Menu
Menu
Winkelwagen

Bontmanden

Bontmanden
Heerlijk zachte ovale ligmand voor katten of honden van 40 tot wel 120 cm! Uitgevoerd in effen bordeaux rode imitatiebont. Deze ligmand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kans, de ..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Army Zwart - Diverse Maten Napzzz Bontmand Army Zwart - Diverse Maten
Hot
Heerlijk zachte ovale pluche mand voor kat of hond van 40cm tot wel 120 cm! Uitgevoerd in zwart/grijze Army (leger) print imitatiebont. Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kan..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Baby Roze - Diverse Maten Napzzz Bontmand Baby Roze - Diverse Maten
Hot
Heerlijk zachte ovale pluche mand voor kat en hond, verkrijgbaar van 40 tot wel 120cm!Uitgevoerd in effen lichtroze imitatiebont. Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kans, de hoe..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Beige - Diverse Maten Napzzz Bontmand Beige - Diverse Maten
Hot
Merk: Petcomfort
Heerlijk zachte ovale ligmand voor katten tot grote honden van 40cm tot wel 120cm! Uitgevoerd in effen kleurig imitatiebont. Deze ligmand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. En de hoes is afneembaar en wasbaar op 30°C..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Bruin - Diverse Maten Napzzz Bontmand Bruin - Diverse Maten
Hot
Merk: Petcomfort
Heerlijk zachte ovale  ligmand voor katten of honden van 40cm tot wel 120cm! Uitgevoerd in effen bruin imitatiebont. Deze ligmand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kans, de hoes is afne..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Grijs - Diverse Maten Napzzz Bontmand Grijs - Diverse Maten
Hot
Merk: Petcomfort
Heerlijk zachte ovale mand voor katten en honden van 40 tot wel 120cm!Uitgevoerd in effen grijze pluche/imitatiebont. Deze ligmand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kans, de hoes is af..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Heerlijk zachte ovale mand voor katten tot wel zeer grote honden van 40cm tot wel 120 cm! Uitgevoerd in effen mooie donkergroene (mosgroene) kleur imitatiebont. Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vui..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Merk: Petcomfort
Heerlijk zachte ovale ligmand voor katten of honden van 40 tot wel 120cm! Uitgevoerd in beige  imitatiebont met pootprint.Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kans, de hoes is af..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Heerlijk zachte pluche ovale mand voor kat of hond, verkrijgbaar van 40 tot wel 120cm! Uitgevoerd in bruine kleur met poot print imitatiebont. Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën gee..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Grote Poot - Grijs Napzzz Bontmand Grote Poot - Grijs
Hot
Heerlijk zachte ovale pluche mand voor kat of hond, verkrijgbaar in 40cm tot wel 120 cm! Uitgevoerd in grijze imitatiebont met poot printDeze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kans..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Heerlijk zachte ovale mand voor katten of honden, verkrijgbaar van 40 tot wel 120cm! Uitgevoerd in grijze imitatiebont met een poot print.Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kan..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Napzzz Bontmand Grote Poot - Zwart Napzzz Bontmand Grote Poot - Zwart
Hot
Merk: Petcomfort
Heerlijk zachte ovale mand voor kat of hond, verkrijgbaar van 40cm tot wel 120cm! Uitgevoerd in pootafdruk print imitatiebont. Deze mand onderscheid zich van andere gelijkwaardige producten door de kwaliteit van de stof en de stevige schuimrubberen kern. Geef vuil en bacteriën geen kans, de hoes ..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 34