in bruine kleur met poot print imitatiebont. Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteri..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Grote Poot - Grijs 9 maten Napzzz Bontmand Grote Poot - Grijs 9 maten
Hot
Heerlijk zachte ovale pluche mand voor kat of hond, verkrijgbaar in 40cm tot wel 120 cm! Uitgevoerd in grijze imitatiebont met poot print Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën ge..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Grote Poot - Zwart 9 maten Napzzz Bontmand Grote Poot - Zwart 9 maten
Hot
Heerlijk zachte ovale mand voor kat of hond, verkrijgbaar van 40cm tot wel 120cm.  Uitgevoerd in zwart imitatiebont met pootprint. Zwarte pluche met wit en grijze, zowel kleine en grote pootafdruk Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof e..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Ivoor - 9 maten Napzzz Bontmand Ivoor - 9 maten
Hot
Heerlijk zachte ovale ligmand voor katten en honden in maat 40 tot wel 120cm! Uitgevoerd in effen ivoor/creme imitatiebont. Deze ligmand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kans, de..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Kris Kros Bruin - 9 Maten Napzzz Bontmand Kris Kros Bruin - 9 Maten
Hot
Heerlijk zachte ovale pluche mand voor kat of hond van 40 cm tot en met 80 cm Uitgevoerd in zacht imitatiebont met een kris kros geweven relief. In de kleur bruin/beige  of grijs verkrijgbaar. Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 27